Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • на кого му пука
Предложете ми моля някакъв спрей за коса с UV филтри.

# 136
Червения спрей на Елсев ми стоя в шкафа повече от половин година. Нищо особено не върши. Поне го оползотворих като си правя къдрици. Simple Smile
Не помага кой знае колко за заплетени краища и лесно разресване.
По-добре си вземете едни хубави кристали, или друг финиш, серум за краища.
За мен тези спрейчета нямат особен ефект.

# 137
Аз ползвам жълтия спрей на Елсев и съм доволна. Косата ми не се заплита и я оформям на прическа по-лесно.

# 138
Много съм доволна от този спрей против заплитане на коса

Не ти ли омазнява? В търсене съм на продукт който се слага на влажна коса и не се отмива.

Преди години постоянно си купувах спрейовете на Gliss Kur и бях много доволна,лесно разресване,блясък,не знам доколко подхранват косата или предпазват от сешоара,но ми беше много приятна употребата.Спрях да си ги купувам поради финансови причини Simple Smile Единствено черният въобще не ми хареса,правеше ми косата мазна и на клечки,но всички останали бяха супер,жълтият най-много си го купувах.

# 139
Аз имам този спрей
Пръскам след баня в краищата на косата, за по - лесно разресване. То се води балсам без отмиване  Peace
Ако се пръска в корените ще омазни косата.

# 140
  • Варна
 Аз съм много доволна от лосиона  за тяло с какао на Жая.

# 141
лосиони по отношение на какао/шоколадовите съм най-доволна от Гарнието с какао,хем е силно хидратиращ,хем ухае невероятно, но за душ ми се иска нещо. Гледам че са пуснали Ив Роше в Лили, трябва да проверя, в тях ми е надеждата, че имаха едни душеве със силни аромати

# 142
Оо да с люляк имаха един....ще си купя и аз в замяна литис варна до жп гарата ги видях...

# 143
За лесно разресване ползвам тюркоазения Глис Кюр. Има приятна миризма и по-лесно се реша.

# 144
Да кажа и аз за сайта  Grinning Направих една поръчка в неделя, но в понеделник ми се обадиха и ми казаха, че две от нещата ги няма. Направих втора поръчка като двете поръчки да се обединят. Но ми пратиха само нещата от втората поръчка. Обадих им се и бяха много любезни, извиниха ми се и казаха, че ще ми пратят нещата за тяхна сметка.
Нещата който си поръчах са много добре запечатани, с лепенките, не са отваряни, нито използвани. Много съм доволна.

Ако някой се интересува от продуктите на Биотрейд има голямо намаление на някой продукти.

http://biotrade.bg/?p=1&l=1

# 145
  • Бургас
Да си споделя и аз колко много ми хареса сухия шампоан за коса на Batiste
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2015/07/batiste.html

# 146
Да си споделя и аз колко много ми хареса сухия шампоан за коса на Batiste
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2015/07/batiste.html

]

Споделям мнението ти за сухия шампоан,страхотен е  Peace newsm10 newsm35

# 147

И аз се включвам с продукт от серията на Gliss Kur. Вече привършвам опаковката и ще си купя отново.

(Каква е разликата с тези на elseve?)

# 148
само ароматите  Grinning поне за мен, аз си купувам на Шаума, че са най- евтините, има едни и на Виктория бюти по 3лв и нещо  Embarassed

# 149
Разликата за мен е никаква, ползвала съм и двете марки.

Общи условия

Активация на акаунт