Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 746
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Има ли спирала до 10 лв, която да има драма ефект?
аз лично съм много доволна от тази, а си я взех за 4-5 лв  Mr. Green
Скрит текст:

И аз съм много доволна от тази спирала,поредна опаковка ползвам,в началото може да бъде малко по-течна,но после се нормализира и прави дълги и гъсти мигли,освен това се ползва доста време.

# 661
Днес видях в Пикадили разпродажба на Римел Scandaleyes - по 4 лева и нещо бяха  Peace

# 662
Днес видях в Пикадили разпродажба на Римел Scandaleyes - по 4 лева и нещо бяха  Peace

Не си струват и 4-те лева.

# 663
Май в темата има фенове. Аз съм пробвала една доста гадна, и една доста добра от тази серия Grinning

# 664
Май в темата има фенове. Аз съм пробвала една доста гадна, и една доста добра от тази серия Grinning

Ползвала съм оранжевата и определено не бях доволна.

Друга от споменаваните спирали - Essence Maximum Length, също доскоро бях с нея, но още в началото не успях да се спогодя с четката, не ми разделяше хубаво миглите и щях да я хвърлям, но реших да я използвам с четката на друга спирала, та успях да я поизхарча.

# 665
Обещах и минавам да дам първи впечатления за Essence Maximum Lenght, за която Holly спомена че е към сп. Cosmopolitan този месец.

Супер, супер приятно съм изненадана!
Разделя прекрасно миглите и ги удължава; изключително лесно и бързо се нанася, не слепва дори и на 3 пласта.
От първото отваряне е с идеална консистенция- нито прекалено суха, нито прекалено течна ( и за първи път от доста време няма нужда да изчаквам нова спирала " да се разработи"  Tired Simple Smile )

Не зная с продължителната употреба дали тези й качества ще се запазят, но за 3лв. към момента е повече от чудесна.

* виждам, че кукумицинка е споделила друго Crazy може нейната да е била с друга консистенция, аз слепване се опитах  Mr. Green, но не можах да постигна.

# 666

* виждам, че кукумицинка е споделила друго Crazy може нейната да е била с друга консистенция, аз слепване се опитах  Mr. Green, но не можах да постигна.

На консистенцията ѝ нямаше нищо, просто от четката не останах доволна. Имам много заплитащи се мигли.

Качвам снимки, да покажа каква е четката, твърде къси "косъмчета" има може би. Предпочитам четката на лаш мания, тя направо ги подрежда миглите:

http://prikachi.com/images/91/8316091R.jpg
http://prikachi.com/images/97/8316097J.jpg

# 667
Тази втората с по-дългите "косъмчета" каква е,може ли снимка?  bouquet

# 668
Кукумицинка да, ти си го написала в поста, но обърнах внимание чак след като публикувах, а после не се редактирах  Embarassed Съжалявам Hug

"Заплитащи се мигли" казваш, сигурно са ти дълги  Heart Eyes Моите на последък хич, та нямам подобен проблем  иии май това е единственото положително, което мога да извлека от ситуацията Crazy Sick Mr. Green

# 669
Тази втората с по-дългите "косъмчета" каква е,може ли снимка?  bouquet

Втората е тази:
http://www.essence.eu/uk/products/eyes/mascara/e/product/lash-ma … reloaded-mascara/

Предполагам, че наистина е малко субективно това за спиралите и четките в зависимост от миглите, моите наистина са си дълги. Но за 3 лева все пак не е зле спиралата. Аз съм я купувала от ДМ вероятно за повече.

# 670
Дано да я има в ДМ,хареса ми и на мен тази четка,благодаря ти!  bouquet

# 671
  • София

И аз съм много доволна от тази спирала.

# 672
Взех си и аз Essence maximum lenght с Космополитън. Списанието със спиралата е 3 лева, а списание + книга + спирала е 5 лева. Не правя реклама просто си е сделка  Grinning И да не ми хареса спиралата няма да ме е яд.

# 673
Препоръчайте ми хубав крем за  пети/стъпала...  bouquet

# 674
Препоръчайте ми хубав крем за  пети/стъпала...  bouquet
Крем за крака Balea 10 % Urea Fußcreme                  Balea Schrunden Salbe 25 % Urea

Общи условия

Активация на акаунт