АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 836
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
190 лв.  - консултации за кърмене и къпане...това ми идва в повече. Дано не е истина.

Да,толкова е.Има го като позиция във фактурата и не може да се откаже.Задължително се плаща от всички родилки

Помислете дали искате консултация с ортопед /Янакиев/-40 кинта.Тя поне може да се откаже,макар че я представят като едва ли не задължителна

# 76
Всички сме платили за това обучение, просто не сме знаели.  Shocked

# 77
И аз ще раждам в Селена. Записвам се. Термин - 02.09. Следи ме д-р Минев. Някоя друга мама при него Simple Smile
Racel аз ходя при д-р Минев,но ще съм секцио. Термина ми е 08.09 Simple Smile

# 78
  • Пловдив
И аз ще раждам в Селена. Записвам се. Термин - 02.09. Следи ме д-р Минев. Някоя друга мама при него Simple Smile
Racel аз ходя при д-р Минев,но ще съм секцио. Термина ми е 08.09 Simple Smile

По твое желание или по медицински причини? Аз имам известни медицински показания за секцио, но умирам от страх от рисковете,които крие. Иска ми се нормално .... но и то е малко опасно в моя случай  Rolling Eyes
Насрочихте ли дата Simple Smile може и да се засечем в болницата  Laughing

# 79
Рачел /Рейчъл/ какво ти е? Може да не е толкова невъзможно за преодоляване = пиши

# 80
  • Пловдив
Рачел /Рейчъл/ какво ти е? Може да не е толкова невъзможно за преодоляване = пиши

Имам леко изтъняване на ретината в периферията. Двама очни препоръчаха секцио, а третият каза, че няма пречка за нормално. Правиха ми лазерна коагулация /май така се казваше - "закърпват" ти ретината там, където има проблем/ и по думите на един доктор след тази манипулация може да протече раждането нормално. Но има известен риск за очите  Naughty

Голямо чудене  Rolling Eyes

# 81
Момичета ,разбрах,че отворените врати са от 13 до 14ч. всяка сряда ,но понеже ММ е до 17ч. на работа дали би било проблем да отидем следобед основно да се информирам за ценовия пакет как стоят нещата и за епидуралната упойка ....?

# 82
Здравейте!
Знаете ли колко струва БХС при д-р Апостолова в "Селена"?

# 83
Най-добре звънни на регистратурата и попитай.

# 84
Здравейте!
Знаете ли колко струва БХС при д-р Апостолова в "Селена"?
150 лева - 70 за кръвното изследване и 80 за прегледа  Peace

# 85
  • Пловдив
Защо пък 80 лева. УЗД е 50 лева. Трябва ти снимка от прегледа.

# 86
dazel, този въпрос може да го зададеш на д-р Апостолова. Това е сумата, която ми взе преди месец, имам и фискален бон. Прегледа беше около 1 час, кръвта ми я взе на място.

# 87
Здравейте, запазих час за проф.Пехливанов.Имате ли представа каква е цената на прегледа?

# 88
Момичета следващата седмица имам насрочена дата за секцио в Селена. Днес на прегледа док ми каза какви изследвания са ми необходими преди операцията,  защото тези от ЖК не важали, трябвало да са от макс.7 дни. Та питането ми е тези изследвания влизат ли в пакетната цена на раждането, и ако не имате ли представа каква сума са ориентировъчно? В списъка е и консултацията с анестезиолог, която съм останала с убеждения че не се плаща допълнително, и затова съвсем не включих да питам в кабинета. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 21:18 от missya11

# 89
  • Пловдив
Момичета следващата седмица имам насрочена дата за секцио в Селена. Днес на прегледа док ми каза какви изследвания са ми необходими преди операцията,  защото тези от ЖК не важали, трябвало да са от макс.7 дни. Та питането ми е тези изследвания влизат ли в пакетната цена на раждането, и ако не имате ли представа каква сума са ориентировъчно? В списъка е и консултацията с анестезиолог, която съм останала с убеждения че не се плаща допълнително, и затова съвсем не включих да питам в кабинета. Simple Smile

Консултацията с анестезиолог не се заплаща.Другите изследвания ще трябва да си платиш.Отвори сайта на Писанец и виж кое колко струва.Моите изследвания бяха по-стари от 7 дни,но ми ги приеха за раждането юли 2014.Според мен това е изискване на твоя доктор.При Даскалов ли си?

Общи условия

Активация на акаунт