КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Привет за днес и пожелания за приятна нова седмица!  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Popial, Дани, Ани, Ива,  Hug

# 572
Здравейте,
Не съм гледала американската версия и искам да питам - сценария и случващото се еднакви ли са  с турската продукция?

# 573
Здравейте,
Не съм гледала американската версия и искам да питам - сценария и случващото се еднакви ли са  с турската продукция?

Здравей  Hug и аз не съм гледала оригинала затова ще цитирам един пост на Вени, която го е гледала.  Peace

Скрит текст:
така е, тук вирее особен вид хейтърска нация. Така че... едни и същи 10-15 актьори да си озвучават всички филми и това е.
Снощи попаднах по една от турските тв, мисля, че СТАР ТВ... на нов сериал "Татлъ кючюк яланджълар" (Сладки малки лъжкини), май само реклама беше... Това пак ли е версия на американския сериал, както "Отмъщението", "Отчаяни съпруги" и "Кварталът на богатите"? Понеже не съм гледал оригинала на нито един от изброените
Да, пак било версия на американския сериал  Peace
ПО обаче не е точно копие на The O.C. Героите, или поне главните са същите и все пак различни. Голяма част от събитията са взети от оригинала, но са подредени по различен начин, а често пъти и се случват по различен начин. ПО си има своя логика, своя история и своя атмосфера. А любовта на Яман и Мира е разказана по съвсем различен начин. На мен лично нашият Квартал на богатите ми хареса повече от американския.  Peace

# 574
Много благодаря за обяснението.
Има защо турските филми да ме привличат, а всички останали да нямам желание вече да гледам.
Серенай за първи път я видях в Аданалъ ( Мъжът от Адана) - турски сериал с романтични, комични и крими нотки.
Там играе малко лигла, но много ми хареса. А и е Чаровница. Simple Smile

# 575
  • София
С ръка на сърцето, и на мен турският вариант (поне до 21-ви епизод) ми допада повече.

# 576
На мен ли ми се струва или озвучаването с музика на моменти е еднаква като в Забраненият плод  или Фатмагюл newsm78

# 577
Приятно гледане ,момичета

# 578
Сезонче, Емел, Джоли, Hug

На мен ли ми се струва или озвучаването с музика на моменти е еднаква като в Забраненият плод  или Фатмагюл newsm78
Музиката в сериала е на Тойгар /мисля,  newsm78  дано не греша/...навярно затова ти звучи познато.
Но едва ли е една и съща...предполагам само.

Приятно гледане и от мен! Hug
Ще се включа в  КС...след епизода... Peace

# 579
# 580
Прекрасен Селим,честен и искрен...

# 581
Прекрасен Селим,честен и искрен...

Peace Peace

Hug Hug Hug Heart Eyes

Хващам точно огън момичето  Party Party Party Party  и запалването на Яманко  Crazy Crazy Crazy

# 582
ох още една любима сцена  Heart Eyes.Страхотен Яман...как мъжки защитити Ендер  Heart Eyes

# 583
С ръка на сърцето, и на мен турският вариант (поне до 21-ви епизод) ми допада повече.

Hug Hug  Чакай да видиш 22-и  Whistling Whistling

# 584
Ивееее  Hug Hug Hug
"Не можех да го оставя там" ахх Ендер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт