КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Не пиша в темата,но чета редовно коментарите.Благодаря за които!   bouquet

Може ли да помоля тези,които вече знаят какво се случва с героите до края да не слагат инфо в аванс. Praynig

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 23:13 от benibella

# 631
Не пиша в темата,но чета редовно коментарите.Благодаря за които!  bouquet
Нали в тази тема нямаше да се дава информация за това,което предстои занапред?!
Може ли да помоля тези,които вече знаят какво се случва с героите до края да не слагат инфо в аванс. Praynig

извинявай  Hug Hug сложих го в скрит текст и това, което написах не е нещо кой знае какво.  Peace Но наистина е по-добре да се въздържаме.  Peace

# 632
# 633
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони
Мода ли е що е ,на интересен ли се прави ,да го забележат  ли щото е много убав де
Чудя и се на Мира какво му е харесвала преди на този.Явно е било под натиска на майка и

Ами точно заради тези крачоли ние му казваме Крачола или Крачо или .. ади да не казвам как го наричам аз.  Joy Joy

# 634
  • Bulgaria
Явно на някой хора им върви ,каквото ще да става  Laughing Laughing
Ще ми е интересна физиономията и като разбере що за човек е ``бъдещият и зет `` Grinning Grinning Но без спойлери ,ще бъда търпелива  Laughing Laughing
Оркун се притесни че ще потъне в блатото ,но и той изкарва късмет като Суде  Laughing Laughing като попада на свестни хора ,а не на такива като него....А днес приличаше на сервитьор облечен  Laughing Laughing Явно Суде го е пробутала на Мира-нали е богат , а тя е амбициозна майка  Laughing Laughing

# 635
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони
Мода ли е що е ,на интересен ли се прави ,да го забележат  ли щото е много убав де
Чудя и се на Мира какво му е харесвала преди на този.Явно е било под натиска на майка и
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Заради тези панталони му излезе прякора, както е писала Ани  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А защо Мира е с него? И това си има своето обяснение.  Peace

# 636
Тя не гледа на него като на гадже. Joy Joy По-скоро приятелче от детството,не изпитва нищо,дори и през ум не и минава това,което искаше от Яман в къщата-макет. Wink

# 637
Мода ли е що е ,на интересен ли се прави ,да го забележат  ли щото е много убав де

Ами точно заради тези крачоли ние му казваме Крачола или Крачо или .. ади да не казвам как го наричам аз.  Joy Joy
Това е АртКрачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green има много вървежен Арт Клуб на негово име  Party Party Party ама се влиза само със спец преференции  Crazy Crazy Crazy

# 638
Тя не гледа на него като на гадже. Joy Joy По-скоро приятелче от детството,не изпитва нищо,дори и през ум не и минава това,което искаше от Яман в къщата-макет. Wink

Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  Joy Joy Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  Joy Joy Joy Не им е само проятелска връзката.  Joy Joy

# 639

Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  Joy Joy Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  Joy Joy Joy Не им е само проятелска връзката.  Joy Joy

Да бе, да го целувала   Whistling Whistling  hahaha hahaha hahaha hahaha 

# 640
# 641
Ми да му каже някой на момчето че наводнението се отлага.
Като го видя до Мира с тези щръкнали гащи и тези лимбички в косата и ми иде да го гръмна

Цитат
Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  35 35 Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  35 35 35 Не им е само проятелска връзката.  

И аз мисля ,че връзката не е била само приятелска, но явно Мира не е имала кой знае какво чувства.За Оркун пък да не говорим
Затова си мисля ,че има нещо друго или е под натиска на Судето

# 642
Danielkka, Ники, assianita, Валия, Вени, Мими, benibella, Вики, Hug

И аз благодаря за коментарите ви!   bouquet
А за клипа с песента...специално, Иве... Hug   bouquet

Включвам се в КС ...и моля, моля... Stop...моят е наедно, та затуй изглежда дълъг.  newsm78 Joy  Wink
Ами, хубав еп., интересен отново и добра игра на всички. Peace
Селим ми дойде малко в повече с речта си,  ooooh! не, че не беше прав.  newsm78
Но това, че Ендер бе от тази среда /по рождение/ не я правеше една от "тях".
От онези, те... неразбиращите... и точно Селим трябваше да знае това най-добре. Crossing Arms
Можеше малко по-мек да бъде тона му, но че всяка дума бе истината и само истината,
спор- няма. И за парите, които разбра, че Ендер е дала на Фарук- излишно го направи на проблем.
Според мен разбира се, защото той не се ядоса за това, че не знаеше, а за това, че бяха дадени
именно на Фарук. А той бе не кой и да е, а мъжът присъствал в живота на Ендер, макар и някога...
доста отдавна. И не става дума просто за ревност- не. Селим е честолюбив и в случая това е нещото,
което не подмина, не премълча. Това го подразни най-много и основно. newsm78

Иначе на Ендер й дойде и отрезвително речта на Селим...реакциите й не закъсняха. Браво на нея.  Peace
Хареса ми как отвърна много елегантно на хапливото заяждане на Суде. hahaha hahaha
Да, да имаш пари е едно, но да можеш да си над дребнавостите на някого...друго. Peace
Оказа се на подходящото място в подходящия момент и много добре буквално изигра Оркун. hahaha hahaha
Г-н Асъм много високомерен, брех...  Shocked ooooh!
Богат, влиятелен...хубаво де, но да подадеш ръка при запознанство е и елементарно възпитание...
по моему.  Но той -не...той е г-н Асъм и не може. Mr. Green
На Мерт му се усмихна късмета...беше забелязан от Ейлюл. Grinning
Нищо, че не му запомни името...това другия път...така де. Joy Joy Joy

Яман е много внимателен към дребните детайли...в смисъл, не пропуска да бъде мил, да отбележи
и най-малкия жест към себе си. Това особено ми харесва у него- умее да благодари. Да вижда и оценява
и малкото хубаво направено за него. Дори и на Оркун благодари.
Сцените спомени...много, много тъжни и тежки. Rolling Eyes
Прогонен, а сега отново изоставен...как се понася подобно отношение от най-близките ти хора... Rolling Eyes 
А най-тежкото бе, че го предаваха, всеки път...отново и отново.  Mr. Green
Уви, Невин бързо и лесно се "върна" към лошите си навици...жалко. Crossing Arms
Но...трудно се откъсва човек от моделите си на мислене и живот. Thinking
Аз не те заслужавам...много тъжни думи изречени от майка към детето си... Rolling Eyes
Но за мен тя ги бе осъзнала, за съжаление нямаше сили и воля да се пребори най-вече със себе си
за да не бъдат те реалност към момента, а и в бъдеще... за Яман и за нея... Rolling Eyes

Мира изглежда беше научила наизуст предначертания за нея от Суде бъдещ живот... Joy Joy  Joy
Но май майка й с това ще си остане...не я виждам наша Мира да го следва..."плана" за живота си.  newsm78 Joy
Браво, намеси се намясто грабвайки микрофона. И...да, наистина пее хубаво. Peace
Суде използва всяка възможност да уязви Ендер, включи и Селим в интригите си казвайки му
за заема на Фарук.  Shocked
С ясно разбиране да създаде проблем помежду им...целенасочено и злонамерено- ей, опасна жена.  ooooh!
A Фарук се разплати и пое глътка въздух, но май не за дълго... newsm78
Суде постави и него в неловко положение... Crossing Arms

На Оркун му намериха "лятна" работа изглежда... добре се получи... hahaha hahaha
Ще му се да се отърве от Яман, а сега рамо до рамо до него на строежа... Joy Joy Joy
Милата Ейлюл... ooooh! ... язък за чантите й...че и двете пострадаха...  hahaha hahaha

И Хасан пак на линия, брей, и голям философ...  ooooh! ...че и благодарност търси...  bash
Хубаво й отвори вратата на Невин, щеше да й направи едно добро без да иска, ама пусто...
що не го заряза и тя... Crossing Arms
А сега де...каква е тази истина дето се пази в тайна? newsm78

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 00:13 от margita9

# 643
Ми да му каже някой на момчето че наводнението се отлага.
Като го видя до Мира с тези щръкнали гащи и тези лимбички в косата и ми иде да го гръмна

Цитат
Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  35 35 Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  35 35 35 Не им е само проятелска връзката.  

И аз мисля ,че връзката не е била само приятелска, но явно Мира не е имала кой знае какво чувства.За Оркун пък да не говорим
Затова си мисля, че има нещо друго или е под натиска на Судето

Hug Hug за червеното  Hug Hug Hug харесваш ми  Joy Joy Joy Joy
Разбира се, че са гаджета и Мира го възприема като такова.  Peace

# 644

Laughing Не помня да е имало други освен приятелски целувки между Мира и Оркун.Тя все се дърпаше когато той налиташе да я целува. Peace

Общи условия

Активация на акаунт