КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Къщата в сериала много ми харесва. С въздушната си и изящна красота ме накара да се сетя за Тадж Махал.
   Вече писах, но пак ще си го кажа, че Мине много ми харесва и на мен. А заедно с Баръш се великолепен тандем.
Не се сещам, обаче, коя точно роля играе в Готова на всичко.

Скрит текст:
Имам чувството, че турският кавър е по-хубав от американския. Без да съм гледала оригиналния. Дори една съфорумка скоро изрази такова мнение.
Криси, играе ролята на д-р Дафне, младата колежка влюбена тайно в д-р Дениз.  Peace

Той и Баръш е участвал там...сега изглежда далеч по-добре.  newsm78 Joy

# 556

Някой беше питал защо има две теми.  Peace Има две теми защото темата в която следяхме сериала по Стар ТВ вече е за бъдещи проекти на Чачо, Серенай и екипа.  Peace Новините около тях и така ..  Peace Освен това там има много спойлъри, а виждам,че повечето тук не искат такива.  Hug Затова мисля, че това е идеалния вариант и моля момичетата от другата тема да се въздържат от спойлъри или да ги слагат в скрит текст.  Peace

Whistling Whistling  И аз се пънах да обяснявам, ама нещо не ме отразиха  Mr. Green   пък питаха  ooooh! ooooh!

Относно това кой кого харесва - на вкус и цвет товарищей нет са казали руснаците.  Joy Joy Joy Joy Същото важи и за късите и дългите постове.  Hug

Peace затова прескачам дългите  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

# 557

Благодаря, Марги. В онзи сериал Мине е много млада. Но много добре игра още там. Ролята и епизодична, но запомняща се.

# 558
Цитат
Да се чуди човек как в тази среда се пръкнал такъв Яман. Защото да имаш интелект от Бога е едно, но той има усет за добро и възпитано поведение без да е получил такова възпитание.

Именно усет има ,желание да бъде различен  от това което е имал като пример.Осъзнал е ,че начина на живот на хора като майка му и Хасан не води до нищо добро , че няма бъдеще
Рано е получил уроците на живота и е взел поуката.Прави всичко възможно живота му да бъде друг.
Пали се бързо , но както казва Мерт/сладура/ за живота който е живял е твърде спокоен

# 559
Цитат
, но както казва Мерт/сладура/ за живота който е живял е твърде спокоен

Да, Мерт е голям сладур и е умно и чувствително  момче.

# 560
  • София
Привет! Аз наскоро открих сериала, че сега бременея и имам нужда нещо да ми бърбори.

Радко може да ми се хареса турски сериал, но този, както и римейкът на "Отчаяни съпруги" (мога да назова още максимум 3 за последните 10 г.) наистина впечатляват с актьорска игра. До 18-ти епизод ми се струва, че е сполучлив - дано не се превърне в скучна сапунка по-нататък.

Приятно гледане от мен!

# 561
Привет! Аз наскоро открих сериала, че сега бременея и имам нужда нещо да ми бърбори.

Радко може да ми се хареса турски сериал, но този, както и римейкът на "Отчаяни съпруги" (мога да назова още максимум 3 за последните 10 г.) наистина впечатляват с актьорска игра. До 18-ти епизод ми се струва, че е сполучлив - дано не се превърне в скучна сапунка по-нататък.

Приятно гледане от мен!

Hug Hug Hug Здравей  Hug Hug Hug

Може би защото е римейк или заради нещо друго, но наистина не е типичния турски сериал.  Peace Въпреки че имаше едно изказване на режисьора, че е било трудно на моменти да адаптират историята към турската действителност.  Peace Но най-добрата оценка, освен успеха в Турция (особено сред младежката аудитория) е и изказването вицепрезидента на Уорнър Брос, които са продуценти на Ориндж Каунти.  Peace
"Днес стандартите за създаване на телевизионна драма са толкова високи, че сме впечатлени от турската адаптация на този емблематичен сериал", коментира старши вицепрезицентът на WBITP Андрю Зийн. "Изглежда бляскав и близък до оригиналния, но има характерните за турските сериали сюжетни похвати."
http://www.btv.bg/seriali/kvartalyt-na-bogatite/about/

# 562
  • София
Сценарият доста се различава, но е умело адаптиран. Радвам се, че турците сдобряват толкова, въпреки невъзможните условия, пред които  рекламодателите поставят продукциите. Един епизод е 2 часа, снима се за седмица. При това положение трудно се създава качествен продукт.

# 563
Емел,добре дошла! Hug
Сега гледам сериала "Сезони на любовта" в който участва Серенай.
Тя се справя отлично с всичките си роли.

# 564
Сценарият доста се различава, но е умело адаптиран. Радвам се, че турците сдобряват толкова, въпреки невъзможните условия, пред които  рекламодателите поставят продукциите. Един епизод е 2 часа, снима се за седмица.
При това положение трудно се създава качествен продукт.
Емел,  welcome  Hug
Много точно, и си спомням, че преди няколко години имаше протести на синдикатите им,
но май нямаше ефект... newsm78
Макар да има и нови продукции с доста по-кратки като времетраене епизоди. Peace

Емел,добре дошла! Hug
Сега гледам сериала "Сезони на любовта" в който участва Серенай.
Тя се справя отлично с всичките си роли.
Аз там я видях за първи път Серенай и ми хареса, макар сериала- да не ми допада.  Naughty

# 565
  • София
Здрасти, Марги!

Попадала съм на кратки епизоди, предимно от комедийни сериали, но са излъчвали по 2 на седмица. Дано да им подобрят условията.

Представям си как всеки трябва да си знае работата, че да са готови сценарият, костюмите, сцените, монтажът, дублажът и т.н. в рамките на 1 седмица.

Също така ми се струва, че в ТР всеки може да пее и играе... Колко манекени и певци се занимават успешно с кино и телевизия! Да не говорим как умело пресъздават емоции - ей, очите си изплаках, като гледах "Великолепният век". И тук главната героиня все за нещо плаче и все много убедително. Като гледам нашите местни продукции - рецитират, вместо да играят, сценарият е предвидим, операторското майсторство хич го няма, да не говорим как не можем да видим красиви актьори след една определена възраст. А бе много имам да пиша, но не ми се задълбочава....

# 566
Здрасти, Марги!

Попадала съм на кратки епизоди, предимно от комедийни сериали, но са излъчвали по 2 на седмица. Дано да им подобрят условията.
Представям си как всеки трябва да си знае работата, че да са готови сценарият, костюмите, сцените, монтажът, дублажът и т.н. в рамките на 1 седмица.
Също така ми се струва, че в ТР всеки може да пее и играе... Колко манекени и певци се занимават успешно с кино и телевизия! Да не говорим как умело пресъздават емоции - ей, очите си изплаках, като гледах "Великолепният век". И тук главната героиня все за нещо плаче и все много убедително. Като гледам нашите местни продукции - рецитират, вместо да играят, сценарият е предвидим, операторското майсторство хич го няма, да не говорим как не можем да видим красиви актьори след една определена възраст. А бе много имам да пиша, но не ми се задълбочава....
Здравей,  Heart Eyes
Така е, нужна е сериозна организация и те си я създават щом за седмица се справят с нов еп.  Peace
Не знаех, че имат и такива с по две излъчвания на седмица... newsm78

п.п.
И ние имаме добри продукции /поне според мен.  Peace
Четох из темите тук/но не помня в коя точно/, че за миналата година комшиите имат над стотина нови дизита...
А от такова количество лесно може да се намери и качество.  Wink
Как тогава да се търсят сравнения и съпоставки с нещата при нас...ами невъзможно е...   newsm78 Joy

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 00:06 от margita9

# 567
Добро утро,
хора не мога да гледам епизодите като хората с бг превод предимно са на руски. На едно от местата където попаднах някой от епизодите са с бг другите не прескачам ,че нямам търпение.
Ако има място където мога да гледам сериите само на бг пишете.
Благодаря предварително. Laughing Rolling Eyes Simple Smile

# 568
Добро утро !  Hug Hug Hug  И хубав ден!  Hug Hug

Добро утро,
хора не мога да гледам епизодите като хората с бг превод предимно са на руски. На едно от местата където попаднах някой от епизодите са с бг другите не прескачам ,че нямам търпение.

На първа страница в темата Ани е дала линкове   Peace

https://mega.co.nz/#F!UVdnQRzD!CIoTunK6vyOo0vc0z3rZLg     (1 Сезон)

# 569
Добро утро !  Hug Hug Hug  И хубав ден!  Hug Hug

Добро утро,

На първа страница в темата Ани е дала линкове   Peace

https://mega.co.nz/#F!UVdnQRzD!CIoTunK6vyOo0vc0z3rZLg     (1 Сезон)

Дани Hug Hug Hug Hug
Popial   Hug освен в мегата, може да свалиш серриите и от торент, също има линкове на 1 стр. Има и линк към канала на diziler  в бокса. Мисля че там има всички серии с бг субове.  Peace Гледайте каквото гледате онлайн, че сигурно ще ги изтрият.  Joy Joy Joy в мегата предполагам, че няма де.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт