КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ивееее  Hug Hug Hug
"Не можех да го оставя там" ахх Ендер  Heart Eyes

Ай стига си я хвалила тая Ендер  ooooh! ooooh! ooooh! Sick hahaha hahaha hahaha
Аннето и тя да си беше седяла в зандана, да пее там
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha

# 586

Аааа Ивее,аз Ендер я харесвам в началото  Naughty,не е лесно да се промени човек и да приема нещо различно и непознато  Heart Eyes

# 587
Цялото семейство на Селим , страхотно.
И той и Мерт и Ендер
Не знам защо ама  струва ми се излизането на майката на Яман от затвора ще  развали нещата
Може и да греша

# 588
# 589

Аааа Ивее,аз Ендер я харесвам в началото  Naughty,не е лесно да се промени човек и да приема нещо различно и непознато  Heart Eyes

Знам, че я харесваше  Whistling
Я, Семих пак крачи в кадър  hahaha hahaha hahaha не съм го видяла преди  hahaha hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 590
Мира,Мирааа,много е кофти децата да следват болните амбиции на родителите си,които те не са изпълнили ...

# 591
двете чанти на Ейлюл и по-нататъшната им съдба   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 592
Хайде Сафари ще бъде употребен  Party Party Party

# 593
Ники  Hug Hug Hug Hug Нито ще му е за първи ,нито за последен път! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 594
Хайде Сафари ще бъде употребен  Party Party Party
Ники  Hug Hug Hug Hug Нито ще му е за първи ,нито за последен път! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Асе Hug Hug Hug
Ама как ме дразнят с ударението на името му  ooooh! ooooh! ooooh! и ги хванах,че режат от текста  Naughty Naughty Naughty Селим при идването на Сафари имаше още реплики  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 20:50 от Niky Kotceva

# 595
Готини ЯмОр  Party Party Party
Ще бачкат в комбина  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 596
Ники  Hug Hug Hug Hug Нито ще му е за първи ,нито за последен път! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Асе Hug Hug Hug
Ама как ме дразнят с ударението на името му  ooooh! ooooh! ooooh! и ги хванах,че режат от текста  Naughty Naughty Naughty Селим при идването на Сафари имаше още реплики  Crossing Arms

Че да не са луди като нас да превежда всичко до яяяяяяяя-то  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 597
Асе Hug Hug Hug
Ама как ме дразнят с ударението на името му  ooooh! ooooh! ooooh! и ги хванах,че режат от текста  Naughty Naughty Naughty Селим при идването на Сафари имаше още реплики  Crossing Arms
Вредител за тревата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 598

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде Сафари ще бъде употребен  Party Party Party
Ники  Hug Hug Hug Hug Нито ще му е за първи ,нито за последен път! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Асе Hug Hug Hug
Ама как ме дразнят с ударението на името му  ooooh! ooooh! ooooh! и ги хванах,че режат от текста  Naughty Naughty Naughty Селим при идването на Сафари имаше още реплики  Crossing Arms
Вредител за тревата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пилешка работа  Whistling Whistling Whistling всяка буква е кълвана с любов  Wink Wink Wink

# 599

Общи условия

Активация на акаунт