Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Лидълските тампони за грим на Cien същите ли са като тези на ISEREE?

# 286
  • гр. Варна
Само с този шампоан
Скрит текст:
  нямам пърхот и косата ми е с обем, но става суха. Ще ми предложите ли спрей или балсам без отмиване  Blush    bouquet

# 287
Този спрей мирише много приятно и може да се впръсква както на суха, така и на влажна коса. Без отмиване.

# 288
  • гр. Варна
Този спрей мирише много приятно и може да се впръсква както на суха, така и на влажна коса. Без отмиване.

Благодаря   bouquet

# 289
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Използвате ли ленти за лице? Ако да какви? Появяват ли ви се пъпчици след това?
 (ползвала съм на Дева и не се отразяват добре на мойта кожа)

Да, тези на Lycia и не ми излизат пъпчици

# 290
здравейте, момичета Simple Smile искам съвет за по евтин продукт - шампоан, балсам, маска или ампули против косопад. ако някой има опит с този проблем, очаквам с нетърпение предложенията ви  Simple Smile

# 291
здравейте, момичета Simple Smile искам съвет за по евтин продукт - шампоан, балсам, маска или ампули против косопад. ако някой има опит с този проблем, очаквам с нетърпение предложенията ви  Simple Smile

Фитовал-шампоан и касули, шампоан Здраве с кофеин и таурин, Себорал Форте-безотказно срещу косопад и пърхот, ампули Ревалид и Шампоан Ревалид, но ампулите са по -скъпи. Иначе можеш да правиш маски с витами а, зехтин също.

# 292
  Mnogo blagodarq Simple Smile

Фитовал-шампоан и касули, шампоан Здраве с кофеин и таурин, Себорал Форте-безотказно срещу косопад и пърхот, ампули Ревалид и Шампоан Ревалид, но ампулите са по -скъпи. Иначе можеш да правиш маски с витами а, зехтин също.
[/quote]

# 293
Miss_Bingley, запозната си предполагам, че си имала косопад  Rolling Eyes Може ли да дадеш лично мнение за продуктите, които си използвала  Praynig аз питах в една друга тема и момичетата ми препоръчаха Дюкре Анафаз, но и аз още се чудя какво да си взема  Thinking (този не е от бюджетните; не съм го закупила все още)

# 294
# 295
За мазна коса със всекидневно миене и отскоро пърхут бихте ли ми препоръчали нещо? 

# 296
За мазна коса със всекидневно миене и отскоро пърхут бихте ли ми препоръчали нещо? 
Бих ти препоръчала selsun blue, не е за всекидневна употреба, според мен и цената е около 10-12лв, но при мен помогна за пърхут и мазна коса.

# 297
  • софия
Овен че са на добра цена вършат ли работа, добри ли са? От къде могат да се купят в София?

# 298
Използвате ли ленти за лице? Ако да какви? Появяват ли ви се пъпчици след това?
 (ползвала съм на Дева и не се отразяват добре на мойта кожа)

Да, тези на Lycia и не ми излизат пъпчици
Ползвам тези. Излизат ми по 1-2 малки пъпчици. Ще пробвам и розовите. Много хубаво ревю. Ще пробвам тика с чашата. Благодаря, че сподели Simple Smile
http://static.framar.bg/product/lycia-normal-skin-face-stri.jpg

# 299
  • най-шареното място
Важното е да отпушите порите след употреба на лентите - масло върши работа за махане на клея.

Общи условия

Активация на акаунт