Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Повечето марки предлагат лентичките в комплект с почистващи маслени кърпички Peace
Аз ползвам на тази марка
Скрит текст:
обриви не получавам

# 301
Аз един път получавам един път не. Особено сега като е топло заради изпотяването и по-често получавам.
Ползвала съм на Лусия лентите и не ми харесаха на мен. Ползвала съм и на Дева, Елеа, Вийт, Стреп, онези със златото и какво ли още не. Взимам си ленти за тяло на бройка и си ги режа вече. Сега взех Блондел май или както се казваха, още не съм ги пробвала.

# 302
Да сте виждали магазин в София с по-голям асортимент на продуктите на Регал/ Роза Импекс? Може би Елитис? Сега им разглеждах website-a и имат доста интересни продукти нови, а не им бях обръщала внимание от доста време. Но в ДМ и Лили имат по няколко продукта. Наскоро си взех червената маска, която се оказа тяхна, и съм доволна.

# 303
  • Пловдив
Miss_Bingley, запозната си предполагам, че си имала косопад  Rolling Eyes Може ли да дадеш лично мнение за продуктите, които си използвала  Praynig аз питах в една друга тема и момичетата ми препоръчаха Дюкре Анафаз, но и аз още се чудя какво да си взема  Thinking (този не е от бюджетните; не съм го закупила все още)

Аз имах проблем с косопада тази пролет. Първоначално си помислих, че е сезонен, но нещата доста загрубяха и се наложи да предприема мерки. Ходих и на доктор тя след един доста кратък преглед (няма да коментирам прегледа и докторката) и въпрос дали ще мога плащам, за да изпише нещо ми изписа някаква рецепта, после когато отидох в аптеката, защото тогава бях доста уплашена от скоростта на падане на косата ми момичето ми препоръча този на Дюкре и останах много доволна от него, освен него пих и витамини, обикновени.

# 304
Овен че са на добра цена вършат ли работа, добри ли са? От къде могат да се купят в София?

Аз съм много доволна. Купувам си ги от pm Simple Smile

# 305
Цитат
Miss_Bingley, запозната си предполагам, че си имала косопад  Rolling Eyes Може ли да дадеш лично мнение за продуктите, които си използвала  Praynig аз питах в една друга тема и момичетата ми препоръчаха Дюкре Анафаз, но и аз още се чудя какво да си взема  Thinking (този не е от бюджетните; не съм го закупила все още)

Имах, преди две и повече години.Моят беше в следствие на диети и тормоз на косата.
Но по-скоро диети. Много неща съм ползвала. Казвам от кои имаше ефект:Приорин хапчета 40 лева струват някъде, направих два или три курса с тях. Приемах и коприва на чай. Не знам до колко е помогнала, но се чувствах много добре.
Другите витамини, от които видях също видим ефект и които и сега си пия отвреме-навреме са Цинк и Биотин. Въпреки малкото количество на Биотина в тях, на мен наистина ми помогнаха и то за минимално време видях резултати.
Също така витамини за общоукрепване на организма-аз си бях взела от А до З-капсули, от тях ама веднага ми се повлия косопада, мисля, че оказаха голяма роля.
Маски:зехтин, жълтък, рициново масло, себорал форте, втриване отвара от коприва и обливане на косата с нея, много помага, нещо толкова просто, а ефикасно.
И много важно: Почивка на косата от преси, сешоари, бои, всякакви третирания. За дълго време ги бях спряла-оказва огромно влияние. Освен, че косата е видимо по-здрава, почти забравих какво е това цъфтеж.
Това е. Шампоани не съм ползвала, освен този на Здраве против косопад.
Мисля, че нещата бяха комплексни и не знам от кое точно ми е минал косопада. Понякога косата просто има нужда да се обнови и нещата после се нареждат.

# 306
  • При децата ми
Точно него ползвам като маска с отмиване, добър е за целта.

Може ли да споделиш как точно правиш маската?

Miss_Bingley, как правиш отварата от коприва и колко често отмиваш косата с нея?

# 307
За мазна коса със всекидневно миене и отскоро пърхут бихте ли ми препоръчали нещо? 
Бих ти препоръчала selsun blue, не е за всекидневна употреба, според мен и цената е около 10-12лв, но при мен помогна за пърхут и мазна коса.
И при мен.

# 308
  • Перник
...
И много важно: Почивка на косата от преси, сешоари, бои, всякакви третирания. За дълго време ги бях спряла-оказва огромно влияние. Освен, че косата е видимо по-здрава, почти забравих какво е това цъфтеж...

В момента косата ми си почива от сешоара - защото го счупих и не съм си купила нов все още, а и на 35 градуса жега, 30-минутното изправяне на коса не е най-приятното изживяване. Само за 2 седмици имам чувството, че количеството коса, с което разполагам се увеличи осезаемо. А колегите, които са свикнали да ме гледат с права коса направо не вярват, че не правя нищо специално (косата му е чуплива, а ако сложа малко пяна става и къдрава).

# 309
Здравейте, моля да ми препоръчате водоустойчива спирала, която наистина да е такава. Simple Smile

Спиралата на Max Factor 2000 calories - черно със синьо мисля че беше, внимавай само че има и същата която не е водоустойчива ! Да не попаднеш случайно на нея!  Wink

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 12:43 от allexaaa

# 310
Цитат
Miss_Bingley, как правиш отварата от коприва и колко често отмиваш косата с нея?

В голяма тенджера сварявам вода около литър и половина. Като заври слагам в нея една шепа коприва, две-три с.л./може прясна, а като няма си купувах насипна от магазина/. Оставяш да ври половин час на бавен огън и махаш от котлона.Изчакваш да се охлади. И след като си измиеш косата, последното изплакване е тази отвара.
Правех я на всяко миене в продължение на няколко месеца.

# 311
  • При децата ми
Цитат

В голяма тенджера сварявам вода около литър и половина. Като заври слагам в нея една шепа коприва, две-три с.л./може прясна, а като няма си купувах насипна от магазина/. Оставяш да ври половин час на бавен огън и махаш от котлона.Изчакваш да се охлади. И след като си измиеш косата, последното изплакване е тази отвара.
Правех я на всяко миене в продължение на няколко месеца.

Miss, благодаря!:hug:

И последно да не разводнявам темата: Blush
Скрит текст:
Надявам се, това е подходящо за много суха, твърда, остра и боядисана коса?

# 312
Точно него ползвам като маска с отмиване, добър е за целта.

Може ли да споделиш как точно правиш маската?
Лично аз я правя на суха коса, преди измиване. Гелът от алое се втрива равномерно в целия скалп, при което леко охлажда. Отгоре се слага шапка за баня и главата се увива в кърпа, за да се затопли и попие по-добре гелът. Стоиш колкото искаш, поне половин час е добре. Успокоява раздразнения по кожата и, според това, което съм чела, премахва пърхот. После измиваш косата както обикновено, с шампоан и балсам.

# 313
  • Пловдив
Здравейте!
Преди време си бях купила ето това нещо, но съм го забравила... Някой знае ли как се ползва?

# 314
Здравейте!
Преди време си бях купила ето това нещо, но съм го забравила... Някой знае ли как се ползва?
Скрит текст:

Пише, че са ампули, стимулиращи растежа на косата, без измиване. Т.е. най-логично е да се нанася съдържанието на ампулата върху корените на чиста (предварително измита) коса, масажирайки.

А, ето тук пише на български: http://draka-perfumery.com/Farmona-Radical-%D0%90%D0%BC%D0%BF%D1 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Общи условия

Активация на акаунт