Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз се включвам пак по темата за подхранване на стъпалата. Трябва ми нещо като маска...

Пробвай с Крем-вазелин Биле VY - Биле Вазелин подхранваща серия за силно напукани пети
или Крем-вазелин Биле VJ - Биле Вазелин подхранваща серия за напукани крака, пети, лакти
  Peace най-добрите за напукани пети  Simple Smile

# 556
На мен този крем-вазелин на Биле не ми хареса заради невъзможното попиване.И часове да чакам, а  нямам такова търпение и възможност, пак не ми попиваше. Бърсах, пак ми мазнееше, накрая се измивах, за да мога да ходя.  Сега ползвам този:

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9311227594/ … B0-avon-footworks

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 11:32 от *Камея

# 557
  • където ми харесва
На мен този крем-вазелин на Биле не ми хареса заради невъзможното попиване.И часове да чакам, а  нямам такова търпение и възможност, пак не ми попиваше. Бърсах, пак ми мазнееше, накрая се измивах, за да мога да ходя.  Сега ползвам този:

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9311227594/ … B0-avon-footworks

Ами, то за това е хубаво, с тия кремове да се мажеш, преди да си легнеш и да обуваш чорапки.
Идеята им е да са мазни, а и може би начина на разнасяне на крема е важен.

Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв продукт за почистване на грим от очите,за лице си ползвам тоалетни млека,но за очи нещо от тоалетните млека ми се просълзяват и зачервяват,ако има нещо интересно на лидл бих пробвала,защото ми хареса много измиващия продукт,не знам техния лосион за лице дали става за триене на грим от очи,благодаря Ви предварително.  bouquet
Аз ползвам мицеларната вода на Нивеа. Много щади и почиства изключително добре грима от очите. Не ми люти.
Ползвах преди на Биотен мицеларната, от нея също съм доволна, но не се стърпях на промоцията на Нивеа (две мицеларни води за 10лв).
Та, препоръчвам я.

# 558
Бях си взела мицеларната вода на Биотен, но ми пари на очите и ми стават червени, трудно ми махаше грима дори. Изобщо не съм доволна и не знам как да я изхабя.
Сега мисля да пробвам мицеларната на Нивея или може би двуфазния дегримьор за очи.

# 559
Аз ползвам мицеларната вода на Гарние, не ми люти на очите, почиства добре. Лицето ми не е лепкаво след нея, но все пак се измивам и с гел. Взех си тази пяна
Много ми харесва. Пише, че маха грим, но аз я използвам на вече махнат грим.
Имам и на Нивеа мицеларна вода, тя също се справя добре. Но след всякакви такива води не си чувствам кожата достатъчно чиста и я измивам и с гел/пяна  Peace

# 560
  • София
На мен този крем-вазелин на Биле не ми хареса заради невъзможното попиване.И часове да чакам, а  нямам такова търпение и възможност, пак не ми попиваше. Бърсах, пак ми мазнееше, накрая се измивах, за да мога да ходя.  Сега ползвам този:

Аз съм доволна и както пише  Adellle,
“с тия кремове да се мажеш, преди да си легнеш и да обуваш чорапки.“
и съм много доволна, но като ми свържи сегашното кремче, ще пробвам и твоето предложение.

Така до колкото разбирам, ти си го мажеш и преди да излезеш и да обуеш някакви сандали?

# 561
  • оттам, откъдето започва България
В момента ползвам това тоалетно мляко и съм доволна: http://www.enzo.bg/mixa/optimal-tolerance-mljako-za-pochistvane-na-grim/ Преди ползвах това и също съм доволна: http://pesteliv.com/product/10624/deva-toaletno-mlyako-natural-layka.html

# 562
  • най-шареното място
Ужасен сайт имат производителите на Биле.
И пак няма съставки.
Ако маслата в керема са растителни те попиват лесно и бързо.

Благодаря за съставките, закоито питах по-горе!

# 563
Не е по темата, но да питам.
Как точно си правите педикюр? Аз имам един крем за крака, много е мазен и бавно попива.На Ейвън е.Даже пише, че е за много груба кожа и мазоли.Стъпалата ми стават меки, може би за ден.След това пак са загрубели.Преди крема ги търкам с ексфолиант и пемза. newsm78

# 564
  • най-шареното място
Пемзата/пилата се ползват на сухи крака. После миене/душ или вана за краката. После масаж с крем, обработка на кожички и нокти /ноктите на 7-10-14 дни/.
Сега използвам алверде за карака. Загледах титания, но нещо не ми хареса състава. Можеш какво да е масло да използваш , но на мокра кожа и малко.

Лятото ако ходиш боса/на плаж - мазане всеки ден, най-много през ден.

# 565
А дали мицеларната вода на Авен ще е по-хубава от тази на Нивея или другите,които предложихте,имам термалната вода на Avene хубава е,но нищо особено,а иначе за тази мицеларна вода ли говорите .Мицеларната вода на Фитокод къде мога да я намеря и за този продукт ли говорим    bouquet

# 566
Има една много хубава мицеларна вода:

Опаковката е около 21-22 лева в аптеките, но за 500мл, което като се раздели на 2 опаковки е колкото мицеларните на Нивея, които са мисля по 10-тина лева за 200 мл. Много е нежна, не люти Peace Не е съвсем евтина, но да кажем че от медицинските козметики е от по-бюджетните. Иначе в момента в Енцо има мицеларни води на Биодерма - цял литър за 28-29 лева.

# 567
То и тук ги има литър с помпа на тази цена - днес гледах зелената за 28 лв.

Аз мисля, че преди време бях споделила, но - абсолютно феноменална е пастата за зъби на Астера Хомеопатика избелващата с евкалипт и анасон. Цената и е под 5 лв., а ефектът е невероятен - след измиване, зъбите оптически изглежат по-бели и са почистени чудесно. Последната ми избелваща паста беше 40+ лв. и нямаше толкова добър ефект  Embarassed Heart Eyes Не очаквайте дългосрочно избелване, обаче
Скрит текст:

# 568
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
То и тук ги има литър с помпа на тази цена - днес гледах зелената за 28 лв.

Аз мисля, че преди време бях споделила, но - абсолютно феноменална е пастата за зъби на Астера Хомеопатика избелващата с евкалипт и анасон. Цената и е под 5 лв., а ефектът е невероятен - след измиване, зъбите оптически изглежат по-бели и са почистени чудесно. Последната ми избелваща паста беше 40+ лв. и нямаше толкова добър ефект  Embarassed Heart Eyes Не очаквайте дългосрочно избелване, обаче
Скрит текст:

Само тоя анасон ми убива желанието да я пробвам...Имам твърда непоносимост към него и ужасяващия му аромат.  Mr. Green

# 569
Аз това и написах - аромата е някак сладък, свеж, не е остър. Нямам и анасон, че да сравнявам - и аз го ненавиждам.  Laughing И все пак - усеща се

Общи условия

Активация на акаунт