Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Разбира се, моята поръчка от сайта не е наред. Червилото на Лореал, което най-много исках от всичко поръчано, е пробвано. Честно казано не знам на кого съм по-ядосана- на тези, които подготвят поръчките и не се сещат да проверят дали са наред или "клиентките", за които представлява неимоверно усилие да се присегнат към тестерите вместо към бройките за продан. Какъв е тоя моя късмет.  #2gunfire
Много жалко. Може да пробвате да им пишете и да го върнете  Peace
Аз също имам поръчано червило от сайта, в сряда ще отида до Еконт да си взема пратката и ще пиша как е, дано няма проблеми  Peace

# 91
  • Някаде там
Аз днес си получих фон дьо тен от сайта- Loreal true match. Много съм щастлива, че цвета ми е ОК  Grinning
Иначе не е отварян.

# 92
В това отношение от сайта бяха коректни, ще ми върнат парите, обаче сега като видях на живо колко е хубав цвета, още повече ме хвана яд. Предпочитам да не ми го бяха пращали.  Grinning Не вярвам всички червила да са в такъв вид, защото в поръчката ми има и червило на Буржоа и то си е непокътнато. Просто аз, както обикновено изтеглих късата клечка... какво да се прави.  Rolling Eyes

# 93
  • Варна
Почистващото мляко на Cien става ли за премахване на грим от очи,защото не пише отзад в описанието...  bouquet

Става, ползвам го в момента (розовото, с дозатор) и съм доволна.

# 94
Аз няма да получа пратка от сайта. Крема на Боди Шоп не е наличен, отказах и фдт, понеже друго не си харесах.

# 95
  • на последния етаж
моята поръчка от онзи сайт дойде, много съм доволна:
Givenchy Ysatis edt & The Body Shop Shea Beautifying Oil /dry oil for body, face & hair/

Скрит текст:
bubanka, моля те за впечатления от олиото.  Simple Smile

# 96
А аз съм недоволна от коректора на Буржоа. Хубав е, покривен е, но явно не може да се спогоди с моите очи и ми сълзят. Та самият коректор е хубав, в мен си е проблема.
Иначе този на Ревлон е много хубав, страшно покривен, избистря и е много много добър. Съжалявам, че не взех два такива. Добре, че нямаха два на Буржоа, че щях да поръчам два техни и да се чудя на кой да подарявам Laughing

# 97
моята поръчка от онзи сайт дойде, много съм доволна:
Givenchy Ysatis edt & The Body Shop Shea Beautifying Oil /dry oil for body, face & hair/

Скрит текст:
bubanka, моля те за впечатления от олиото.  Simple Smile

мирише фантастично, но още не съм го ползвала
ако искаш да поръчаш, ще го пробвам дове4ера и ще пиша 

# 98
  • на последния етаж
Не бързай. Засега имам какво да ползвам - когато му дойде реда си го ползвай и после разкажи. Wink Благодаря!

# 99
# 100
Моля препоръчайте ми спирала,която да не се размазва и да не оставя отпечатъци!

# 101
  • София
Да ми препоръчате силнофиксираща пяна или гел за коса  Praynig

# 102
Почистващото мляко на Cien става ли за премахване на грим от очи,защото не пише отзад в описанието...  bouquet

Става, ползвам го в момента (розовото, с дозатор) и съм доволна.
Четох го,но не пишеше нищо,но щом го ползваш ти ок ще пробвам и аз,много хубаво мирише...

# 103
Приятно изненадана съм от шампоан и балсам - Cien - Repair & care.
Koсата ми изглежда много "жива".

Скрит текст:
Днес си получих пратката от онзи сайт. Чантата е супер. Много добра изработка. Марката е "Мо".

# 104
  • Варна
Да ми препоръчате силнофиксираща пяна или гел за коса  Praynig
Наскоро открих пяната на Лидъл със силна фиксация. Взех я, т.к. ми трябваше спешно, но сега мисля пак да си взема. Аз съм с много гъста, къдрава и дълга коса, и постигам желания ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт