АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,  правих ин витро при д-р Ставрев и сега искам да му купя някакъв подарък за благодарност. Моля, дайте ми  идеи. Ако някой го е опознал повече или има информация  за неговите интереси, моля да сподели. Искам да е нещо интересно, а не стандартните неща, затова чакам подсказки.

# 616
В 7 месец съм и искам да родя секцио в Селена. Бихте ли ме ориентирали на кой лекар да се доверя да ми извърши операцията? От кой сте доволни най- много?

Аз родих секцио преди 6 дни при д-р Петрова. Уникална докторка, много внимателна. Сега се чувствам супер и вече съм си вкъщи с бебето.

# 617
  • Пловдив
В 7 месец съм и искам да родя секцио в Селена. Бихте ли ме ориентирали на кой лекар да се доверя да ми извърши операцията? От кой сте доволни най- много?

Аз родих секцио преди 6 дни при д-р Петрова. Уникална докторка, много внимателна. Сега се чувствам супер и вече съм си вкъщи с бебето.

Честито бебче! Да Ви е живо и здраво! Д-р Петрова е и моята докторка - тя изроди дъщеря ми през март миналата година. Наистина е страхотна и аз съм много доволна от нея. Моето секцио също премина без проблем.

# 618
Честито, да са ви живи и здрави бебчетата! А доктор Петрова с кой втори оператор извършва секциото? Бихте ли разказали по- подробно за престоя ви в болницата, раздвижването, отношението на персонала и т.н?

# 619
  • Пловдив
Честито, да са ви живи и здрави бебчетата! А доктор Петрова с кой втори оператор извършва секциото? Бихте ли разказали по- подробно за престоя ви в болницата, раздвижването, отношението на персонала и т.н?

Вторият оператор е който се падне, поне при д-р Петрова е така. На моето секцио беше с д-р Пейчинова. Аз лично съм доволна от отношението на персонала - вежливи, отзивчиви, помагат за всичко, от което имаш нужда, вкл. и за кърменето. Има и урок по къпане и хигиена на бебето, на който показват основни неща за около 20-30 минути. Питай по-конкретно какво те вълнува?

# 620
  • София
Здравейте, знаете ли дали в Селена има дежурен екип, в случай че ми се наложи да отида по спешност за раждане там, а проследяващият ми лекар не е от тази болница?

# 621
  • Пловдив
Да разбира се! Все пак не всяко раждане е точно планирано.

# 622
Здравейте, може ли някой да сподели дали д-р Ангел Ставрев изражда нормално раждане??? Благодаря ви много предварително!

# 623
Аз родих секцио на 15-ти при д-р Васил Даскалов и съм страшно доволна и постоянно идваше да проверява как съм

# 624
Здравейте! Предстои ми лечение с химиотерапия и лъчетерапия, лекуващия екип ми препоръча да направя  (не знам дали се нарича точно така) замразяване на яйцеклетки при д-р Ангел Ставрев. Какво е мнението Ви за него? Някоя от Вас запозната ли е със стойността на тази процедура?
Предварително Благодаря! 

# 625
Аз родих секцио на 15-ти при д-р Васил Даскалов и съм страшно доволна и постоянно идваше да проверява как съм

Честито бебчо, да е живо и здраво и много да ви радва !!!! и аз съм пациентка на д-р Даскалов и след около месец ще раждам при него, би ли обяснила накратко каква е процедурата при приемане, колко време се чака в болницата зй секциото, кой беше анестизолога, аз съм избрала Георгиев , колко е общия предстой, да си нося ли нещо от вкъщи

# 626
Здравейте! Предстои ми лечение с химиотерапия и лъчетерапия, лекуващия екип ми препоръча да направя  (не знам дали се нарича точно така) замразяване на яйцеклетки при д-р Ангел Ставрев. Какво е мнението Ви за него? Някоя от Вас запозната ли е със стойността на тази процедура?
Предварително Благодаря! 

По-добре задай въпроса си в другата тема за Селена - за инвитро процедурите, тук са предимно мами, които са бременни и ще раждат в клиниката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=845922;topicrefid=20

# 627
Благодаря, ще го направя! Успех на всички

# 628
Тези инжекции за които стана по-рано въпрос за дробчетата на бебетата на всички, които са със секцио ли ги изписват? Или лекарят преценя според ситуацията дали да ги изписва?

# 629
  • Пловдив
Тези инжекции за които стана по-рано въпрос за дробчетата на бебетата на всички, които са със секцио ли ги изписват? Или лекарят преценя според ситуацията дали да ги изписва?

Инжекциите нямат връзка със секциото, т.е. не се назначават на всеки, а само в случаите, в които се прецени, че е необходимо. обикновено, когато се очаква преждевременно раждане или проблем с развитието на бебето. Идеята, е да се подпомогне на дробчетата да се разгърнат.

Общи условия

Активация на акаунт