Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, можете ли да ми препоръчате околоочен крем?

# 406

Доволни ли сте от душ-гела от серията? Дали хидратира добре?

# 407
  • Пловдив
Да, много са трайни тези лакове Peace
Ив Роше, освен в Елитис, къде се предлагат?

Ивис.

# 408
Здравейте! Търся си термозащитен спрей. Някой може ли да ми препоръча? На първата страница в списъка открих БИО-Лайн, но ще се радвам и на друго предложение.

# 409
По аптеките има ли го този крем за очите с Ройбос?

# 410
  • Пловдив
По аптеките има ли го този крем за очите с Ройбос?

От аптеки Лечител го взимам, не съм запозната дари по други вериги се намира.

# 411
От скоро ползвам, доволна съм. Има приятен мириз. Много се колебаех кой от всички видове да избера първоначално, но се радвам, че този ми харесва. Отделно и го купих на някаква промоционална цена в голяма разфасовка.

Скрит текст:
Има ли и други, ползващи точно този вид с помпичката? При мен всъщност така не изпопва нищо и като развих на ляво, на дясно, помпичката се надигна и сега стои някак си на високо и така изпомпва. Малко ми е грозничка така...Питам, защото си помислих, че нещо аз я повредих.

# 412
Абсолютно всички продукти с помпа са на този принцип, развиваш и тогава изпомпва. Когато е завито е затворено. Направено е, за да не се разлее при пренасяне.

# 413
момичета, в събота съвсем случайно в елитис, докато издирвах за пореден път подходящ фон дьо тен за мен (нормална към смесена кожа, клоняща към мазна в летните месец  Rolling Eyes Close Cry #Crazy), попаднах на марката Brooklin. не знаех че тази марка е всъщност на Impala. взех си този фон дьо тен . много приятна текстура само за 4.50 Simple Smile води се дълготраен, без парабени, мазнини, аромати.подходящ за чувствителна,мазна и смесена кожа.при мен се разнася  равномерно и не попада във финните линии на лицето. към обедните часове отново леко лъсвам, но някак си не е съвсем като мазна баница лицето ми. за тези пари съм доволна.споделям с вас, защото винаги съм търсела фон дьо тен от щанда на лореал, макс фактор и т.н. и съм поглеждала с известно недоверие към продуктите от по-ниския клас, но ето, че и там може да има приятни изненади.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 10:14 от dinozawar

# 414
Някой да предложи крем за крака, освен изброените на първа страница?

# 415
  • най-шареното място
Аlverde. Избери си от тях.

# 416
  • Варна

Скрит текст:
Евтин, върши работа.  Simple Smile

# 417
  • Пловдив

# 418
Здравейте, искам да попитам тези тампони сухи ли са или напоени с почистващ лосион http://www.ivis.bg/nivea-visage-80-soft-pads-%D0%BF%D0%BE%D1%87% … %D0%B5-p6599.html
Простете, ако въпроса не е за тази тема

# 419
  • Бургас
Преди около месец се сдобих със спиралата Black+Long на Deborah Milano и съм много доволна. Препоръчвам я.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2015/08/blacklong-deborah-milano.html

Общи условия

Активация на акаунт