АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 780
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Цвети , много ти благодаря за изчерпателният отговор.

Пипи , и на теб  Hug

Аз като лежах преди години даваха сок от червена ябълка Mr. Green

Пипи , а евентуално тогава дрешки и памперси + мокри кърпи предполагам може да си занесем.

# 466
На Даскалов недостатъкът му е, че все със секцио иска да изражда. Поне така се говори. С извинение, но д-р Минев и най-натовареният и търсен лекар там, но никога не настоява за секцио, води си и много естествени раждания. Тук вече е малко и въпрос на морал.

Аз раждах при Минев сега август 2015 г и напълно подкрепям казаното от теб. С проблеми с очите съм, но изобщо не е настоявал за секцио. Съгласи се да пробваме нормално и всичко мина по мед и масло. За три часа родих и съм напълно здрава - аз и беба. Винаги ще съм му благодарна за всеотдайността!!!!

За Минев и аз имам информация, че не настоява за секцио. Предполагам пак с окситоцин и епидурална си действа, не съвсем на естествен принцип  Simple Smile което пак е по-добре от секцио за мен  Rolling Eyes

Не знам, зълва ми ражда при него и доколкото знам, не й е включван окситоцин, раждането си е вървяло нормално и не е имало нужда. Само епидурална. Във всеки случай прави му чест, че води нормални раждания, имайки предвид, че е най-търсеният и зает лекар в Селена.

# 467
  • Пловдив

Пипи , и на теб  Hug

Пипи , а евентуално тогава дрешки и памперси + мокри кърпи предполагам може да си занесем.

Въпросът не е зададен към мен, но да кажа мнението си все пак. Памперсите са им хубави и дават колкото е необходимо, но ако държиш на конкретна марка сигурно не е проблем да си занесеш, както и мокрите кърпи. За дрешките е добре да попиташ, защото може да държат да са си техни, от гледна точка на някаква стерилност. Иначе дрешките са прилични, нямам оплаквания относно тях.

# 468

Това как и с какво обработват раната май зависи от начина на зашиване и от състоянието на самия шеф.
Две раждания, при един и същи лекар, по един и същи начин зашита. Първия път обработвана с Цикатридина, втория път с йоден разтвор.
Пипи , а евентуално тогава дрешки и памперси + мокри кърпи предполагам може да си занесем.[/b]

Кърпички можеш да си носиш със сигурност. За всичко друго по-добре попитай, но не мисля, че дрешки ще могат да се носят.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 13:40 от pi_pi

# 469
  • Пловдив

Пипи , и на теб  Hug

Въпросът не е зададен към мен, но да кажа мнението си все пак. Памперсите са им хубави и дават колкото е необходимо, но ако държиш на конкретна марка сигурно не е проблем да си занесеш, както и мокрите кърпи. За дрешките е добре да попиташ, защото може да държат да са си техни, от гледна точка на някаква стерилност. Иначе дрешките са прилични, нямам оплаквания относно тях.

Аз бях доволна и от памперсите, и от кърпите, и от дрехите ... от всичко. Нищо не носех. За мен е нормално те да ти дадат всичко.

# 470
  • Пловдив
Според мен няма нужда да се носи нещо,има всичко и по много Peace
А пък дрешките са супер-малката ми я носеха облечена с Мамас енд Папас и Анджъл бейби,кое да не им харесам като във къщи е със същите? Heart Eyes

# 471
Според мен няма нужда да се носи нещо,има всичко и по много Peace
А пък дрешките са супер-малката ми я носеха облечена с Мамас енд Папас и Анджъл бейби,кое да не им харесам като във къщи е със същите? Heart Eyes
Да, така беше. Съгласна съм. За това и сега ми направиха впечатление, тези макар и дребни детайли.

# 472
Благодаря ви за информацията  bouquet

# 473
Здравейте мамчета и бъдещи такива Simple Smile
Бременна съм в 6-я месец и съм се ориентирала към АГ Селена. Ходя на прегледи при д-р Апостолова в кабинета й в Карлово, много съм доволна, но искам да попитам има ли някоя мама, която е ражда при нея? Кажете впечатления, моля
Поздрави на всички Simple Smile

# 474
Момичета, имате ли наблюдения освен д-р Минев има ли друг доктор в клиниката, който да води нормални раждания?

# 475
  • Пловдив
Матев Peace

# 476
И Петрова.

# 477
  • Пловдив
Топалова също.

# 478
  • Пловдив
Момичета, имате ли наблюдения освен д-р Минев има ли друг доктор в клиниката, който да води нормални раждания?

д-р Матев, д-р Светлана Петрова, д-р Даниел Ставрев, д-р Пелев, мисля че и д-р Бачуров и д-р Симеонов, които преди бяха в Окръжна също водят нормални раждания, д-р Ангел Карагьозов. Май всички поемат и нормални раждания, с изключение на д-р Васил Даскалов, който вече изражда само със секцио.

# 479
  • Пловдив
Ние коментираме тези, които по принцип имат много нормални раждания. Иначе и на други се случва, макар и по-рядко. Да, само Васил Даскалов не "ражда нормално". Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт