АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 782
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Пацентка съм на Васил Даскалов от самото начало сега съм в края на 6 месец, Даскалов поема и нормални раждания на свойте пациентки които води отначалото

# 481
  • Пловдив
И при Троянчев няма нормални раждания.

# 482
Благодаря ви за бързите отговори! Аз съм при д-р Ставрев старши, той знае, че искам да раждам нормално, но не знам той дали води нормално раждане. Идната седмица в четвъртък ще попитам.

# 483
Мислите ли, че някой би се съгласил да ме изражда нормално при наличие на премахната оперативно дясна тръба? Дали има значение това? Ще съм благодарна на отговори.  Hug

# 484
  • Пловдив
Мислите ли, че някой би се съгласил да ме изражда нормално при наличие на премахната оперативно дясна тръба? Дали има значение това? Ще съм благодарна на отговори.  Hug

Операцията за тръбата не е проблем за нормално раждане,защото няма разрез по матката

# 485
Пацентка съм на Васил Даскалов от самото начало сега съм в края на 6 месец, Даскалов поема и нормални раждания на свойте пациентки които води отначалото

Аз съм пациентка на Васил Даскалов от 3 години преди да забременея. Сега си правя при него феталните морфологии и отделно ходя, ако имам някакви притеснения. Познаваме като пациентка, плюс това съм и колежка. Той не води естествени раждания, само секцио !

# 486
Освен махането на тръбата имам и хистероскопия на полип на матката. Това проблем ли е за естествено раждане?

# 487
  • Пловдив
Не мисля,и аз имам махан полип,никога не е коменирано от никой доктор,че е пречка. Друг е въпроса ,беба не се обърна и съм със секцио.

# 488
Извинявам се за глупавия въпрос, но мога ли да отида за обикновен профилактичен преглед с направление при д-р Петрова? И цитонамазката и влагалищния секрет ще се   заплащат ли отделно?

# 489
  • Пловдив
Извинявам се за глупавия въпрос, но мога ли да отида за обикновен профилактичен преглед с направление при д-р Петрова? И цитонамазката и влагалищния секрет ще се   заплащат ли отделно?

Да,може за профилактичен с направление при Петрова.Дали ще плащаш цитото и влаг секрет зависи точно за какво ти е направлението.Ако не включва тези дейности,ще ги плащаш

# 490
А дали би ми пуснала някои хормони, ако я помоля?

# 491
А да попитам за раничка на шийката на матката трябва ли нещо специално да се прави - изследване ,лечение ?
Знам ,че имам такава ,но нищо конкретно не са ми казвали.

# 492
  • Пловдив
А дали би ми пуснала някои хормони, ако я помоля?

Аз ходих миналата седмица при нея с направление точно заради проблеми с хормоните и тя ми даде направление за изследването. Понеже се оказа, че имам проблем, ми даде след това и направление за ендокринолог. Иначе и аз ходя при нея на профилактични прегледи за цито и микробиология, но както са казали и другите преди мен, плащането зависи то това за какво е направлението!

# 493
  • Пловдив
А да попитам за раничка на шийката на матката трябва ли нещо специално да се прави - изследване ,лечение ?

Като минала през това нещо ще кажа какво ми правиха на мен : първо колпоскопия, след това микробиология и цитонамазка, после типизиране на HPV, биопсия, горене на раничката. Ако на микробиологията се установи нещо, първо се провежда лечение и тогава се взима цитонамазка и останалите процедури зависят от резултата и. Много важно е да се вземе цитонамазка както от входа, така и от канала, а не както на повечето места /включително и при д-р Петрова/ цитонамазката се взима само от едно място, на едно стъкло.

# 494

Като минала през това нещо ще кажа какво ми правиха на мен : първо колпоскопия, след това микробиология и цитонамазка, после типизиране на HPV, биопсия, горене на раничката. Ако на микробиологията се установи нещо, първо се провежда лечение и тогава се взима цитонамазка и останалите процедури зависят от резултата и. Много важно е да се вземе цитонамазка както от входа, така и от канала, а не както на повечето места /включително и при д-р Петрова/ цитонамазката се взима само от едно място, на едно стъкло.
Много благодаря за изчерпателният отговор  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт