КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Хайде да се запиша при вас. Гледала съм първите 6-7 турски епозода, когато излезе, но нямах време и се радвам, че го излъчват по ТВ. С риск да бъда оплюта -  Не понасям Серенай и тук Мира. Един от най-неприятните ми персонажи пък беше оригиналната Мира(Мариса). Толкова неприятен герой ми беше. Гледам заради любимеца ми. Най-прекрасния актьор, най-красивия и харизматичен млад мъж. Голяма слабост.

Силве,  Hug Hug привет!
В другата ни група никой никога не си е позволявал да оплюва някого, защото не харесва един или друг актьор.  Поне аз не помня такова нещо за година и половина ,откакто съм там.  Надявам се ,че и тук  ще се спазва добрия тон и ще се зачита личното мнение, без обиди  . Всеки си  има предпочитания , нормално е да харесваме или не  определени актьори или герои.
Ако някога се е казало нещо за актьорите или героите ,то е било в кръга на шегата, не с лоши чувства .  Peace  Hug Hug

# 376
Скрит текст:
Оххх божкеее #Crazy коолко хубав е бил Чаатай.... Към крайните серии така го бяха погрознили..
Аз и Еда много харесвам като излъчване...

Абе и Мира си е доста хубава тук.
Наистина към края нещо ги погрозиха, това със сигурност е благодарение на Кивовица  Mr. Green

Погрознили на баба ви хвърчилата  Crossing Arms Crossing Arms Що гледате като ви е грозно нещо  Whistling Whistling

Добре, де, Иве  Stop
Понапълня понеже ти не беше строга с него и му позволяваше да си похапва  Mr. Green
Не сме казали, че е грозен! Naughty Чачи никога не е грозен  Crossing Arms, но по-слабичък е по-татлъ  Crazy

Оф, яяяя ... Абе всякак си си е татлъ!

Аааа, ще дойдете на моята  hahaha hahaha hahaha hahaha
Еййй, като почна ПО имаше мрънкалници - къв бил слаб, къв бил крив, сега пък като свършил как бил се поменил  ooooh! ooooh! ooooh!

Както и да е  Whistling

# 377
Скрит текст:
Оххх божкеее #Crazy коолко хубав е бил Чаатай.... Към крайните серии така го бяха погрознили..

Наистина към края нещо ги погрозиха, това със сигурност е благодарение на Кивовица  Mr. Green

Погрознили на баба ви хвърчилата  Crossing Arms Crossing Arms Що гледате като ви е грозно нещо  Whistling Whistling

Добре, де, Иве  Stop
Понапълня понеже ти не беше строга с него и му позволяваше да си похапва  Mr. Green
Не сме казали, че е грозен! Naughty Чачи никога не е грозен  Crossing Arms, но по-слабичък е по-татлъ  Crazy

Оф, яяяя ... Абе всякак си си е татлъ!

Аааа, ще дойдете на моята  hahaha hahaha hahaha hahaha
Еййй, като почна ПО имаше мрънкалници - къв бил слаб, къв бил крив, сега пък като свършил как бил се поменил  ooooh! ooooh! ooooh!

Както и да е  Whistling

Ние сме на твоята още от АФК  smile3534

# 378

Eee хайде сега, така си беше... Абсолютно нищо общо нямаше със сегашните първи серии... Да се поправя айде, ОПИТАХА се да го погрознят... Аз бях и си оставам голям фен на сериалчето... Дори заради любовта ми търпя ужасният дублаж и орязване...

Как може да се погрозни нещо,което природата е създала толкова красиво и съвършено  Hug  Hug  Да , промени се много от началото до края на сериала , но винаги си е бил прекрасен  Peace

# 379
Тази Ендер обичам   Heart Eyes Hug

# 380
  • София

Eee хайде сега, така си беше... Абсолютно нищо общо нямаше със сегашните първи серии... Да се поправя айде, ОПИТАХА се да го погрознят... Аз бях и си оставам голям фен на сериалчето... Дори заради любовта ми търпя ужасният дублаж и орязване...

Как може да се погрозни нещо,което природата е създала толкова красиво и съвършено  Hug  Hug  Да , промени се много от началото до края на сериала , но винаги си е бил прекрасен  Peace
На мен Чачо всякак си ми харесва, ако ще и кривоглед да го направят  Joy Joy

# 381
  • Русе

На мен Чачо всякак си ми харесва, ако ще и кривоглед да го направят  Joy Joy
Joy  Joy  И аз така, и аз така....

# 382
Хади битти  Crazy Пак на никъде ама  Whistling
Те с това темпо има на излъчват филма до Нова Година  Mr. Green
 Hug Но гледката компенсира звука както казахте вие  Heart Eyes

# 383
  • Bulgaria
Много бързо ще изпишем темата май
Яман беше наистина звездата на вечерта..Нямаше момиче ,което да не го погледне.Жалко че не можа да де върне при майка си както желаеше , но съдбата му показа че не му е там мястото и отново го върна в квартала на богатите.Беше опора на Мерт ,който намери в негово лице истински приятел
Не му вървеше на Яман и в друго отношение-да ``прибира пияни``-Мерт и Мира.
Оркун показа че е голям идиот за пореден път .......
Мира-личи си че започва да се привързва към Яман,особено след като той не я изостави на пътя както нейните ``най-добри приятелки``.
Засега толкова  Hug

# 384
Поздрави след епизода!  Hug

mimioza, yes thumbsup

И аз ще се опитам да бъда кратка. Peace
Скрит текст:
Мерт я кара малко на майтап. ooooh!
Първо напиване, първи бой...ама какво да го правя...като му е за първи път...приемам. newsm78 Joy
Живял е буквално предпазен от реалността, и сега срещата с нея в лицето на Яман е нормално
да го впечатлява по този малко циничен начин.  Thinking
Уточнявам...циничен в смисъл...че намира живота на семейството си за скучен и безинтересен.
При все това Мерт ми допада- естествен и спонтанен е. Peace
И всъщност добре стана, че каза истината за Яман...истината винаги е най добрата политика.

Оркун освен, че е страхливец и голям похотливец го раздава. ooooh!
Но му признавам, че бързо "улавя" какво се случва около него.
Правилно прецени, че Яман е "опасен" за него. hahaha hahaha

На Ейлюл сякаш Суде й е майка... newsm78
Все още не ми е направила добро впечатление. Naughty

Фарук има сериозни проблеми, странно как само Ендер успя да го усети.
Това което й каза за нея и подкрепата й за Селим е онова от което има най-много нужда.
Това му липсва и това го сломява повече от останалите му грижи.

Селим вече ми е любимец. Heart Eyes
Без забележки съм.  thumbsup

Ендер се разчувства от историята на Яман.
Очакваше се, добър човек е, нямаше как това което чу да не я докосне.. Peace
За момент ми мина през ум, че не е безразлична към Фарук /нали е бил първата й любов/
но май няма такова нещо...просто е загрижена като към стар приятел.
Дали...надявам се. yes

Яман, брех, горкият...как го налетяха тез девойки... Joy Joy Joy
Да, тъжно детство. Rolling Eyes
И пак е успял да се опази от всичко пошло около себе си.
Внимателен и мил, искрен е.
Понесе стоически истината за себе си разкрита от Мерт, и даже му се притече на помощ след това.
Браво, достойна постъпка. Peace

Невин- дожаля ми за таз жена. Rolling Eyes
Сама е досъсипала живота си , детството и бъдещето на децата си. Rolling Eyes

Хасан е отвратителен. Толкова ми е неприятен, че даже ще си го спестя.  ignore2:

Мира се опитва да показва безразличие към Яман, ама то "говори" точно обратното. Grinning
Не се "хвана" на обясненията на Оркун- това добре.
Значи скоро ще "'види" какъв е всъщност. Peace

Суде е доста критична към Мира. Shocked newsm78
Мира изглежда не отговаря на нейните планове за стандарт и положение.
Явно Оркун е изгодна партия, затова прояви Суде повече разбиране за него, отколкото за дъщеря си. ooooh!

Сестрата на Мира /не й запомних името/ май се е метнала повече на майка си. newsm78 Joy
За нея вече бих казала, че е глезла...да, май е такава. newsm78

Добра игра, харесаха ми всички.  yes

п.п. корекция...понеже не стана кратко...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 09:17 от margita9

# 385
Относно визията на Ча: и аз го харесвам всякак, но според мене разликата идва от прическата - дългата коса  Mr. Green го прави малко по-пълен на камерата и малко по-стар. Но...... Ча си е Ча,  и с Тозлудерейските дънчици и тениска, и с Арманито, и слаб, и дебел, и с прическа и рошав, и сега брадат - всякак си е....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Кажи им Джадъ.....  newsm53
А относно Мира.... Thinking Може би първоначално я гледахме с предубеждение от предишните проекти /АФК и Лалето/ Sick, или наистина в началото я гримираха в повече, ooooh! но към 7- 8 еп. оригинален, вече я възприемах като истинска красавица. В края на сериала ме впечатляваше с всяка своя визия - все по-красива ми се струваше /само с леки резерви като е с плътно вързана коса/...
Най хубавото преобразяване е в играта им - с всеки следващ еп. е по забележителна.... #Crazy Така че... момичета - имайте търпение и вероятно ще споделите преобразяванията на героите.... newsm10

# 386
Относно визията на Ча: и аз го харесвам всякак, но според мене разликата идва от прическата - дългата коса  Mr. Green го прави малко по-пълен на камерата и малко по-стар. Но...... Ча си е Ча,  и с Тозлудерейските дънчици и тениска, и с Арманито, и слаб, и дебел, и с прическа и рошав, и сега брадат - всякак си е....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace Peace Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Вале,   Heart Eyes  Серенай няма общо с афк  Sick

# 387

Вале,   Heart Eyes  Серенай няма общо с афк  Sick

Имам предвид почитателките на непрежалимата.... newsm03 Нали те не приемаха следващата му партньорка... Whistling

# 388

Вале,   Heart Eyes  Серенай няма общо с афк  Sick

Имам предвид почитателките на непрежалимата.... newsm03 Нали те не приемаха следващата му партньорка... Whistling

hahaha hahaha hahaha hahaha   вярно, приемаха и баба Яга, само С да не е  hahaha hahaha hahaha

# 389
  • Bulgaria
Скрит текст:
Поздрави след епизода!  Hug

mimioza, yes thumbsup

И аз ще се опитам да бъда кратка. Peace

Мерт я кара малко на майтап. ooooh!
Първо напиване, първи бой...ама какво да го правя...като му е за първи път...приемам. newsm78 Joy
Живял е буквално предпазен от реалността, и сега срещата с нея в лицето на Яман е нормално
да го впечатлява по този малко циничен начин.  Thinking
Уточнявам...циничен в смисъл...че намира живота на семейството си за скучен и безинтересен.
При все това Мерт ми допада- естествен и спонтанен е. Peace
И всъщност добре стана, че каза истината за Яман...истината винаги е най добрата политика.

Оркун освен, че е страхливец и голям похотливец го раздава. ooooh!
Но му признавам, че бързо "улавя" какво се случва около него.
Правилно прецени, че Яман е "опасен" за него. hahaha hahaha

На Ейлюл сякаш Суде й е майка... newsm78
Все още не ми е направила добро впечатление. Naughty

Фарук има сериозни проблеми, странно как само Ендер успя да го усети.
Това което й каза за нея и подкрепата й за Селим е онова от което има най-много нужда.
Това му липсва и това го сломява повече от останалите му грижи.

Селим вече ми е любимец. Heart Eyes
Без забележки съм.  thumbsup

Ендер се разчувства от историята на Яман.
Очакваше се, добър човек е, нямаше как това което чу да не я докосне.. Peace
За момент ми мина през ум, че не е безразлична към Фарук /нали е бил първата й любов/
но май няма такова нещо...просто е загрижена като към стар приятел.
Дали...надявам се. yes

Яман, брех, горкият...как го налетяха тез девойки... Joy Joy Joy
Да, тъжно детство. Rolling Eyes
И пак е успял да се опази от всичко пошло около себе си.
Внимателен и мил, искрен е.
Понесе стоически истината за себе си разкрита от Мерт, и даже му се притече на помощ след това.
Браво, достойна постъпка. Peace

Невин- дожаля ми за таз жена. Rolling Eyes
Сама е досъсипала живота си , детството и бъдещето на децата си. Rolling Eyes

Хасан е отвратителен. Толкова ми е неприятен, че даже ще си го спестя.  ignore2:

Мира се опитва да показва безразличие към Яман, ама то "говори" точно обратното. Grinning
Не се "хвана" на обясненията на Оркун- това добре.
Значи скоро ще "'види" какъв е всъщност. Peace

Суде е доста критична към Мира. Shocked newsm78
Мира изглежда не отговаря на нейните планове за стандарт и положение.
Явно Оркун е изгодна партия, затова прояви Суде повече разбиране за него, отколкото за дъщеря си. ooooh!

Сестрата на Мира /не й запомних името/ май се е метнала повече на майка си. newsm78 Joy
За нея вече бих казала, че е глезла...да, май е такава. newsm78

Добра игра, харесаха ми всички.  yes

А относно Мира.... Thinking Може би първоначално я гледахме с предубеждение от предишните проекти /АФК и Лалето/ Sick, или наистина в началото я гримираха в повече, ooooh! но към 7- 8 еп. оригинален, вече я възприемах като истинска красавица. В края на сериала ме впечатляваше с всяка своя визия - все по-красива ми се струваше /само с леки резерви като е с плътно вързана коса/...
Най хубавото преобразяване е в играта им - с всеки следващ еп. е по забележителна.... #Crazy Така че... момичета - имайте търпение и вероятно ще споделите преобразяванията на героите.... newsm10

За визията на Ча-когато беше с костюма все едно Емир гледам Grinning Особено в сцената в къщата и когато се запознаваше с момичетата.Когато е обикновени дрехи изцяло влиза в друг образ -на Яман и това говори че е професионалист

Иначе не трябваше да се разбира пред всички по този начин за Яман.Но все пак беше пийнал.Мерт ще има опора в негово лице -личи си че е искрен ,разсъждава по детски но не е лош.
Мира видя истинското лице на Оркун ,но под натиска на майка си не го изоставя.Явно продължава максимата че Не е важно какъв си всъщност ,а колко пари имаш.....Мира не прилича на майка си в това отношение ,за щастие
Невин-не я съжалявам.Можеше спокойно да изостави Хасан .Но предпочете затвора пред това да живее сама и в по-голяма нищета
Яман получи втори шанс да влезе в новата среда.Дано този път да се задържи..

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 10:04 от mimioza

Общи условия

Активация на акаунт