КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Bulgaria
Ива  Hug Тогава да се молим да няма пауза  Grinning Grinning Grinning Иначе не се знае -може да не издържа и да си го изгледам през паузата и после дублиран Grinning Но Съла има още месец ,така че ще имам търпение  Laughing Peace

# 676
Ива  Hug Тогава да се молим да няма пауза  Grinning Grinning Grinning Иначе не се знае -може да не издържа и да си го изгледам през паузата и после дублиран Grinning Но Съла има още месец ,така че ще имам търпение  Laughing Peace

Хубаво ще е да не го прекъсват, но няма начин.  ooooh! ooooh! Хайде да те видя колко ще издържиш  Whistling Whistling Laughing Може пък да изгубиш интерес и да не ти се гледа по-нататък  Whistling Whistling Laughing  Hug Hug

# 677
Здравейте,
тъкмо се зарадвах и благодарение на вас започнах да гледам епизодите в датата и от 11 не ми тръгват  помагайте хора Cry

# 678
Здравейте,
тъкмо се зарадвах и благодарение на вас започнах да гледам епизодите в датата и от 11 не ми тръгват  помагайте хора Cry

ама колко пъти да казваме, че на 1 стр. има линкове за сериите със субове.  Joy Joy Joy с дублаж няма да можеш да ги гледаш, ако ги няма на войо.  Peace нямам представа кой ги качва в датата, но дори и да има желание да го прави няма как, ако не са ги качили във войо.  Peace
Ако искаш със субове - 1 стр. на темата  Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 16:42 от Ани (Aniska)

# 679
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ето едно старо изпълнение на Ча.Хубаво пее.

Браво! Не само талантлив, но и отговорен. Това изпълнение, макар и старо, е посветено на "Часът на Земята", когато милиони хора от целия свят символично изгасяват осветлението в домовете си за един час... Интересно какво е посланието му ...

Çağatay, egosuz bir oyuncu!  Интервю със Сибел Ташчъоулу. В него говори за живота и кариерата си. Питат я как се е чуствала да играе майка на Чаатай, а тя казва за него, че е много млад, много сладък и много сериозно приема работата си. Да снимат заедно и е донесло много щастие ... и фенове, разбира се.  Накои са я харесвали за това, че е любяща майка, прегръщаща сина си, а други са я мразили за това (аз го разбрах в смисъл че са ревнували). На въпроса дали и е било трудно да работи със Чаатай и Серенай, тя отговаря, че въпреки младостта си и двамата работят усилено върху техните роли, обичат работата си и я уважават. Сигурна е, че и двамата ще увеличат успехите си и ще продължават да се развиват.

пп Моето мнение за Невин е че тя е по-скоро трагичен образ. Жена, която е изоставена от съпруга си, приела е да се омъжи за Хасан (ако са женени), защото е трудно сама жена да се справи с оцеляването с две малки деца в свят доминиран от мъже. Опитът и за самоубийство, който показаха, едва ли е продиктуван от любов, по-скоро не е могла да понесе мисълта, че за втори път е изоставена... Сама осъзнава, че не може да даде нищо повече на Яман и само го дърпа "надолу". Затова предпочете да го "изостави". Тръгвайки с Хасан, тя разруши мостовете, за да не я последва синът и, но е готова отново да му посегне (на Хасан), ако той се опита да навреди на децата и...

# 680
  • ... да усещаш мириса на море ...

Песента, която изпълнява Мира/Серенай - Yaz, yaz, yaz е версията на група Hepsi

# 681

Здравейте, момичета.
  позволявам си да поставя тук копирано интервю с Баръш от темата за лошите момчета в турското кино. Много го харесвам този актьор.

http://medcezir-ca.webege.com/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%88-%D1 … 0%B7%D0%B0-elele/

Що се отнася до коментари включващи бъдещи моменти не виждам пречка да се сложат в спойлер. Може и с  предупреждение, както се правеше в една друга тема. Който не иска да разбира няма да чете. А този, който не издържа и чете в спойлера, не е етично поради това, че не може да се въздържа да иска да не се коментира нищо. В края на краищата, явно че сериалът е минал, има серии в интернет пространството, и който иска пълна секретност да си го гледа на екрана без да да чете в темата. 

В клип от днес разбрах, колко приятно пее Чаатай. Започвам да харесвам този млад актьор, защото виждам в него млада и отговорна личност.
  А що се отнася до постъпката на майка му, убедена съм, че нарочно постъпи така, за да отстрани сина си от себе си, и да може той да продължи напред, без товара на тежко обремененото си семейство. Брат му го повлече против волята му като "отвлече" колата". Не мисля че щеше да я открадне. Искаше му се адреналин, но за това своеволие плати и Яман. Без никаква вина. Дори му говореше да не постъпва така. На събирането при съседите на Селим пък майката злепостави сина си. Когато изтрезня в буквален и в преносен смисъл си даде ясна сметка, че е била като камък на шия за него. И взе решение да го отврати от себе си, за да го отпрати. Нарочно тръшна силно вратата, за да се събуди и я види. Нататък ще видим какво става.
  Приятно гледане!

# 682

Приятно гледане  Hug Hug Hug

# 683

Crazy Crazy

Пускам и насреща ЯмОр  Party Party Party

# 684
Това червено костюмче на Ендер ми се запечата като най-грозната й дреха  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

Яман как изработи тук Крачо  ooooh! ooooh! Спече се  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha и веднага с номерата  Mr. Green Mr. Green

# 685
Мосю Крачол няма да яде  hahaha hahaha hahaha hahaha
ама какъв френски, аа  Party

# 686
Направи ми впечатление погледите на Селим ,Мерт и Ендер докато гледаха ядящия Яман

Селим  го гледаше с умиление и носталгия.Явно наистина вижда себе си в него
Мерт го  гледа сякаш самия бог е слязъл на земятя
А и погледа на Ендер умекна вече

И не само Сафари е употребен.В тази серия Елюл употреби Мерт за негова най голяма радост

А... и ако ви трябва майстор -знаете кой да търсите.Зидаря ОркунЧ

# 687
Здравейте,
тъкмо се зарадвах и благодарение на вас започнах да гледам епизодите в датата и от 11 не ми тръгват  помагайте хора Cry

Виж на Escape-bg.net. Има качени всички серии.
Препоръвам ти да гледаш в оригинал със субтитри.
Дублажът на БТВ е отвратителен

# 688
# 689
  • близо до брега на морето
Hug Hug HugЛюбимото ми кардо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт