КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 109
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден  Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубав превод на песничката.    Stop
Hug Hug Hug Всички песни са преведени от Лили за която езика е майчин и са с перфектен превод.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам какво бихме правили без нея.  Heart Eyes Наистина за съжаление бтв и не само те, нямат навика да превеждат песните. А в този сериал песните са специално подбрани за всеки момент в който звучат и са доста важни.  Peace

Лили е нашето съкровище, прекрасната ни фея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
... нооооо има и няколко песни, преведени от Рени  Naughty Naughty Heart Eyes Heart Eyes И тя е фея   love001 

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 11:22 от ivva

# 661
Емел, Ани, Иве, Hug

Музиката в сериалите на комшиите винаги е на ниво.
А в случая в ПО е и на Тойгар, той е доказано име и професионалист от класа. Peace
Гледах едно клипче от сериала- с него, Мира и Яман, не знам от кой еп. е, щото напред не гледам,
но на клипчетата не мога да им устоя...отварям и гледам.  Grinning
Много оригинално като идея и добре реализирано от тримата...много ми хареса. Peace

Иначе, че песните са подбрани специално за историята и случките с героите- не е нещо необичайно,
повече според мен е това, че ГГ изпълняват самите песни. И то много добре. Peace

Поздравления отново тогава за Лили и Рениbouquet Hug

# 662
Добър ден  Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубав превод на песничката.    Stop
Hug Hug Hug Всички песни са преведени от Лили за която езика е майчин и са с перфектен превод.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам какво бихме правили без нея.  Heart Eyes Наистина за съжаление бтв и не само те, нямат навика да превеждат песните. А в този сериал песните са специално подбрани за всеки момент в който звучат и са доста важни.  Peace

Лили е нашето съкровище, прекрасната ни фея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
... нооооо има и няколко песни, преведени от Рени  Naughty Naughty Heart Eyes Heart Eyes И тя е фея   love001 

Вярно  ooooh! ooooh! Ренка   bouquet  bouquet  love001  love001

Емел, Ани, Иве, Hug

Музиката в сериалите на комшиите винаги е на ниво.
А в случая в ПО е и на Тойгар, той е доказано име и професионалист от класа. Peace
Гледах едно клипче от сериала- с него, Мира и Яман, не знам от кой еп. е, щото напред не гледам,
но на клипчетата не мога да им устоя...отварям и гледам.  Grinning
Много оригинално като идея и добре реализирано от тримата...много ми хареса. Peace

Иначе, че песните са подбрани специално за историята и случките с героите- не е нещо необичайно,
повече според мен е това, че ГГ изпълняват самите песни. И то много добре. Peace

Поздравления отново тогава за Лили и Рениbouquet Hug

Това е от последните серии, наистина е много хубаво.  Peace Цялата музика на Тойгар е страхотна и останалите песни, които звучат също. Предполагам пак са подбрани от него.  Peace

# 663
  • Bulgaria
Като цяла турската музика е много въздействаща.Дори да не разбираш за какво се пее ,самата мелодия те накара да настръхнеш........

# 664

Peace Peace  Така е, Марги, но в този сериал има мноооого песни, в епизод и по 4  Laughing Laughing и само 2-3 пъти се повтарят  Peace  Мисля, дори съм сигурна, че няма друг сериал с толкова много песни  Peace
А изпълненията на ГГ са наистина страхотни  Peace Peace

# 665

Peace Peace  Така е, Марги, но в този сериал има мноооого песни, в епизод и по 4  Laughing Laughing и само 2-3 пъти се повтарят  Peace  Мисля, дори съм сигурна, че няма друг сериал с толкова много песни  Peace
А изпълненията на ГГ са наистина страхотни  Peace Peace

Тойгар обра де що имаше награди за музиката в ПО  Peace Peace Peace
А и живото изпълнение на Кенан се вписа идеално  Grinning Grinning Grinning  неговите песни в дизито ни също са супер и точно на място по текст и звучене  Party Party Party

# 666
Мими, Ники,  Hug

Скрит текст:

Peace Peace  Така е, Марги, но в този сериал има мноооого песни, в епизод и по 4  Laughing Laughing и само 2-3 пъти се повтарят  Peace  Мисля, дори съм сигурна, че няма друг сериал с толкова много песни  Peace

Тойгар обра де що имаше награди за музиката в ПО Peace Peace Peace
А и живото изпълнение на Кенан се вписа идеално  Grinning Grinning Grinning  неговите песни в дизито ни също са супер и точно на място по текст и звучене  Party Party Party
Заслужено при това...то, затова има предложения и от Холивуд вече.  Peace

Скрит текст:

Peace Peace  Така е, Марги, но в този сериал има мноооого песни, в епизод и по 4  Laughing Laughing и само 2-3 пъти се повтарят  Peace
 Мисля, дори съм сигурна, че няма друг сериал с толкова много песни  Peace

Иве, yes
И аз не се сещам за друг сериал, а съм изгледала доста... newsm78 Joy
Серенай бях я чувала в Сезоните, но за Чаатай приятно се изненадах и от музикалността му. Peace
Браво и на двамата, а браво и на екипа, че са използвали това, че са страхотен муз. дует в историята им
/връзката и любовта на героите им/, а и тази на сериала като цяло. Peace
Може да се пише какво ли не по адрес на дамите сценаристки... #Crazy Whistling...ама, което го могат, могат го...
при това добре. Grinning

# 667
Мими, Ники,  Hug

Скрит текст:

Тойгар обра де що имаше награди за музиката в ПО Peace Peace Peace
А и живото изпълнение на Кенан се вписа идеално  Grinning Grinning Grinning  неговите песни в дизито ни също са супер и точно на място по текст и звучене  Party Party Party
Заслужено при това...то, затова има предложения и от Холивуд вече.  Peace

Скрит текст:

Peace Peace  Така е, Марги, но в този сериал има мноооого песни, в епизод и по 4  Laughing Laughing и само 2-3 пъти се повтарят  Peace
 Мисля, дори съм сигурна, че няма друг сериал с толкова много песни  Peace

Иве, yes
И аз не се сещам за друг сериал, а съм изгледала доста... newsm78 Joy
Серенай бях я чувала в Сезоните, но за Чаатай приятно се изненадах и от музикалността му. Peace
Браво и на двамата, а браво и на екипа, че са използвали това, че са страхотен муз. дует в историята им
/връзката и любовта на героите им/, а и тази на сериала като цяло. Peace
Може да се пише какво ли не по адрес на дамите сценаристки... #Crazy Whistling...ама, което го могат, могат го...
при това добре. Grinning
Между другото ,не само Чачко и Сери пеят в ПО, но....сами ще видите и чуете  Peace Peace Peace
Мargita9,ако се обсъжда сценария,то той е само на Едже  newsm47

# 668
  • Bulgaria

Ето едно старо изпълнение на Ча.Хубаво пее.

# 669

Цитат
Мargita9,ако се обсъжда сценария,то той е само на Едже

Ники, ако ти е удобно може и Марги, приятно ми е.  friendship
Да, започват заедно с Мелек/нали си бяха тандем двете/ но се оттегля Мелек и Едже остава сама.  Peace
А от кой еп. се случва това?  newsm78

Мими, за клипчето...  bouquet Heart Eyes

# 670
Мими,мерси за клипа ! Hug
 newsm78 Laughing  Blush Blush Вече ме засърбя клавиатурата и хич не мога да се въздържа
Praynig моля за извинение!

Два много хубави момента на нашата двойка. smile3508
Скрит текст:
Това изпълнение им е от най-добрите.

и още малко...Яман и Мира на музикален фон. Whistling
https://youtu.be/aX4pd0Mzhnc

# 671

Цитат
Мargita9,ако се обсъжда сценария,то той е само на Едже

Ники, ако ти е удобно може и Марги, приятно ми е.  friendship
Да, започват заедно с Мелек/нали си бяха тандем двете/ но се оттегля Мелек и Едже остава сама.  Peace
А от кой еп. се случва това?  newsm78

От 9-и Едже поема сама.  Peace   Whistling

# 672
Вики, хич не се въздържай... Praynig  клипчетата са... ...
Благодаря!

Цитат
От 9-и Едже поема сама щафетата

Много крайни мнения срещам за Едже...  Mr. Green...аз май съм по- умерена в преценката за нея. newsm78 Joy
Макар да има сериали в които им бях набрала много и на двете... Rage
Но в случая на ПО...
Скрит текст:
Поне остави ГГ живи и щастливи накрая. Peace
Щото това в тур. сериали взе да става рядкост. Rolling Eyes

Приятен следобед и до по-късно!  Hug

# 673
  • Bulgaria
Момичета ,тази вечер няма да мога да гледам епизода ,но утре ще наваксам и ще коментирам сутринта  Hug
Хубави клипчета Вики ,но не смея да ги отворя.Искам да съм изненада пред тв ,а не както беше с някой други като Пепел от рози и Север юг ,които ги знаех наизуст и ги гледах по тв само защото нямаше какво да правя

# 674
Момичета ,тази вечер няма да мога да гледам епизода ,но утре ще наваксам и ще коментирам сутринта  Hug
Хубави клипчета Вики ,но не смея да ги отворя.Искам да съм изненада пред тв ,а не както беше с някой други като Пепел от рози и Север юг ,които ги знаех наизуст и ги гледах по тв само защото нямаше какво да правя

Hug Hug Hug
ти си знаеш,   Peace но имай предвид, че ще излъчат само 1 сезон засега и после ще има пауза  Mr. Green
Тогава дали ще имаш търпение за изненадата  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт