Женени от пръв поглед - 9

• 58 929
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
С гаджето ли беше?

В крайна сметка, май нито една успешна двойка няма...

# 76
Еххх, Тонито си изтърва късмета....., с нейния характер....
Ама то много изтърпя момчето..,съдейки по това което излъчиха, а смятайте насаме.., какво чудо е било..
 Тя си мислеше,че и е в кърпа вързан, и че може да си прави каквото си иска....,да го унижава, да го заплашва, да му крещи... Shocked
Добре,че се усети Наско и не направиха децата първо..,както искаха...

# 77
С гаджето ли беше?

В крайна сметка, май нито една успешна двойка няма...

Сама беше, вървеше по Стамболийски. Височка ми се видя, даже.

# 78
Пълна глупост е това предаване, като онова дето ще почне септември  "Фермер търси жена"

# 79
Ми квато ни държавата, такива ни и матчмейкърите Grinning
Но бас хващам, че ако правят втори сезон ще има гора от ръце

# 80
Георги с новата/стара приятелка, много ми прилича на Гергана...
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11781 … 0&oe=565300C7

# 81
Леле, какво се е случило със сградата вдясно? Shocked Shocked Shocked

# 82
  • Sofia
нищо....покрита е с мрежа,правят ремонт

# 83
Георги с новата/стара приятелка, много ми прилича на Гергана...
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11781 … 0&oe=565300C7

И на мен.

# 84
Жалко,че експеримента е напълно неуспешен,но предаването беше много весело и забавно.
Всяко зло за добро,както се казва.Нека всеки намери най-подходящия за себе си партньор  Peace

# 85
Мацки се сбиха в Бургас заради Стефан от "Женени от пръв поглед"

Сладникавият бройкаджия се изкефил на известността си и се опитал да разтърве момичетата, ухилен до уши

Стефан от предаването „Женени от пръв поглед“ предизвиква истинска истерия сред нежния пол.
Девойките буквално стигат до скубане на коси в битка за вниманието му. Откакто е приключил форматът, той не можел да се отърве от напористи мацки.
Преди седмица-две от обожателките му дори се сбили. Случката се разиграла в дискотека в Бургас, където Стефан купонясвал с приятели.
И двете момичета си падали по него и по случайност се оказали по едно и също време в заведението, в което бил и той. Докато си приказвал с едната, другата се ядосала, не успяла да сдържи емоциите и връхлетяла с шамари към конкурентката си, пише bliasak.bg.
Двете мацки се хванали за косите и се наложило охраните да ги разтървават, за да прекратят панаира, разказват още свидетели на ситуацията. Самият Стефан също се опитал да се намеси, но момичетата били неконтролируеми.
Стефан беше най-симпатичният образ в предаването, докато не стана ясно, че просто играе роля. Истинският му живот е в дискотеките, облегнат на гърдите на стрипнийзьорките и опразващ бутилки с уиски заедно с фолкпевеца Константин.

Laughing Laughing Laughing

# 86
  • Тра-ла-ла
Две жени се бият за Стефан и всяка вика "Вземи го ти"  Mr. Green

# 87
  • Sofia
Сега го даваха Атанас по БНТ,гаси пожара на Рила...

# 88
Току що по БНТ Наско -доброволец при гасенето на пожара в Рила. Моите адмирации за смелостта на момчето!

# 89
  • Berlin
Той е бил доброволец и при наводненията, в Мизия или Добрич, някъде там. Нали ходиха с Антония по време на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт