АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 840
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Не съм правила избор на анестезиолог, но винаги ми се е падал Кренчев. "Опитвала" съм всякакъв вид упойки - венозна /няколко пъти/, обща и спинална. Винаги съм ги понасяла много леко без никакви проблеми. За мен той е много добър избор.

+1 ... без предварителна уговорка, той се случи на моето секцио. Не ме боля поставянето на спинална упойка.

# 676
преди секциото  предния ден какво ползвахте за очистително

# 677
  • Пловдив
преди секциото  предния ден какво ползвахте за очистително

Аз не съм използвала нищо, нито пък ми е правена клизма в деня на секциото. Просто ми казаха да спра да ям най-късно в 20.00 ч. предната вечер.

# 678
  • Пловдив
а на мен ми позволиха, до 22:00 твърда храна и до 00:00 течности...
Въпреки това сутринта в 8 умирах от глад hahaha Joy hahaha
...а чак вечрта, след секциото ми донесоха една обикновена бисквитка и чаена чаша с кисело мляко hahaha РЕвях по телефона на ММ, че ме държат гладна Joy Joy Joy

# 679
  • Пловдив
а на мен ми позволиха, до 22:00 твърда храна и до 00:00 течности...
Въпреки това сутринта в 8 умирах от глад hahaha Joy hahaha
...а чак вечрта, след секциото ми донесоха една обикновена бисквитка и чаена чаша с кисело мляко hahaha РЕвях по телефона на ММ, че ме държат гладна Joy Joy Joy

Аз пък нямах никакъв апетит, при все че секциото ми беше чак в 14.30 и ми позволиха да ям на следващата сутрин, т.е. не бях яла повече от 36 часа. Не знам от системите ли, от емоциите и адреналина ли, но изобщо не се сещах за храна. Даже и закуската отказах и ядох на обяд малко супичка.

# 680
Здравейте,искам да попитам дали някой има актуална информация за цена на аборт по желание в Селена?Бременноста е установена от моя лекар в 7г.с съм и ме праща в клиника св Валентин зад автогара Юг,която чувам за първи път,а и няма много информация в нета,за това се чудя дали да не питърся и второ мнение.

# 681
  • Пловдив
И аз чувам за първи път за тази клиника Thinking
Можеш да звъннеш по телефона, ще ти кажат цената.
По мое мнение, заложи на Селена и добър доктор, успех  Hug

# 682
В клиника Св Валентин зад автогарата работи д=р Пелев.Незнам дали е негова или там си работи на частно,но преди 2 години когато раждах в окръжна ходих там на частни прегледи,а сега той е завеждащ АГ във Селена,така че където и да идеш според мен ще си в добри ръце

# 683
bqlacotka,благодаря за отговора bouquet точно при Пелев ме праща,утре сутринта ще се обадя в клиниката да уговоря ден,дано всичко да е наред,че този път ми е много притеснено.

# 684
  • Пловдив
Пелев е в Селена. Освен ако не работи и на двете места.

# 685
Здравейте, може ли някой да сподели чувал ли е и отзиви за Д-р Георгиева/Анестезиолог/в Селена...Тази седмица ми казаха, че Д-р Георгиев/анестезиолога/ е в болнични, не ми казаха до кога и ми предложиха тази докторка за консултация...Благодаря ви много предварително!

# 686
Др Пелев изражда в Селена, но има кабинет зад автогара Юг. Можеш да ра, читаш, че ще си в добри ръце. Не знаех, че сега е завеждащ там между другото. Успех дано всичко е наред!
bqlacotka,благодаря за отговора bouquet точно при Пелев ме праща,утре сутринта ще се обадя в клиниката да уговоря ден,дано всичко да е наред,че този път ми е много притеснено.

# 687
Здравейте,искам да попитам дали някой има актуална информация за цена на аборт по желание в Селена?Бременноста е установена от моя лекар в 7г.с съм и ме праща в клиника св Валентин зад автогара Юг,която чувам за първи път,а и няма много информация в нета,за това се чудя дали да не питърся и второ мнение.
Миналата година цената беше 270лв.

# 688
Здравейте ,
искам да попитам жените раждали естествено в Селена, кога им дават бебчетата и стоят ли при вас постоянно?

# 689
Около 2ч след раждането, ако искаш е при теб, аки искаш го даваш в детската стая... само 2пъти на ден за по час го взимат за баня и визитация

Общи условия

Активация на акаунт