Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 133
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
База за грим Delia. Много съм доволна. И цената й е много добра.
Скрит текст:
Къде може да се намери и колко струва? Силиконова ли е или не? Подходяща ли е зряла кожа?
Нямам никакъв опит с базите, а ми се ще да купя нещо евтино за проба, че не знам дали ще се използва.  Хареса ми, че е минарална.
Има я в дрогерии Лили. На промоция 3,90 лв.
Без аромат е, полска е марката.
Съдържа Sodium Silicate (не знам дали това е силикон), както и парабени... Whistling

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 14:29 от krem-karamel

# 226
Здравейте, очарована съм от шампоан на Хималая за нормална ( към суха коса). Моята коса е много финна и без обем. От този шампоан косата става плътна и тежка. Струва около 4.80 лв. Друго мое любимо откритие е крем за околоочен контур Balea, с лотус за нормална кожа. Въпреки, че е против тъмни кръгове, има силен хидратиращ и антиейдж ефект. Надявам се да съм била полезна.

# 227
  • най-шареното място
Merci, Krem-karamel.
 _Eovin_ , може би ще ти хареса и серума с годжи-бери на averde. Серията 30+ и цялата е много приятна. Специално околочният е много мек, приятна текстура, не омазнява и не тежи.

# 228
Merci, Krem-karamel.
 _Eovin_ , може би ще ти хареса и серума с годжи-бери на averde. Серията 30+ и цялата е много приятна. Специално околочният е много мек, приятна текстура, не омазнява и не тежи.

благодаря

# 229
Силиконовите бази са предпочитани - дори аз ползвам такива. Те дават онзи фотошоп ефект на абсолютно перфектна кожа, карайки продуктите над нея да се преливат чудесно, повишавайки издържливостта им. Но има хора, на които силиконите действат така, макар те да не запушват порите, а да образуват супер тънък слой върху тях, който не пречи на дишането им, за разлика от парафина, например. Но от тези евтините аз въобще не съм доволна, не си струват, според мен - от база до база и от силикон до силикон има разлика.

# 230
  • БУРГАС
Днес си купих тази основа за грим http://vmclub.bg/system/pictures/product_images/images/000/016/4 … 30.jpg?1431156734,в интернет няма нищо за марката ,някой да я е ползвал.

# 231
  • най-шареното място
Вярно е, че точно затова ги предпочитат силиконовите. И тъй като търся за зряла кожа, хем е удачно по тези причини, хем не искам да е със силикон - иска ми се да е възможно най-чиста като състав, лека като текстура, изобщо да е приятна и чиста. Иначе вероятно няма да се използва изобщо.
Ако имате идеи, ще се радвам да ги споделите. Мислех за тази на алверде първоначално.

# 232
Вярно е, че точно затова ги предпочитат силиконовите. И тъй като търся за зряла кожа, хем е удачно по тези причини, хем не искам да е със силикон - иска ми се да е възможно най-чиста като състав, лека като текстура, изобщо да е приятна и чиста. Иначе вероятно няма да се използва изобщо. Ако имате идеи, ще се радвам да ги споделите...
Malinka/Малинка?
Не знам дали е със силикон базата им, пробвах отворения тестер, доста лека е текстурата, около 15 лв струва.

Скрит текст:

# 233
Препоръчайте ми хубави парфюми или тоалетни води , който са много трайни , за не повече от 20-25лв.  bouquet
Roxanne и  Zig Zag .Особено от последната малка са много добри имитациите и се задържат дълго.Дано да съм ти била полезна Simple Smile

# 234
Препоръчайте ми хубави парфюми или тоалетни води , който са много трайни , за не повече от 20-25лв.  bouquet
Roxanne и  Zig Zag .Особено от последната малка са много добри имитациите и се задържат дълго.Дано да съм ти била полезна Simple Smile
тези зиг-заг от къде мога да си ги купя ? имат ли сайт ?

# 235
На B.U парфюмите също  Heart Eyes

# 236
  • Somewhere far away
препоръчайте ми бял лак, да е хубав и да е на нормална цена разбира се Simple Smile

# 237
Flormar 300 и Perfect 36 около 2,3 лева са  

# 238
  • Somewhere far away
Flormar 300 и Perfect 36 около 2,3 лева са 
Благодаря!

# 239
Аз имам на Golden Rose color expert 02, но си търся перлено бял, защото този не е.
Ето как изглежда /снимката не е моя/

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт