КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони
Мода ли е що е ,на интересен ли се прави ,да го забележат  ли щото е много убав де
Чудя и се на Мира какво му е харесвала преди на този.Явно е било под натиска на майка и
Тя не гледа на него като на гадже. Joy Joy По-скоро приятелче от детството,не изпитва нищо,дори и през ум не и минава това,което искаше от Яман в къщата-макет. Wink

Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  Joy Joy Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  Joy Joy Joy Не им е само проятелска връзката.  Joy Joy
Laughing Не помня да е имало други освен приятелски целувки между Мира и Оркун.Тя все се дърпаше когато той налиташе да я целува. Peace

е, сега какво са ни показали няма значение. Те са си гаджета .. каквото и да се разбира под това.  hahaha hahaha hahaha ако искаш да продължим разговора отатък.  hahaha hahaha hahaha

# 646
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони
Мода ли е що е ,на интересен ли се прави ,да го забележат  ли щото е много убав де
Чудя и се на Мира какво му е харесвала преди на този.Явно е било под натиска на майка и
Тя не гледа на него като на гадже. Joy Joy По-скоро приятелче от детството,не изпитва нищо,дори и през ум не и минава това,което искаше от Яман в къщата-макет. Wink

Вики  Hug какво според теб искаше Мира в къщата?  Joy Joy Искаше да целуне Яман, мисля, че с Крачола си се целуват все пак.  Joy Joy Joy Не им е само проятелска връзката.  Joy Joy
Laughing Не помня да е имало други освен приятелски целувки между Мира и Оркун.Тя все се дърпаше когато той налиташе да я целува. Peace

Ми ще се дърпа,какво да прави.То лице ,ли е коса ли е зъби като на кон
Не да се дърпа ами да бяга трябва

Момичета пожелавам ви лека нощ и до утре

# 647
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони

newsm09 newsm09 newsm09 Ади без обиди  Naughty

# 648
  • Bulgaria
Danielkka, Ники, assianita, Валия, Вени, Мими, benibella, Вики, Hug

И аз благодаря за коментарите ви!   bouquet
А за клипа с песента...специално, Иве... Hug   bouquet
Скрит текст:
Включвам се в КС ...и моля, моля... Stop...моят е наедно, та затуй изглежда дълъг.  newsm78 Joy  Wink
Ами, хубав еп., интересен отново и добра игра на всички. Peace
Селим ми дойде малко в повече с речта си,  ooooh! не, че не беше прав.  newsm78
Но това, че Ендер бе от тази среда /по рождение/ не я правеше една от "тях".
От онези, те... неразбиращите... и точно Селим трябваше да знае това най-добре. Crossing Arms
Можеше малко по-мек да бъде тона му, но че всяка дума бе истината и само истината,
спор- няма. И за парите, които разбра, че Ендер е дала на Фарук- излишно го направи на проблем.
Според мен разбира се, защото той не се ядоса за това, че не знаеше, а за това, че бяха дадени
именно на Фарук. А бе не кой и да е, а мъжът присъствал в живота на Ендер, макар и някога...
доста отдавна. И не става дума просто за ревност- не. Селим е честолюбив и в случая това е нещо,
което не би подминал, не би премълчал. Това го подразни най-много и основно. newsm78

Иначе на Ендер й дойде и отрезвително речта на Селим...реакциите й не закъсняха. Браво на нея.  Peace
Хареса ми как отвърна много елегантно на хапливото заяждане на Суде. hahaha hahaha
Да, да имаш пари е едно, но да можеш да си над дребнавостите на някого...друго. Peace
Оказа се на подходящото място в подходящия моменти много добре буквално изигра Оркун. hahaha hahaha
г-н Асъм много високомерен, брех...  Shocked ooooh!
Богат, влиятелен...хубаво де, но да подадеш ръка при запознанство е и елементарно възпитание...
по моему.  Но той -не...той е г-н Асъм и не може. Mr. Green
На Мерт му се усмихна късмета...беше забелязан от Ейлюл. Grinning
Нищо, че не му запомни името...това другия път...така де. Joy Joy Joy

Яман е много внимателен към дребните детайли...в смисъл, не пропуска да бъде мил
за най-малкия жест към себе си. Това особено ми харесва у него- умее да благодари.
Дори и на Оркун благодари.
Сцените спомени...много, много тъжни и тежки. Rolling Eyes
Прогонен, а сега отново изоставен...как се понася подобно отношение от най-близките
ти хора... Rolling Eyes  А най-тежкото бе, че го предаваха, всеки път...отново и отново.  Mr. Green
Уви, Невин бързо и лесно се "върна" към лошите си навици...жалко. Crossing Arms
Но...трудно се откъсва човек от моделите си на мислене и живот. Thinking
Аз не те заслужавам...много тъжни думи изречени от майка към детето си... Rolling Eyes
Но за мен тя ги бе осъзнала, за съжаление нямаше сили и воля да се пребори най-вече със себе си
за да не бъдат те реалност към момента, а и в бъдеще... за Яман и за нея.. Rolling Eyes

Мира изглежда беше научила наизуст предначертания за нея от Суде бъдещ живот... Joy Joy  Joy
Но май майка й с това, ще си остане...не я виждам наша Мира да го следва.."плана" за живота си.  newsm78 Joy
Браво, намеси се намясто грабвайки микрофона. И...да, наистина пее хубаво. Peace
Суде използва всяка възможност да уязви Ендер, включи и Селим в интригите си казвайки му
за заема на Фарук.  Shocked
С ясно разбиране да създаде проблем помежду им...целенасочено и злонамерено- ей, опасна жена.  ooooh!
A Фарук се разплати и пое глътка въздух, но май не за дълго... newsm78
Суде постави и него в неловко положение... Crossing Arms

На Оркун му намериха "лятна" работа изглежда... добре се получи... hahaha hahaha
Ще му се да се отърве от Яман, а сега рамо до рамо на строежа... Joy Joy Joy
Милата Ейлюл... ooooh! ... язък за чантите й...че и двете пострадаха...  hahaha hahaha

И Хасан пак на линия, брей, и голям философ...  ooooh! ...че и благодарност търси...  bash
Хубаво й отвори вратата на Невин, щеше да й направи едно добро без да иска, ама пусто...
що не го заряза и тя... Crossing Arms
А  сега де...каква е тази истина дето се пази в тайна? newsm78
[/spoiler]

Браво Марги ,отново си изчерпателна  Hug
Само за майката на Яман не съм напълно съгласна -да ,разбирам че не иска да му тежи ,но трябваше ли за два дни да му рухва отново живота заради нея.Човека излезе с перспектива че ще започне на чисто ,че майка му и брат му ще излязат от затвора и ще започнат нов живот само тримата.А тя първо го изложи пред всички -те и без това го гледаха с лошо око при влизането му и тя им даде още поводи за подигравки ,а след това го изостави и замина при Хасан-това е много безотговорна постъпка.

Вики ,Ани  Hug май ще излезете прави че това между Оркун и Мира е просто детска любов -няма чувства между тях ,нито веднъж досега не съм видяла да си споделят лични неща

# 649

newsm09 newsm09 newsm09 Ади без обиди  Naughty

ааа Крачола може да се обижда колкото си иска  hahaha hahaha и фашивите му фенки да не се сърдят.  hahaha hahaha hahaha

# 650
Скрит текст:

е, сега какво са ни показали няма значение. Те са си гаджета .. каквото и да се разбира под това.  hahaha hahaha hahaha ако искаш да продължим разговора отатък.  hahaha hahaha hahaha
Не,мило! Grinning
Момичето не изпитва нищо към Оркун,иначе нямаше да се дърпа.Докато с Яман сама пое инициативата.  Joy Wink

# 651
Скрит текст:

Не,мило! Grinning
Момичето не изпитва нищо към Оркун,иначе нямаше да се дърпа.Докато с Яман сама пое инициативата.  Joy Wink

Hug Hug Hug аз млъквам, че ще изпусна някой спойлър,  Joy Joy Joy

# 652
Мими,  Heart Eyes
За Невин...всичко  което си написала е така. Peace
За съжаление нейното е...вреден стереотип на мислене и живот...това е.
Не я оправдавам, Naughty просто си обяснявам /за себе си/  причините
за безумното й поведение...отново към себе си като майка и към Яман като нейн син... Crossing Arms

п.п.

Цитат
Абе  аз ли нещо не разбирам от мода , ама този пъзльо Оркун защо носи такива леееко  къси панталони
Джоли,  Heart Eyes
Щото е малко късокрак/артистът/ може би заради това....така по-малко му личи. newsm78
Но и мода има такава май...то, не че и аз разбирам много... Joy Joy Joy
Иначе не е кой знае какъв грозник, тъй де...ролята му е кофти, а и изглежда добре играе,
щом така си е спечелил "фенове"... hahaha hahaha
Какво му е харесала...не знам... като не е имала база за сравнение и избор...така става. newsm78 Joy
Я, сега като се появи наш левент Яман...как й светят очичките по него... Joy Joy Joy

Хайде лека ти,  Hug  лека и от мен!   sleepuu

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 23:48 от margita9

# 653
  • София
Добро утро  Hug Hug

# 654
Привет и от мен!

viv4o,   Hug

”Не можеш да не харесваш някой, който харесва китарата." Стивън Кинг

Яман и без китара няма как да не бъде харесан... yes ... а с китара в ръце...още повече...  thumbsup

Хубав ден!   Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 10:28 от margita9

# 655
Привет и от мен!

viv4o,  Hug

”Не можеш да не харесваш някой, който харесва китарата." Стивън Кинг

Яман и без китара няма как не бъде харесан... yes ... а с китара в ръце...още повече...  thumbsup
Хубав ден!   Flowers Four Leaf Clover Two Hearts
Разкошна беше песента ,от която е снимката! И изпълнението на Серенай и Чачо е по-доброто. newsm10

Привет,прекрасни дами! Hug
За съдържанието-ясно,без подсказки. Peace
А снимки и клипчета? Laughing newsm78

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 09:37 от vikktory

# 656
Вики, привет и за теб! Hug

От моя страна- няма проблем, нито за снимки, нито за клипчета, а за подсказките-
спойлера -е добро решение. Който иска да знае- отваря и чете, а който- не, просто го прескача.
Аз съм коментирала вече изгледан сериал и знам, че е доста трудно да се ограничиш в мнението,
или да се абстрахираш от онова, което си видял и знаеш вече. Peace

Не се изненадвам от факта, че БТВ са си спестили превода на песента, тази от еп. снощи.
И нямам съмнения, че превода на бг момичета е доста по-точен на сериала като цяло.   bouquet Hug
За пореден път се убеждавам, как един непрофесионален превод направен с желание и обич
/към сюжета и историята/ е много по-ценен от този на професионалистите.
Не омаловажавам и техният труд, но се усеща, че е повече направен като "просто работа".
Емоцията и отношението към текста, толкова важен за сюжета ми се губят и на мен.
Но каквото-такова... от БТВ-то....с превода и дублажа им.  Crossing Arms
Спирам, че стане ли дума за тях/като медия/ и ставам не само многословна, ами и злобна в коментарите си. Rage  Wink

# 657
  • София
Много хубав превод на песничката.    Stop

# 658
Добър ден  Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубав превод на песничката.    Stop
Hug Hug Hug Всички песни са преведени от Лили за която езика е майчин и са с перфектен превод.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам какво бихме правили без нея.  Heart Eyes Наистина за съжаление бтв и не само те, нямат навика да превеждат песните. А в този сериал песните са специално подбрани за всеки момент в който звучат и са доста важни.  Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 11:04 от Ани (Aniska)

# 659

мерабааааа  Party Party Party Party Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт