КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
На мен дублажа ми харесва, но усещам че Мира и майка и са с един и същи глас. И точно на Мира не ми допада.
Днес много се смях на Мерт, въобще много се забавлявам с неговата игра и дублажа му е уцелен успешно.

Иначе и аз харесвам да слушам интонацията на гласовете и да чета субтитри. Но Битиви още спат и не са блокирали епизодите.Навика и Гербовата им марка е това. Така че гледам преведените сега, по натам ако още ми е интересен ще почвам със субки.

Аз съм върла фенка на Завръщане и си го чакам есента, но дано след края му продължат с този филм.

# 706
На мен дублажа ми харесва, но усещам че Мира и майка и са с един и същи глас. И точно на Мира не ми допада.
Днес много се смях на Мерт, въобще много се забавлявам с неговата игра и дублажа му е уцелен успешно.

Иначе и аз харесвам да слушам интонацията на гласовете и да чета субтитри. Но Битиви още спат и не са блокирали епизодите.Навика и Гербовата им марка е това. Така че гледам преведените сега, по натам ако още ми е интересен ще почвам със субки.

Аз съм върла фенка на Завръщане и си го чакам есента, но дано след края му продължат с този филм.

Hug и да го изтрият от торентите, ние го имаме.  Joy Joy Без серии няма да остане никой.  Peace Но не отвсякъде ще могат да го изтрият.  Peace

# 707
Rolling Eyes newsm78
Вени,Меджезира да не върви по Канал Д?

Това са снимки от румънския канал Д  Peace

# 708
Върви, ама в Румъния  Wink
Тези снимки са от румънките  Grinning Grinning

# 709
Върви, ама в Румъния  Wink
Тези снимки са от румънките  Grinning Grinning

Мерси! Hug
Емблемата е също като на турския,да не е дъщерен канал? newsm78

# 710

И аз единствено с гласа на Мира не мога да свикна все още  Crossing Arms  Crossing Arms Crossing Arms

А Шебека се превърна в "мухльо"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
# 712
  • София

Не успях да гледам серията днес, но гледам са се разхлаждали с лимонадка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713
Привет!
Поздрави и за Popial, Тара, Криси, Вени, Джоли, hogarena, ludetina ulusoy, Naddya, Рени, Сезонче,  Hug

Благодаря за споделеното!   bouquet
Тара, Криси...за Невин...+1  Peace
Джоли и с теб сме в една посока... Peace
Цитат
Сезонче, дано, радвам се, че се включваш и ти. Hug

Изгледах еп. тази вечер, хареса ми. Определено и ще догледам сериала, поне такива са намеренията ми.
Всъщност аз знам какво се случва...в най-общи линии само, не защото съм гледала, просто четях за сериала още
при он-лайн излъчването му.
Но в случая ме интригуват подробностите и най-вече- защо всеки от героите е такъв какъвто е... Thinking

Какво ми прави приятно впечатление в сюжета- и забавните реплики, които вече зачестиха и изглежда са като запазена марка за някои от героите.  Peace

Уж съм си обещала да не мрънкам за БТВ-то,  Naughty ама наистина е кофти това, че ориг. еп са така раздробени. Mr. Green
Случките и най-вече реакциите на героите остават едни "висящи" и трудно се хваща логиката. newsm78
Аха да решиш, че "нещо или някой" е едно и то излиза друго, щото се разбира, че това, което си видял не е всичко
от конкретна ситуация.  Crossing Arms
Всеки еп. е като елемент от пъзел, а с сега с наште бг откъси се налага да се правят сглобки не просто на историята, а и на елементите които я изграждат. ooooh! Но каквото-такова.  Mr. Green

Сега слагам еп., а коментара към него... в следващ пост.

http://www.vbox7.com/play:8db2762fcf
Кварталът на богатите сезон 1 епизод 6 Бг аудио - Medcezir

Hug

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 07:15 от margita9

# 714
  • Bulgaria
Суде-вместо да се зарадва че дъщеря и е таланлива ,отново е недоволна........Мира добре и каза истината ,че и тя има пръст в това  Laughing Laughing Все повече се отдалечава от приликите с майка си
Яман-отново получи шанс да живее сред семейство.Въпреки всичко ,продължава да се интересува от майка си ,въпреки че го изостави ,макар и в подходяща среда.Не губи връзката с родният си квартал <дори и да живее в друга среда.
Селим-във всеки епизод е перфектен Hug Опълчи се на бащата на Ендер както заслужава..Той е пълен с предразсъдаци ,но само да разбере кой е съсипал проекта  Laughing LaughingВсе още не може да забрави постъпката на Ендер ,но е нормално да ревнува и да не му е приятно от бившият Фарук.Защо живеят един до друг-вечно ще има съмнения и у едното и у другото семейство..Въпреки ,че няма вина ,а го направи от добра воля.Щастлив е ,че Мерт  е весел и че намери един сигурен приятел в лицето на Яман.
Ендер -връщам си подкрепата към нея.Отново взе правилното решение -Яман хем си е при семейството ,хем ще работи за да им се издължи.Селим я научи да оценява и другата страна -на по бедните ,но справедливи хора.Много забавна и непринудена първа среща са имали ...Много благодородно от нейна страна да отиде в крайният квартал и да говори с майката на Яман.Все пак богаташите не са добре приети в бедните квартали.
Дядото на Мерт-дали е богаташ ,иска да провери да не би някой да му отмъкне паричките  Laughing
Кенан-и в затвора не оставя брат си без подкрепа ,въпреки че не се свърза с него.Явно мисли да избяга ,но отново не мисли за брат си ,че ще му създаде проблеми.
Оркунч-много го е страх от баща му ,стана примерен за 5 секунди и след това отново си показа просташкото поведение.Иска да унижи Яман пред Мира ,но не му се получи..Отново се направи на спасител  пред Мира.Опитва се да накара Яман да ревнува ,но се държи като глупак.Търси съюзници срещу Яман ,както винаги не може сам да се справи.Приятелите са му къде къде по умни. Трябваше да си остане залепен ,да му дойде акъла  GrinningВярно  му го казаха-сам нищо не можеш да направиш...Накрая отново показа отвратителното си поведение и ``падна в калта ``Дано някой ден да потъне .... Grinning Grinning
Ейлюл-отново използва Мерт ,а той горкичкият се хваща -но нали има детско поведение ,не може да разбере че всичко е заради Яман.Ако поведението и беше истинско ,щеше да е идеално.Качи се на яхтата ,за да го разконцентрира напълно и да няма къде да бяга  Laughing Видя Мира и веднага го изостави....При разговара с Оркун усетих ,че вече не изпитва непоносимост към Мерт ,нещата вървят на добре  Grinning но за да не се излага , започна да му се присмива...
Мерт-Много ми е мъчно за него ,че го мислят за недорасъл глупак ,докато той е много по-добър и мисли по трезво от тях.Много лошо постъпва да разкрива историята на Яман ,това е само между семейството..Не се усеща как прави подарък на Оркун......Ех Мерт,какво направи......Сега всичко това ще се използва срещу Яман-но на това му се казва влюбен и глупав  Laughing Laughing Поне е щастлив въпреки всичко  Simple Smile Друг път всичко споделя на Яман-но сега си замълча,да не изгуби единственият си приятел заради ``изповедта ``пред Ейлюл.Отново ще бъде предаден от нея ,като разбере че е влюбена в приятеля му и че той я подтикнал малко или много към нея... И на всичкото отгоре реши ,че са на първа среща  Laughing Laughing Разведри обстановката
Майката на Яман-разбра се истината за бащата на Яман-не е избягал ,а е убит от майката......Този образ ми е много противоречив-в даден момент я разбирам ,а в друг -не.Дано скоро се разкрие причината за убийството ,не мога да разбера  дали Хасан я обича .При разговора за Ендер забелязах загриженост и обич към Яман ,с което ме спечели ,но не трябваше по този начин да избяга от сина си ,а да проведе един елементарен разговор
Мира-разбра истината за Яман и още повече се привърза към него ,макар че не го показва.Яман я кара да се усмихва и да избяга от ежедневието..Отново се изолираха от останалите и си споделиха нещата ,които не казват в обкръженията си ..Искаше да покаже на Яман ,че и богатите си имат проблеми ,дори да не са финансови.....Това още повече засилва приятелството ,готово да се превърне в любов в най-скоро време...Пред Оркун не смее да споделя-явно разбира кой ще я разбере най-добре[/b]

# 715
Привет и от мен!

Мими,  Hug
Благодаря,   bouquet че сподели впечатления, интересни са, допадат ми.  Peace

Приятен ден! Hug

п.п.
Видях, че има нова тема, но нали изписваме тази и тогава се прехвърляме в следващата... newsm78

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 09:19 от margita9

# 716
  • Bulgaria
Марги  Hug Публикувах поста си и в двете теми ,но най-вероятно ще сме в новата тема.

# 717
Марги  Hug Публикувах поста си и в двете теми ,но най-вероятно ще сме в новата тема.
Мими,  Hug
Ами има още странница и нещо почти до 50-та, та има още мегдан за писане и тук... newsm78
Нали и правилата са такива...знам ли...да не "влезем" в нарушение някакво.  Wink

# 718
Привет  Hug Hug Hug

Яман допусна за малко Мира до себе си и после пак затвори вратата  Whistling Whistling Whistling
Много са сладки тези първи трепети - привличането, интереса, погледите, усмивките, вълнението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes очите, които сами се търсят, желанието да опознаеш другия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Беренчето обаче е много прозорливо хлапе, веднага усети какво се случва със сестра й  Laughing Laughing Laughing

Мерт така и не разбра, че за Ейлюл е само стръв на кукичката, която тя хвърля за Яман.  ooooh! ooooh! ooooh! И все пак въпреки волята й, без дори да го осъзнава, Мерт успя по някакъв начин да я заинтригува, щом цитира смешките му пред Оркун.

# 719

Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug

п.п.
Видях, че има нова тема, но нали изписваме тази и тогава се прехвърляме в следващата... newsm78

Марги, изписваме тази и чак тогава се местим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт