Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Songes  - тук също видях продукти на Сийстарс
http://magazin.newage.bg/%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D1%85-%D0%B8%D0%BD%D … D0%BC%D0%B8%D1%8F
Скрит текст:
И да похваля този лак, който взех спонтанно от касите на ДМ:

Плътен цвят, разпределя се добре, четката също е широка и действително съхне за кратко време. Приятелка си взе от пастелната гама, но нейният цвят не е бил особено покривен.
О, благодаря ти.  Simple Smile Разгледах сайта, намерих и официалния, но поръчката ми се вижда сложна. Не се прави по стандартния начин, а се обаждаш по телефона или пишеш мейл за заявка. По-скоро ще ги потърся по магазините.

http://seastars-solilug.com/ - цъкнете на "Магазини", излизат резултати за физически магазини в цялата страна, в които се предлагат продуктите на Sea Stars.

Между другото, имам същия лак и същите добри впечатления от него.  Simple Smile

# 391
  • Пловдив
Абе що не мога да се запиша в тая тема,начи... Crossing Arms

Привет! Peace Да похваля тези лакове,трайни са

# 392
Просто разкошни  Heart Eyes Crazy Simple Smile

# 393
Много съм доволна от този лак за нокти - цветът много ми хареса, съхне бързо и ми се струва, че доста издържа. Това е само един пласт. Ако някой се интересува ще напиша и номера на лака.

# 394
Да, много са трайни тези лакове Peace
Ив Роше, освен в Елитис, къде се предлагат?

# 395
  • София
влизам само да спомена, че съм много доволна от лентите за избелване и да благодаря на Холи пинк специално, защото благодарение на нея научих за тях и с кода от нейния блог ги взех на поромионална цена. Ефект има и то видим с до два тона.  Simple Smile
Определено ще повторя пак. Сеа използвам избелващите пасти на Колгейт и Елгидиум.

Хем прегледах темата назад, но не разбрах за кои лентички става въпрос  Rolling Eyes

# 396
  • най-шареното място
Вече и Лили.
Хваля сенките cream-to-powder colour edition на borjois. -25% / на всичко за очи на марката/ и днес. Пак там.

# 397
ом как нанасяш тези сенки? Много добре ми изглеждат, но имам едни единствени с такава формула и не мога да се разбера с тях...

# 398
Енигма, чуден цвят!
Момичета я кажете кремове за лице, от които сте доволни.

# 399
Да, много са трайни тези лакове Peace
Ив Роше, освен в Елитис, къде се предлагат?
Имат и собствени магазини. В момента се сещам за магазините в Мол София и на Витошка  Peace

Да похваля топ лака на Есенс в ляво
Придава много силен блясък и усещам ноктите си по - здрави. Освен това лакът ми не се обели изобщо, само че пораснаха доста ноктите и се наложи да го изтрия.

Чета също, че базата е хубава, но още се чудя нея дали да взимам  Peace

# 400
  • най-шареното място
ом как нанасяш тези сенки? Много добре ми изглеждат, но имам едни единствени с такава формула и не мога да се разбера с тях...

Моите са нови - няколко пъти използвани /колкото да ги харесам/, но съвсем стандартно - с пръсти за лек тон, с четка за интензивен. харесвам свеж, лек и модерен грим, но може да се направи класическо опушване без проблем. Всъщност исках от старата "в бурканче" серия, но нея изобщо не я предлагат - само 2-3 цвята.

# 401
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тези сенки се нанасят най-лесно с пръсти или жилава четка.
Аз за съжаление не съм им фен, защото са страшно нетрайни и нямат нищо общо с Татутата на Мейбълин.На няколко места четох също не особено добри отзиви.Моят цвят е Prune nocturne:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/02/bourjois-color-edition-24h-prune.html

# 402
  • Пловдив
Здравейте, може те ли да ми препоръчате палитра сенки с основните цветове и на приемлива цена. Благодаря Simple Smile

# 403
  • най-шареното място

Тези сенки се нанасят най-лесно с пръсти или жилава четка.
Аз за съжаление не съм им фен, защото са страшно нетрайни и нямат нищо общо с Татутата на Мейбълин.На няколко места четох също не особено добри отзиви.Моят цвят е Prune nocturne:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/02/bourjois-color-edition-24h-prune.html

Аз също четох ревюта и основната забележка беше трайност при мазен клепач. Понеже не знам мазен или не, но на моя почти всички сенки стоят и не харвсвам силен грим съм доволна. За диско грим или нещо подобно не знам пък 4-те часа няма да ми стигнат. Simple Smile

Татутата не ми харесаха като цветове.

# 404
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здравейте, може те ли да ми препоръчате палитра сенки с основните цветове и на приемлива цена. Благодаря Simple Smile
Ruby Rose- добри са, покривни, с блясък, лично за мен най-любимите сенки. Не знам кои са за теб основните цветове, те предлагат разнообразни, и малки, и големи палитри.

Общи условия

Активация на акаунт