Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 742
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Di,ползвала ли си крема със 25% урея?Аз съм ползвала със 10% и се чудя дали другия ще е по-добър и ефикасен?Някой,ако го е ползвал,моля да сподели мнение!Аз ползвах и на Алверде кремчето с шорея за пети.На мен лично по-ми харесва като действие от 10% с урея на Балея.Но в нашия ДМ вече не зареждат крема на Алверде.....нито малката кутийка от 50мл,нито голямата от 200мл.... Tired

# 676
  • Бургас
Препоръчайте ми хубав крем за  пети/стъпала...  bouquet
Крем за крака Balea 10 % Urea Fußcreme                  Balea Schrunden Salbe 25 % Urea

И аз си взех крема с уреа и ми харесва.

# 677
някой да е виждал това http://beautybox.bg/product/6410/profesionalno-masazhno-maslo-za … ralno-500-ml.html някъде по магазините?

# 678
# 679
  • Somewhere far away
да. аз съм хвърлила око на ексфолианттите им за тяло

# 680
Доволна съм от ексфолианта на Рефан (захарния). Приятно усещане, хубав масаж, надявам се и настина да отсранява мъртвите клетки  Peace

# 681
Di,ползвала ли си крема със 25% урея?Аз съм ползвала със 10% и се чудя дали другия ще е по-добър и ефикасен?Някой,ако го е ползвал,моля да сподели мнение!Аз ползвах и на Алверде кремчето с шорея за пети.На мен лично по-ми харесва като действие от 10% с урея на Балея.Но в нашия ДМ вече не зареждат крема на Алверде.....нито малката кутийка от 50мл,нито голямата от 200мл.... Tired
В момента го ползвам, 10%-ият свърши и го смених с този. Струва, че е още по-ефикасен, но аз по принцип си поддържам нонстоп ходилата и нямам кой знае какви проблеми Peace

# 682
Предложения за лесно нанасяща се (за лаик направо  Mr. Green ) очна линия?

Благодаря!

# 683
Аз навлязох в дебрите на очната линия с това  Crazy
http://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item3827/pic3800/View.jpg
Според мен идва по-лесно, защото писецът е по-къс и твърд

# 684
+1 за мицеларната вода на Нивеa-добре ми понася,не щипе,не ми сълзят очите и не се зачервяват.Имаше промоция в Елитис,купих я за 7.09лв,благодаря на всички,които ми помогнаха в избора!Намалена е и гъбката на Dove на 4.89,но съм препълнена с козметика против изпотяване,малко ме е яд,но нищо  Sad Момичета има ли други,които си купиха списание Космополитан със спиралата,да споделят доволни ли са,най-вероятно ще я купя,но все пак някое друго мнение не е излишно.Момичета харесах си един друг продукт на Нивеa ,обмислям покупка скоро,някой ползвал ли го е?

# 685
Аз използвам измиващия гел на Нивея,според мен е най-добрият измиващ продукт,който съм ползвала до сега.Много е освежаващ и чувствам кожата си чиста,а освен това е и много икономичен (стига ми за половин година),  Hug

# 686
  • Сливен
Аз си взех спиралата със списанието,не съм изобщо впечатлена,поне е само 3лева,списанието Стори е стар брой от април тази година.Потресена съм обаче,че в Космополитън има статия даваща съвети как да направим по-добра ч**ия.Това все пак си мисля,че е списание което се купува и от лица под 18 години,направо нямам думи.
Извинявам се за отклонието.

# 687
Аз използвам измиващия гел на Нивея,според мен е най-добрият измиващ продукт,който съм ползвала до сега.Много е освежаващ и чувствам кожата си чиста,а освен това е и много икономичен (стига ми за половин година),  Hug
Този,който съм показала аз ли,ако не,моля те дай линк на твоя  Simple Smile  bouquet

# 688
  • Варна
Спиралата на Есенс към списанията не ми харесва изобщо NaughtyМиглите изглеждат редки,необемни,рехави и т.н. Списанието сега,ще пробвам да го "чета"(ако има нещо за четене де).

# 689
Когато съм в магазина за добро или за лошо все забравям да погледна за списанието със спиралата. Така, като чета отзивите ще взема май да го пропусна.  Tired

Скрит текст:
Момичета харесах си един друг продукт на Нивеa ,обмислям покупка скоро,някой ползвал ли го е?
На мен ми пари на очите, но за лицето не е лош   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт