КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Серенай ми става по-поносима.

hahaha hahaha hahaha мноУ бързо hahaha hahaha

# 496

Поносима казах  Laughing Аз не си прежалвам Фемир.

# 497

Поносима казах  Laughing Аз не си прежалвам Фемир.

Sick Sick  Sick

# 498
Ето малко снимки от Тузла. Не  намерихме къщата с басейна, но поне ще добиете представа от квартала.
https://www.facebook.com/wazlaw/media_set?set=a.744279015625018. … 781736&type=3

# 499

Поносима казах  Laughing Аз не си прежалвам Фемир.

Sick Sick  Sick
Joy hahaha е, що?

Колко тъпо озвучаване на Мерт със заекването.

# 500
  • Bulgaria
Оркунч спасителя  Laughing Laughing Ако не беше компанията му ,сигурно щеше да бъде пребит.......В огъня влезе ,само за да излезе чист като сълза и всички освен Мерт и Селим отчасти се хванаха.....Мира го защитава ,а той вика Хале като  поредната играчка  Laughing Подплаши се че имиджа му може да се развали от нея...
Мира-отново е загрижена за Яман .Сляпо вярва на Оркун и дано скоро да види с очите си какъв е.Завърза приятелство с Мерт покрай Яман и откри че не е откачалка  Grinning Grinning
Мерт -за пореден път забавния в компанията  Laughing Laughing Като видя Ейлюл зацикли и си загуби мисълта  Laughing Laughing Но въпреки детското му поведение , остана верен приятел и продължава да чувства Яман като брат
Ейлюл-очаквах друга реакция от нея ,след като научи че няма да получи желаният подарък.Но не се разсърди.Накрая и парите си получи ,но продължава с пренебрежителното отношение към МЕРТ ....
Яман-много глупаво постъпи.Трябваше да ``сгази Оркун ,но отново показа добродушния си характер.Жертва се за да не страдат другите-Ендер и Мерт покрай него.Дано дядото на Мерт оттегли обвиненията.Затвора стана семеен-цялото семейство Купър са там  Laughing Laughing
Селим-разчуства ме ,отново беше като  баща за Яман в болницата и веднага разбра че той прикрива някого ,за да не бъде в тежест на семейството.Добре нареди Суде  Laughing  която два пъти за един ден изпада в шок  Grinning

# 501
Оркунч спасителя  Laughing Laughing Ако не беше компанията му ,сигурно щеше да бъде пребит.......В огъня влезе ,само за да излезе чист като сълза и всички освен Мерт и Селим отчасти се хванаха.....Мира го защитава ,а той вика Хале като  поредната играчка  Laughing Подплаши се че имиджа му може да се развали от нея...
Мира-отново е загрижена за Яман .Сляпо вярва на Оркун и дано скоро да види с очите си какъв е.Завърза приятелство с Мерт покрай Яман и откри че не е откачалка  Grinning Grinning
Мерт -за пореден път забавния в компанията  Laughing Laughing Като видя Ейлюл зацикли и си загуби мисълта  Laughing Laughing Но въпреки детското му поведение , остана верен приятел и продължава да чувства Яман като брат
Ейлюл-очаквах друга реакция от нея ,след като научи че няма да получи желаният подарък.Но не се разсърди.Накрая и парите си получи ,но продължава с пренебрежителното отношение към МЕРТ ....
Яман-много глупаво постъпи.Трябваше да ``сгази Оркун ,но отново показа добродушния си характер.Жертва се за да не страдат другите-Ендер и Мерт покрай него.Дано дядото на Мерт оттегли обвиненията.Затвора стана семеен-цялото семейство Купър са там  Laughing Laughing
Селим-разчуства ме ,отново беше като  баща за Яман в болницата и веднага разбра че той прикрива някого ,за да не бъде в тежест на семейството.Добре нареди Суде  Laughing  която два пъти за един ден изпада в шок  Grinning

Ех,че хубав анализ супер си :* всичко ще со дойде на място след 10 епизода ще започне приказката на всички,даже на Мира и Яман по-рано..

# 502

Поносима казах  Laughing Аз не си прежалвам Фемир.

Sick Sick  Sick
Joy hahaha е, що?

Колко тъпо озвучаване на Мерт със заекването.

Peace ooooh!

Дай да не изпадаме в подробности    hahaha hahaha  Нали сме на едно мнение за Чачи,  Crazy Crazy Crazy  другото майната му  Mr. Green

# 503
Та то Чачи е най-важното.

# 504
"Прекрасната" Ендер пак потъна в аквариума  Shocked Shocked  
Дааам, докато Селим се притесняваше за Яман, тя плачеше за къщата  Whistling Whistling Whistling

# 505
  • Bulgaria
Забравих да допълня за Ендер-показа характера на  баща си.Изобщо не се заинтересува как е момчето ,живо ли е ,а плачеше за къщата...Безобразие....
mama evgenia благодаря за оценката

# 506
Мерт ми е страшно симпатичен и играе чудесно
Оплете се яко като видя Елюл ,чак не разбрах какво приказваше , то и той май не знаеше
Мерт може и да изглежда шантав ,но според мен е страшно прозорливо момче и има силно развито чувство за справедливост.Често в безкрайното бърборене казва една дума но точно на място и кара тези около него да се замислят и да си задават въпроси
Суде ми е страааашно противна.За нея важи в пълна сила " пази боже сляпо да прогледне"
Ама добре и го каза Фарук- Ендер ти плаща разходите.Асудица- побесня

# 507
Забравих да допълня за Ендер-показа характера на  баща си.Изобщо не се заинтересува как е момчето ,живо ли е ,а плачеше за къщата...Безобразие....
Ендер, както и почти всички герои, си има своит добри и своите тъмни страни  Peace

# 508
  • Bulgaria
Ендер, както и почти всички герои, си има своит добри и своите тъмни страни  Peace

Да ,така е ,но аз коментирам само за епизода тази вечер  Peace Всеки епизод е отделен-показва промяната в героите в положителна или отрицателна насока

# 509
"Прекрасната" Ендер пак потъна в аквариума  Shocked Shocked  
Дааам, докато Селим се притесняваше за Яман, тя плачеше за къщата  Whistling Whistling Whistling

Хвани едната, удари другата  hahaha hahaha hahaha

тейзито да влезе  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт