Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От бюджетните мицеларната на Гарниер (розовата)  е добра, ако искаш пробвай нея.

От медицинските Биодерма е най-хубава за мен, но тази на Ла Рош също е приятна и често е на добра цена.

# 586
От бюджетните мицеларната на Гарниер (розовата)  е добра, ако искаш пробвай нея.

От медицинските Биодерма е най-хубава за мен, но тази на Ла Рош също е приятна и често е на добра цена.

Като цяло не харесвам продуктите на Герние освен някои от балсамите за коса и маските за коса.Благодаря ти  bouquet

# 587
  • на последния етаж
Мицеларната вода на Фитокод къде мога да я намеря и за този продукт ли говорим    bouquet
Да, това е дегримьорът на Фитокод - аз го купувам от магазин BeFit, може да се поръча и от сайта на производителя.

# 588
  • Варна
И от мен един глас за Гарние, в момента ползвам тази със зелената капачка и нямам никакви оплаквания. Редувам я с Биодерма, като първата ми е доста по-приятна финансово Mr. Green

# 589
А какво мислите за двуфазния лосион за грим на Нивеа? Имам чувствителни очи, с мицеларна вода не мога да си махна очния грим и все още не съм намерила най-добрия начин за свалянето му..

# 590
Страшно съм доволна от гъбката на Dove,ето тази

Преди 2-3 седмици си взех и новата спирала на мейбълийн,в началото беше страшно мокра,но сега е супер и е на промоция от 9.99  newsm03

А днес си взех този мус на балеа за къдрици,четох доста добри отзиви,много е евтин и не знам какво да очаквам,но се надявам да ми хареса:)

# 591
Препоръчайте ми моля нещо за белеща се кожа на лицето,че този акне аут така ми я изсуши направо едни бели като парцалчета.Хидрариращо кремче дали ще ми свърши работа?Може и нещо по-скъпо,само да е ефикасно,че съм булка и с грим ужасно се виждат.Леле това директно в коша ще отива.

# 592
Съвсем очаквано - блъскан с парафин крем, който при продължителна употреба запушва порите, състарява кожата и я изсушава зверски, защото не позволява на водата нито да навлезе, нито да излезе от порите.  Sick Тя не може да диша и ето ти резултата.
Препоръчвам ти следното - задължително търси крем без парафин за лице, но и внимавай да не е такъв с натурални масла или био - имам спомен от друга тема, че имаше проблем с акнето.
Не ползвай нищо за мазна кожа, гледай също да избягваш продукти без алкохол, докато се оправиш.
Ексфолирай, за да падне мъртвата кожата, но не прекалено и не с пресушаващ ексфолиант.
Като хиратираща грижа не мога да препоръчам нищо в обсега на тази тема - сещам се за кремове 80-90+ лв.  Повечето кремове за суха/белеща се кожа от медицинските и дрогериините марки съдържа парафин.

# 593
Препоръчайте ми моля нещо за белеща се кожа на лицето,че този акне аут така ми я изсуши направо едни бели като парцалчета.Хидрариращо кремче дали ще ми свърши работа?Може и нещо по-скъпо,само да е ефикасно,че съм булка и с грим ужасно се виждат.Леле това директно в коша ще отива.
Мен ме спаси серума Hidrabyo на Bioderma По спомени е около 30лв.

# 594
не съм ползвала крема а лосиона, ползвам го за втори пъв в живота си
първият път ми подействамного добре, но сега никак
благодаря ти Холи пинк
спирам да се мажа с него, имам лек дневен крем, с който ще се мажа и за известно време няма да гримирам
тази седмица съм на козметик и ще видим тя ккаво ще ме посъветва и дано до 1 седмица се оправи проблема,че е ужас
как ще ме гримират не знам

Клари, твоята кожа вного ли се белеше? след колко време горе-долу видя ефекта ?

# 595
Да а беше и зима.След 4 или 5 дена видях видим ефект.Но всяка кожа е различна.В момента ми идва тежък но зимата пак ще си го ползвам.Кожата ми ставаше като бебешка мека.И аз съм с акнетична кожа.Използвам 3та опаковка от Biotrade.Зимата ми дойде изсушаващ и по препоръка на блогърки си взех серума и се родих.

# 596
Здравейте, моля, препоръчайте ми хубав ББ или СС крем за смесен тип кожа , предразположена съм към пъпчици и сега не знам дали от топлото или от продуктите които ползвам ми излизат по-често. До сега ползвах на Avon - solutions matt , после съвсем необмислено си взех на bioten cc крем понеже бързах и ми трябваше нещо . Сега разбирам , че той е за по-скоро суха кожа. За смесен тип знам на Гарниер , но съм чела , че оксидира и оранжавее, та ако знаете някой различен?  Rolling Eyes

Също за хайлайтър видях , че коментирате на Essence- soo glow , но не го намирам никъде , може би го спират , поне така разбрах от сайта им.

# 597
И от мен един глас за Гарние, в момента ползвам тази със зелената капачка и нямам никакви оплаквания.
Аз ползвам с розова капачка, но скоро ще трябва да купувам. Къде има със зелена? Тя за каква кожа е? Blush

# 598
Мисля, че зелената е за смесена.

# 599
  • Стара Загора
Здравейте, моля, препоръчайте ми хубав ББ или СС крем за смесен тип кожа , предразположена съм към пъпчици и сега не знам дали от топлото или от продуктите които ползвам ми излизат по-често. До сега ползвах на Avon - solutions matt , после съвсем необмислено си взех на bioten cc крем понеже бързах и ми трябваше нещо . Сега разбирам , че той е за по-скоро суха кожа. За смесен тип знам на Гарниер , но съм чела , че оксидира и оранжавее, та ако знаете някой различен?  Rolling Eyes

Също за хайлайтър видях , че коментирате на Essence- soo glow , но не го намирам никъде , може би го спират , поне така разбрах от сайта им.

Аз харесвам на Гарние ББ крема за комбинирана към мазна кожа. Ползвам втора тубичка от него.

Хайлайтъра го търсихме скоро с приятелка и открихме трудно. В Елитис нямаше, а от двата ДМ-а в Стара Загора имаше само в единия и той пробван. От другия месец ще има пак нови продукти в асортимента и вероятно затова вече не го зареждат. Ще има нов на негово място сигурно.

Ето новите неща
http://www.bluemchenable.de/2015/07/hallo-ihr-lieben-gestern-durfte-ich.html
http://madamekeke.blogspot.com/2015/02/essence-neue-produkte-fruhling-2015.html

Catrice

http://www.allaboutbib.de/2015/07/13/catrice-neuheiten-herbstwin … coverage-contour/

http://www.allaboutbib.de/2015/07/21/catrice-neuheiten-herbstwin … 2015-face-cheeks/

http://www.allaboutbib.de/2015/07/05/catrice-neuheiten-herbstwin … 15-blogger-event/

Общи условия

Активация на акаунт