КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Записвам се да ви следя и дано няма прекъсване на сериала, както btv правеше с другите турски филми. Надявам се на щастлив завършек, че сълзливите не ми се нравят.

# 481
Привет, девойки!  Hug Hug Hug 

Една прекрасна екранна двойка в първи сезон на сериала - Селим и Ендер Серез .Много ги харесвам  Hug   Heart Eyes

# 482
Браво на Крачоооо, спаси Яман!  Party Party Party  Party Party Без да се замисли  Naughty

# 483
Браво на Крачоооо, спаси Яман!  Party Party Party  Party Party Без да се замисли  Naughty
Много ясно, Grinning Милия Крачо как безстрашно го спаси Grinning Не се и замисли

# 484
Яманко пък като вземе да си мисли за аннето  ooooh! ooooh! ooooh! Колко време му трябваше да спре да вижда нея   Sick Sick hahaha hahaha hahaha
Не може ли да мечтае за Мира   Whistling Whistling Crazy

# 485
И какво сега, Оркун стана героя на деня
Лъже ,хвали се та пушек се вдига
А приятелите му смелчаците гледат като препикани мушката.Имам чувството обаче ,че те за разлика от героя изпитват някакво угризение,сякаш се отвратиха от приятеля си

Бащата на Ендер явно хич не обича зет си
Суде  пък откачи ,че дъщеря и е предпочела бедния Яман пред героя на богаташкия квартал

# 486
"Прекрасната" Ендер пак потъна в аквариума  Shocked Shocked  

# 487
Мерт е уникален образ. Много харесвах американския му оригинал, но този е дори още по-забавен, непринуден и сладко-наивен. Много добре играе и с мимиките и очите. Пък Чачи си е винаги безумно красив, прекрасен и талантлив.

# 488
Тая серия само добрини - и Гирай в отбора  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Поне на Турунч имената и ударенията са нацелили  Mr. Green

# 489
Аххх какъв глас има тук Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy жалко, че не се чува  ooooh!
Ама много готини Яман и Крачо  hahaha hahaha hahaha
Яманко мъж до последно  Crossing Arms Party

# 490
Тая серия само добрини - и Гирай в отбора  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Поне на Турунч имената и ударенията са нацелили  Mr. Green

Само герои и всички се спускат да помаг брех брех само Яманчи си стои кротичк...

# 491
Най-после стана ОркунЧ   Party Party Party Party

# 492
Суде не ми допада особено, нито малката и дъщеря. Серенай ми става по-поносима.

# 493
Суде не ми допада особено, нито малката и дъщеря. Серенай ми става по-поносима.
Що бе Беренчето(сестрата на Мира) е яка,просто има такива моменти,в които малко се лигави

# 494
Щото имам този дефект, че сравнявам с оригиналния филм. Дано не ставам досадна, просто онзи сериал беше първатс ми любов. Неизбежно сравнявам.

Общи условия

Активация на акаунт