АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ами не Елфита, при д-р Минев Simple Smile досега ми говореше да нося само изследванията по време на бременността и днес ми каза и за тези. Доста повече са показателите всъщност-булирубин, ДКК, протромбиново време и други не ги помня. Учудих се че ги иска допълнително, мислех че си ги правят в деня преди операцията. Благодаря за отговора Simple Smile

# 91
  • Пловдив
Странно.И аз родих при Минев и не е искал нищо допълнително.Само тези от ЖК.

# 92
  • Пловдив
На мен също ми каза, когато говорихме за вариангт за секцио, че, ако съм първа за деня, ще ми даде да си направя пакетът изследвания предния ден и да ги нося в деня на операмията. Аконе съм първа, вече ще ми ги направят там и докато чакам да дойде моя ред, ще станат и изследванията.
Но изследванията за секциото са доста повече и по-различни от стандартните.

# 93
  • Пловдив
Но изследванията за секциото са доста повече и по-различни от стандартните.

Секцио ми прави той и не ми е искал нищо допълнително.

Иначе ако ви взимат кръв и изследват преди секциото в болницата,няма да ви таксуват допълнително

# 94
Момичета благодаря ви Simple Smile в крайна сметка сега звънях на телефона на регистратурата и ми обясниха че с готовите изследвания се правела консултацията с анестезиолога, която е всеки ден 11.30-13.00 без предварително записване. Самата консултация е безплатна, а за изследванията се заплащат 44лв.
Или е нова политика или съм си просто карък Sad малко не разбирам защо е нужно да има различни схеми с всеки пациент?

# 95
Благодаря ти за инфото! Аз самата не знаех,че трябва да се носят изследванията при консултацията с анестезиолога, а трябва да ходя другата седмица Hug
Иначе защо се процедира така, не мога да кажа  Tired

# 96
Аз си мислех че се носят последните изследвания от ЖК при анестезиолога, а тези за операцията си ги правят преди нея, след приема. Но явно грешно съм си мислела Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Аз си мислех че се носят последните изследвания от ЖК при анестезиолога

Да,при мен беше така.Едва ли е нова политика,по-скоро на Минев така му е хрумнало в момента

# 98
  • Пловдив
Кръвните изследвания за операция имат давност седем дни. И преди седем години беше така и днес е така. Нямам представа защо и в кои случаи са възможни изключения. При мен анестезиологът искаше тези изследвания да са точно в този срок.  Naughty

Но не е задължително да се правят в клиниката и да се плащат там. Важат от всяка друга лаборатория. Ако пък може да се намери направление от някъде, ще са без пари.

# 99
  • Пловдив
Да, така е както dazel казва. Може би си платила 44 лв., защото си ги направила в Селена., иначе може навсякъде другаде. А на мен анестезиологът не ми иска никакви изследвания при консултацията.  newsm78

# 100
  • Пловдив
Да споделя и моя опит по темата: консултация с анестезиолог направих още 45 дни преди термин, когато дори не знаех датата на секциото. Съответно и изследванията ги направих тогава с направление от лекарката, като аз си самоназначих няколко допълнителни, които направлението не включваше. Една седмица преди секциото се засякох с приятелка , която щеше да ражда един ден преди мен, отново секцио. Тя е пациентка на Минев, та тя ми каза, че изследванията не трябвало да са по-стари от 7 дни преди операцията. Аз така и не пуснах нови изследванияь защото моята си лекарка не ми бе казала нищо такова. Просто в деня на раждането, акушерката, която ме прие, погледна изследванията, видя, че наистина по техните изисквания са стари и ми взе кръв, за да ги повторят. Единствено СПИН, Васерман и Хепатит В ми бяха все още в срок! Незнам защо така се получават разминавания между изискванията на различните доктори - уж сме пациентки на една и съща клиника!

# 101
Здравейте
В момента леба в Селена за задържане и може да се наложи серклаж,препотръчаха ми да си избера лекар моля да ми препоръчате някой.

# 102
  • Пловдив
Здравей, nattty. Всеки ще ти препоръча лекар, от който е доволен. Аз ходя при Минев. Знам добри отзиви и за Ставрев, Кръшков и Топалова.

# 103
Аз съм при Матев, много съм доволна  Hug
Успех!

# 104
  • Пловдив
Да, и за Матев също чувам добри отзиви. Той работел с Минев - замествали се един друг.

Общи условия

Активация на акаунт