АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Днес докато чаках за преглед се загледах в ценоразписа залепен на регистратурата.
Малко инфо за всички, на които им предстои раждане:
нормално основен пакет -1050лв
нормално разширен пакет - 1550лв
секцио - 1850лв
 Shocked Shocked Shocked

# 691
Eeeee секциото са го вдигнали с 400 лв.

# 692
 Shocked Shocked Shocked какви са тези цени
А какво значи разширен пакет?

# 693
  • Пловдив
секцио - 1850лв

#Shocked

При вече доста налична конкуренция-новото АГ на Пълмед,Джи мед,Торакс,да вдигат така цените ми е странно.

А какво значи разширен пакет?

Включва епидурална упойка.

# 694
Здравейте, може ли някой да сподели чувал ли е и отзиви за Д-р Георгиева/Анестезиолог/в Селена...Тази седмица ми казаха, че Д-р Георгиев/анестезиолога/ е в болнични, не ми казаха до кога и ми предложиха тази докторка за консултация...Благодаря ви много предварително!

При моето спещно секцио се падна тя, много добра и внимателна. Нищо не усетих при слагането и после не съм имала болки в гърба, както съм чувала от други със спинална упойка.

Днес докато чаках за преглед се загледах в ценоразписа залепен на регистратурата.
Малко инфо за всички, на които им предстои раждане:
секцио - 1850лв
 Shocked Shocked Shocked

Тези цени доколкото знам са за неосигурени лица. Аз раждах на 21.03 и цената на секциото беше 1490 лв. Питайте най-добре на регистратура.

# 695
Аз бях на консултация миналата седмица и ми казаха - нормално 1100 ( с включена епидурална упойка), секцио 1500

# 696
  • Пловдив
Даммм,както изглежда цените,цитирани от pi_pi са за неосигурени

# 697
Да. Очевидно ценоразписът, който е на регистратурата е подвеждащ, защото е само един и от него не става ясно какво плащат осигурените лица и какво неосигурените. Подведох се аз, подведох и Вас, но все пак е добре, че в крайна сметка няма нова промяна на цените.
И понеже във въпросния ценоразпис е направена разбивка на цените, то там си фигурират разискваните преди време тук 190лв за обучение "грижи за бебето - къпане, смяна на пелени и др."

# 698
При моето секцио беше жена анестезиолога,но не разбрах как се казва, защото аз първо чаках за нормално раждане и там беше Кичуков. Мисля, че имаше лицев дефект, по-скоро тик с окото, ако действително е била Георгиева, аз съм страшно доволна, не разбрах кога ми сложи упойката и после нямах никакви болки и проблеми.

# 699
Спинална или епидорална упойка ? С коя упойка раждахте, ккаво усещахте по време на секциото, възстановяване след операцията. Аз си избрах д-р Кренчев за мой анестизиолог

# 700
  • Пловдив
Спинална или епидорална упойка ? С коя упойка раждахте, ккаво усещахте по време на секциото, възстановяване след операцията. Аз си избрах д-р Кренчев за мой анестизиолог

Мисля, че в Селена правят секциото със спинална упойка. Преди години са слагали спинална плюс епидурален катетър за обезболяване след раждането, но сега май използват само спинална. По време на операцията се усеща дърпане, натиск, но няма болка. Поне при мен най-неприятно беше самото избутване на бебето. След като извадиха малката, не съм имала други неприятни усещания до края. Възстановяването е различно при всеки. Обезболяват докато ти прецениш, че искаш. Важното е, след раздвижването, да се движиш колкото се може повече, независимо от болката и придърпванията, както и да ходиш максимално изправена, а не приведена. Зорът е първата седмица, но с всеки изминал ден става все по-добре. Аз лично имах тежко и продължително възстановяване, но въпреки всичко след изписването сама се оправях с всичко вкъщи, а на 7-мия ден вече обикалях по институции за акт за раждане, социални, болничен и т.н. Леко раждане ти желая!

# 701
Обезболяват със спинална упойка. А след операцията със ситеми и после свещички, след като вече е по-слаба болката. На мен най-големият зор ми беше до 4-ти ден, после вече беше по-леко. А като се прибрах вкъщи вече си се грижех спокойно за бебчето и се движех спокойно.

# 702
В петък бях на консултация с анестезиолог,никой обаче не ме е питал за предпочитания.Казаха ми че ще бъда със спинална опойка.Най-интересното е че анестезиолога ме вика в 9.00-9.30 в болницата,като отидох да се планувам на регистратурата ми казаха в 7.00 да се явя,а  моя лекар ще извършва раждането чак около 14.00ч.Кой според вас да послушам? Има ли смисъл да отивам в 7.00 и да треперя чак до 14.00,а може и по-късно?

# 703
за коя дата ти е планирано секциото, при кой доктор ще си

# 704
За 03.05-др.Троянчев

Общи условия

Активация на акаунт