АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 705
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте настоящи и бъдещи мами.
Имам въпрос към тези, които се следят ЖК по ЗК при д-р Светла Петрова-как стои въпроса с болничните.Д-р Петрова издава ли безплатни болнични?
Благодаря предварително.

Приятна вечер на всички Simple Smile

# 556
  • Пловдив
Здравейте настоящи и бъдещи мами.
Имам въпрос към тези, които се следят ЖК по ЗК при д-р Светла Петрова-как стои въпроса с болничните.Д-р Петрова издава ли безплатни болнични?
Благодаря предварително.

Приятна вечер на всички Simple Smile

Аз се следих и родих при нея преди една година! Болничните бяха към стотина лева, а иначе аз си го взимах от 5-то ДКЦ в Тракия, д-р Кременлийска и цената беше 15 лв. Говори с нея дали има вариант да ти го издават от друго място и отиди в тази поликлиника.

# 557
  • Пловдив
Благодаря за информацията  Simple Smile

# 558
Д-р Петрова издава безплатно само първия болничен 14-дневния.Следващите,които са продължение на първия и са по 30,струват по 80 лв.

# 559
Днес бях на безплатните прегледи за мен и бебка. Моят преглед продължи 3 минути, но за бебка беше различно. Прегледа я д-р Пепеланов. Много съм възхитена от този човек. Бяхме тръгнали с един куп въпроси, щом влезнахме и той сам започна да обяснява кое защо се появява, дали е нормално, или не и т.н. Обяснява на разбираем език. Много приятен човек.

# 560
Д-р Пепеланов ни изписа за бебка витамин Д по две капки всеки ден, навярно и други мами са го давали. Може ли да ми кажете от кога се дава, че нещо не ми стана ясно това. В листовката не пише точно от кога.

# 561
  • Пловдив
Здравейте момичета. Много интересна и полезна е информацията, която споделяте. И на мен ми предстои раждане в Селена в края на март. Бременността ми следи д-р Ангел Ставрев. Някоя от вас раждала ли е при него?. Моля споделете опит.

# 562
  • Пловдив
Д-р Пепеланов ни изписа за бебка витамин Д по две капки всеки ден, навярно и други мами са го давали. Може ли да ми кажете от кога се дава, че нещо не ми стана ясно това. В листовката не пише точно от кога.

Обикновено се дава от 20-ти ден!

# 563
Моля, жените родили при д- р Васил Даскалов секцио да споделят как протича всичко и какви изследвания предварително трябва да се направят?

# 564
Теди ,и при мен по спомен е от 20-тият ден.
И ние сме го давали. Hug

# 565
Мами,кога има ден на отворените врати в Селена?

# 566
Мами,кога има ден на отворените врати в Селена?
Тук има инфо :
http://www.agselena.com/novini/dninaotvorenivratirodilno
 bouquet

# 567
Здравейте момичета. Много интересна и полезна е информацията, която споделяте. И на мен ми предстои раждане в Селена в края на март. Бременността ми следи д-р Ангел Ставрев. Някоя от вас раждала ли е при него?. Моля споделете опит.
Моята бременност също я следи д-р А. Ставрев, както и раждането, което беше със спешно секцио в 01:41 ч. изключително съм доволна! Ако имаш някакви конкретни въпроси питай. Той е Доктора!!!!

# 568
  • Пловдив
Iavo, имам леки притеснения, че Ставрев е изключително зает и няма да ми обърне достатъчно внимание за раждането. Искам да е нормално, а той май предпочита секцио.. при теб секциото се наложи заради някакво усложнение ли?

# 569
Iavo, имам леки притеснения, че Ставрев е изключително зает и няма да ми обърне достатъчно внимание за раждането. Искам да е нормално, а той май предпочита секцио.. при теб секциото се наложи заради някакво усложнение ли?
Говори с него, моето секцио беше защото имам проблеми със ставите,  както и това, че бебчо беше седалищно. Аз по принцип си знаех, че не мога да родя нормално.
Той наистина е много зает, но когато имах каквито и да е въпроси, винги ми е обръщал достатъчно внимание. Няма как да не откликне на искането ти за начина на раждане, все пак това е нещо изключително важно, едва ли ще откаже.  Стискам палци всичко да се случи, така както ще се чувстваш най-спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт