Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 760
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Взех си този шампоан и ми харесва:

В момента нямам косопад (страдам от сезонен), нямам и пърхот. Прави ми косата мека, жива и лъскава.
Лошото е, че пише да се ползва 3-4 пъти седмично, а аз не искам да си мия толкова често косата.

+1. Забелязвам, че и по-бавно се омазнява косата.
Взела съм и заздравяващия с таурин и кофеин.

Шампоаните на Тео Sea Treasures са ми любими.

# 76
Благодаря за новата тема. Чакам фдт и крем за лице от посочения в предната тема сайт.
Поръчах в събота, предполага утре ще са при мен  Simple Smile

# 77
  • София
Момичета, благодаря за идейките за стъпалата.
За момента, вечер преди лягане си ги мажа с мултифункционалния крем на Himalaya, защото имам много от него и искам да го изразходя, ефекта е временен. Да, става ми мекичко и приятно, но сутринта като се събудя все едно нищо не съм слагала.
Това с вазелина съм го пробвала преди две зими, не останах доволна, само където имах безброй омазнени чорапи за пране накрая на седмицата ахаха Simple Smile Joy
Хайде ако пуснат ейвънските пак, някой да се обади да поръчвам тях да пробвам.

# 78
Мажеш с вазелина, слагаш краката в найлонов плик и обуваш стегнати чорапи.
Правила съм го на ръцете - обилно мазане с мазен крем, ръкавици от боя за коса и отгоре вълнени зимни. Много бързо ми се оправи раздразнената, нарязана и боляща кожа.

# 79
моята поръчка от онзи сайт дойде, много съм доволна:
Givenchy Ysatis edt & The Body Shop Shea Beautifying Oil /dry oil for body, face & hair/

Скрит текст:

# 80
Надявам се и моите неща да са ок Simple Smile bubanka - честито!

# 81
Момичета, има нова игра в страницата на есенс във фейсбук - може да спечелиш 46 гел лака за нокти.
https://www.facebook.com/pages/Essence-Cosmetics-Bulgaria/1405815916300979?ref=hl

# 82
А с какво нанасяте ББ крема? Аз го слагам с пръсти и се омазвам цялата, после се мия по половин час.  newsm78

# 83
Скрит текст:
Аз си бях поръчала от този сайг два фон дьо тена на Revlon - Nearly Naked и Colorstay, както и пудрата Nearly naked пак на Revlon. Тогава помня, че имаше страшно много неща. Доволна останах.

Аз също нанасям с бюти блендър, както коректора, тала и фон дьо тена - Ebelin-ския използвам и бих казала, че ми харесва. 

Та,  аз също си търся бб крем, с този на Микса не се харесахме, подозирам, че се изприщих от него.  Ще чакаю и вашите предложения, ама накрая май ще си прежаля 35 лева и ще си взема Ла Рош..  Grinning
Предупреждавам, че почти еднаква текстура, цвят и ефект имат "розовият" ББ крем на Микса и светлият на Ла Рош. 35 лв. за последния ми се вижда твърде висока цена, взимала съм го за 21 от Ремедиум.
Мога да препоръчам тониращия крем с лайка на Алверде, който дава много хубав полуматов завършек и не запушва порите. Само че няма слънцезащитен фактор.

# 84
bubanka,моля за едно кратко описание на парфюма! Praynig  bouquet

# 85
bubanka,моля за едно кратко описание на парфюма! Praynig  bouquet

бабичка - цветен ретро шипър с алдехиди, за хладно и влажно време; също и за студено - тогава става почти нежен
аз го обичам и го нося от време на време от години; преди повече от 15 години се 'запознах' с него случайно
но ми е трудно да го препоръчам, защото не е лесен за харесване
иначе е много, много изгоден - 40 лв. 50 мл. продукт
тук може да погледнеш за повече отзиви: http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ysatis-36.html

# 86
  • София
След месеци и месеци с борбата с пъпките на лицето, които ми излизат от стрес, зарязах всякакви мазила и почнах да слагам 2-3 капки от капки за очи "Визин" на мястото на пъпката. След 1 нощ е завехнала, а след още 1 я няма изцяло...

Понякога помагам и с крем "Здраве"...но язък за безумно скъпите продукти на "Клиник", които ползвах с месеци и нищо.

# 87
Добрия, познат Avon  Simple Smile
Свежо е, някак си лятно ми е вече всичко  Laughing

# 88
Почистващото мляко на Cien става ли за премахване на грим от очи,защото не пише отзад в описанието...  bouquet

# 89
Разбира се, моята поръчка от сайта не е наред. Червилото на Лореал, което най-много исках от всичко поръчано, е пробвано. Честно казано не знам на кого съм по-ядосана- на тези, които подготвят поръчките и не се сещат да проверят дали са наред или "клиентките", за които представлява неимоверно усилие да се присегнат към тестерите вместо към бройките за продан. Какъв е тоя моя късмет.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт