Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 124
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!
Някакви отзиви за тези кристали:
Скрит текст:

# 316
Не знам какво разбирате под евтино.......20-25 лева евтино ли е.
Аз съм доволна от Nivea Cellular крем за лице дневен и нощен.
Като за толкова пари е добро.....

Нали не правя сравнение с кремовете от над 100 лева а и нямам опит...

# 317

Благодаря на който ми препоръча тази маска:
ROSA IMPEX VIP'S PRESTIGE Rose and Pearl Extracts Repairing Mask
наистина е хубава, ухае на рози, омекотява кожата, почиства я без да пресушава /трудно намирам маска с хума която едновременно да не опъва до скъсване и да почиства прилично/
за съжаление в състава има четири парабена
75 мл. за 4.99 лв., в момента в ДМ е на 4.49 лв.

# 318
Аз бях.  Simple Smile Радвам се, че си доволна.
Свършва ми измиващият крем от тази серия, но не го откривам по магазините вече. Също е много добър продукт, ако някой го намери, няма да сгреши да си го купи.
Аз няма да го търся повече, а ще си взема измиващата пяна на Елеа със здравец, която съм ползвала преди и много харесвам.

# 319
благодаря ти!  Hug

# 320
  • най-шареното място
Измиващият продукт на алверде с хума никак не сущи, даже леко овлажнява. Май имаха и маска в серията. Миризмата обаче е далеч от роза, поне на измиването.

# 321
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съгласна за Алверде Peace
Може ли снимка на пяната със здравец? Отдавна си търся свестен български измиващ продукт. За всеки тип кожа ли е?

# 322
гади ми се от миризмата на измиващия на алверде с хума  Tired

Скрит текст:

ЕЛЕА ЗДРАВЕЦ ИЗМИВАЩ ГЕЛ - ЕКСФОЛИАНТ ЗА МАЗНА И СМЕСЕНА КОЖА 150 МЛ.

ЕЛЕА ЗДРАВЕЦ ПОЧИСТВАЩА ВОДА - ПЯНА ЗА МАЗНА И СМЕСЕНА КОЖА 165 МЛ. - за тази пяна става дума

# 323
Благодаря   bouquet

# 324
Имам 2 мострички от този продукт с магарешко мляко. Подариха ми ги в аптеката, не съм ги изпробвала, ако някой вече е моля да сподели  Simple Smile Peace

http://apteka.framar.bg/30049629/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … -150-%D0%BC%D0%BB

# 325
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Стана ми смешно, защото моите кремове са с козе мляко, а сега чета, че имало и с магарешко. Луда работа е това.  newsm78

# 326
Препоръчайте ми измивен гел за смесена и проблемна кожа?

# 327
Ето този
Скрит текст:

# 328
И аз този го ползвах и го харесвам.

Бях обещала да споделя за лентите за избелване на зъби Crest - Vivid. Не са евтини - купих ги за 67лв.
И честно казано ефект няма кай знае какъв - ако има някакво избелване, то е най-много един тон, което спокойно може и с някоя паста за зъби да се постигне. А аз не пуша и се съобразявам да ям неоцветяващи храни и напитки. Зъбите ми са сравнително светли по принцип.
Това е най-щадящия вариант на лентите и може би затова е толкова слаб резултата.
Ако занапред ползвам някакво избелване, обаче, ще е или с гел или при стоматолог.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 14:23 от Пит

# 329
  • София
И с гел няма ефект кой знае какъв.
Най-успешното избелване е при стоматолог с разни там машинки, и струва поне 200-300 лв..
И ефект има в началото.
Препоръчва се примерно на всеки 6 месеца да ходиш за поддържащи процедури, че иначе зъбите ти стават такива каквито по природа са ти дадени Simple Smile
Аз съм пробвала с какви ли не системи за домашно избелване на зъби - писалки, гел с лампа, лентички, дори като бях в Щатите ходих на стоматолог там и ми направи силиконова отливка,купих си специални гелове с които я пълних. Първите три седмици нищо не можех да хапна или пия, защото ми бяха станали супер чувствителни. Избелиха се, с цената на гладуване и много болка и чувствителност в зъбите, само два месеца по-късно все едно нищо не бях правила..
Борбата с избелването на зъбите е много дълга и отегчаваща и непостоянна.
Реално много от нас нямат нужда от това, защото имаме здрави естествено бели хубави зъби, ама чиста суета... Simple Smile

П.С. От къде мога да си купя (физически магазин в София) евтини самозалепващи лентички за нокти приличащи на ето тези:

Общи условия

Активация на акаунт