АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Може ли някоя от вас да ми каже какво трябва да си подготвя за болницата? Дали ако се обадя по телефона на регистратурата ще ми кажат?  Blush
За бебо май нищо, за мен знам чехли, хавлия, козметика. Документите от ЖК, също.
Благодаря  Hug

Хавлия ще ти дадат,ако искаш.Чехли,гащи,четка и паста за зъби,друга козметика каквато си ползваш.Нещо за четене,фотоапарат,телефон,зарядно.Изследванията от ЖК то.За бебето нищо.Само на изписването да ти донесат дрехи и за него
От болницата дават,нощници,халат,превръзки няколко размера.За бебето е осигурено всичко

# 61
Може ли някоя от вас да ми каже какво трябва да си подготвя за болницата? Дали ако се обадя по телефона на регистратурата ще ми кажат?  Blush
За бебо май нищо, за мен знам чехли, хавлия, козметика. Документите от ЖК, също.
Благодаря  Hug
Не разбрахх това въпрос ли е или отговор Grinning Това е в общи линии - разни лични тоалетни принадлежности, документи (изследвания, направление за хоспитализация, лична карта и лична амбулаторна карта). И все пак, ако нещо липсва, може и по-късно някой да го донесе. Гледай ти и личната ти карта да сте на разположение.

# 62
Благодаря отново  Hug

# 63
Благодаря момичета  Hug харесали сме дата дето се пада петък, явно че няма да съм първата и последната Simple Smile но със сигурност ще го обмисля пак, най-важно е всичко да мине нормално!

# 64
Болничният, който се издава след раждане на бебето се издава от лекарят, който те е израждал,нали,момичета?
Плаща ли се за издаването му? Ако да, колко?
Благодаря  Hug

# 65
Болничният, който се издава след раждане на бебето се издава от лекарят, който те е израждал,нали,момичета?
Плаща ли се за издаването му? Ако да, колко?
Благодаря  Hug
Да, издава се от този, който е водил раждането. Не мисля, че се плаща. В средата на юни постъпих в болницата за няколко дни, а след това не трябваше да работя. Издадоха ми болничен, после още един - 45 дни преди термин. Не съм плащала нищо и за двата (като първият е издаден от комисия).

# 66
Не се плаща за болничен ,само ако си от друг град ти го пращат с куриер и си поемаш  куриерските услуги

# 67
  • Пловдив
Някой правил ли е 4д  фетална морфология в 3 триместър при Кръшков в Селена? Искам да си запиша час за него, но не зная дали си залужава 4д. Бяха ми правили втора фетална , но при друг лекар.

# 68
  • Пловдив
Някой правил ли е 4д  фетална морфология в 3 триместър при Кръшков в Селена? Искам да си запиша час за него, но не зная дали си залужава 4д. Бяха ми правили втора фетална , но при друг лекар.
Аз правих и във втори, и в трети триместър ФМ 4D при Кръшков. Доволна съм. Дали си заслужава - зависи. Ако до момента всичко е наред според другия лекар и няма проблем с изследвания и БХС, няма нужда от този преглед. Естествено по-подробно и ясно се разглеждат органите и всичките системи.
Ти си прецени дали имаш донерие на другия лекар. За Кръшков гарантирам, че знае какво прави. Резултатът лежи до мен в момента Wink

# 69
 Hug мили мами,

в опит да систематизирам прочетеното до момента от форума - иска ми се да съставим списък на лекари, които подкрепят НОРМАЛНОТО раждане след секцио - от болницата.

от до тук прочетеното - записвам:

• д-р Кръшков.
    д-р Петрова
    Д-р  Минев - само ако преди това той е правил секциото, или си си следил бременността при него
    Д-р Топалова
Ще съм адски благодарна за скорошни съвети - почти в началото на 9 месец съм, искам да родя нормално след секцио.

благодаря ви  Hug

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 15:53 от rumka833

# 70
Ще добавя и д-р Матев за естествено раждане.Само в краен случай прави секцио.

# 71
Здравейте,
очаквам второ момиченце с темрин 01.10,следи ме д-р Бачуров ,който започва работа в Селена и най-вероятно ще се наложи да родя там....та конкретните ми въпроси към майките ,родили нормално там са
1. Цената ми обясниха ,че е 900лв . за нормално ражсдане + 190 лв. пакет ,за да ми покажат как да кърмя ,къпя и т.н ,което аз не мисля ,че за второ дете ще ми е необходимо като екстра.... Така ли е ?
2. Тъй като не искам епидурална упойка мога ли да я откажа?
3. В тази цена влиза ли изборът на екип ,т.е ако искам да си родя при моя доктор тази ли е цената отново 900лв.?
Благодаря ви ...

# 72
  • Пловдив
И аз ще раждам в Селена. Записвам се. Термин - 02.09. Следи ме д-р Минев. Някоя друга мама при него Simple Smile

# 73
  • Пловдив
190 лв.  - консултации за кърмене и къпане...това ми идва в повече. Дано не е истина.

Упойка можеш да откажеш!

Цената за раждане е фиксирана, ако имаш уговорка с лекар или без такава.

# 74
Миналата година тези 190лв си влизаха в цената на раждането и едва ли не задължително се минаваше този "курс на обучение". Сега ако сумата е отделена от тази на раждането и може да се откаже ще бъде чудесно .... поне за мамите с опит  Wink

Общи условия

Активация на акаунт