На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Силве ма аз нямам никакви оплакваня което е странно. Не ме сърби нито пари. Имам бяло течение ма нищо повече. В апликатора остана половината от лекарството. Освен да го извадя и да го сложа с пръст за да не мушкам пак апликатора?

# 181
Хоуп  честито бебче!Да ви е жив и здрав   bouquet

# 182
  • Пазарджик
Ами според мен с пръст би било по-добре.И бельото задължително на високи градуси+ютия,Може би си в ранен етап на развитие на гъбичката,но и по добре.На мен микробното ми число беше 10*5,което си беше цяла инфекция и е много болезнено.Затова се радвай,че не усещаш нищо.Може би и затова твоя док е изписал еднократна доза ,защото може би има само наличие тук там.

# 183
Хоооооуп!!!!! Честит прекрасен Александър!   bouquet Колко голямо момче е  Heart Eyes Чакаме те да се включиш с разказ  Hug

Ленинка, абе и аз съм го чувала това, но съм така от една седмица  Crazy

Сладурке, това за предизвикване на родова дейност, въпреки че е планово секцио ми е просто извън акъла. Всичко, което съм чела, е, че е по-добре да е на спокойна матка секциото, освен ако не е по  спешност  Crazy Моят магнезий даже няма да го спирам до 2 дни преди датата, а само го намалих.

# 184
Хоуп, да ви е жив и здрав бебчо!

# 185
Здравейте момичета, аз съм от групата на августките мами, но термина ми е на 4.08, така че следя и вашата темичка  Hug

Включвам се във връзка с темата за Гиназола. stefyyyy аз също нямам оплаквания само течение и ми беше изолирана candida albicans, та вчера докторката ми изписа този крем, но още не съм го поставила. Разбрах, че не се правят промивки, а измиването става внимателно само отвън и си действа няколко дни, но мен ме притеснява ако бебето тръгне да излиза и съм с този крем дали не е опасно...  Thinking На теб беше ли ти обяснено нещо?

# 186
Хоуп да ти е честит Александър. Да има щастливо детство. Да е много послушен и да е мъничко палав. А на теб бързо възстановяване и прибиране в къщи.

Това за предизвикване на контракции при секцио и на мен ми е странно. Аз ще съм на магнезий до секциото, с обяснението да държим матката спокойна.

# 187
Здравейте момичета, аз съм от групата на августките мами, но термина ми е на 4.08, така че следя и вашата темичка  Hug

Включвам се във връзка с темата за Гиназола. stefyyyy аз също нямам оплаквания само течение и ми беше изолирана candida albicans, та вчера докторката ми изписа този крем, но още не съм го поставила. Разбрах, че не се правят промивки, а измиването става внимателно само отвън и си действа няколко дни, но мен ме притеснява ако бебето тръгне да излиза и съм с този крем дали не е опасно...  Thinking На теб беше ли ти обяснено нещо?

Ами каза че ми изписва едно кремче което ще ми стигне за 4 дни. Аз разбрах да го слагам 4 дни , ма май не съм разбрала правилно. Другото което ми каза беше че от първия път трябва да ми мине, но евентуално ако не ми мине течението да повторя лечението. А дали е опасно ако бебето тръгне да се ражда. На мен предния път ми направиха промивка. Айде силно казано промивка, но ме поляха с нещо за дезинфекция. Тогава МБ ми беше ок но урината ми не беше чиста. Ох много е гадно да си жена. Аз никога не съм имала проблеми, но тук от година , две имам се някоя инфекция. Почвам да си мисля че ММ ми кръшка и ми донася тия гадости.

# 188
Стефи, Гиназол е идеалния продукт срещу кандида, ползвах го вече два пъти тъй като заради серклажа и дългото поставяне на Утрогестан два пъти се възобновяваше гъбопроизводството. Simple Smile На описанието в опаковката много ясно с картинки е обяснено - поставя се еднократно, дълбоко във влагалището и се избутва буталото докрай, действа като локален антибиотик между 4 и 7 дни. По-добре бебчето да мине през такава среда отколкото да се сдобие с кандидоза и после да го лекуват с разни други АБ. От кандида се получава млечницата и обриви по тялото. Всеки човек си има постоянно в организма разни бактерии и гъби, които в нормални количества са безопасни, една от най разпространените е кандида. Бременността и падането на имунитета са причина за бурно развитие на колониите, затова много бременни не са с чиста МБ, а не заради мъжете си (аз съм на сухо от девет месеца и два пъти лекувам вече) . Wink Спокойно си проведи лечението, нищо му няма на беб, особено пък още ако не ти е паднала тапата.
Честит Джулай морнинг и добре дошли на всички юлчета, които се задават!   bouquet
https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA

# 189
  • до едно тепе
Стефи не е необходимо да ти кръшка. Ако само ти се лекуваш, а той не заедно с теб е много възможно да ти връща обратно инфекциите.
Гиназол съм слагала като небременна. Изписаха ми го заради един гаден сърбеж, който обаче в последствие се оказа, че е от високи нива на кр.захар, а не от гъбички. Бях пила обаче АБ и доки се презастрахова тогава. Слага се цялото количество от апликатора наведнъж Peace

# 190
Добро утро момичета с кафенце от мен, май скоро ще се ражда, тези дни имам болки ама лекички ниско в корема, едва си събирам краката боли ме срамната кост абе зле е работата, тази сутрин ставам....о чудо нищо не ме боли, няма болка няма нищо,,....и ММ влиза в стаята и вика, мило смъкнал ти се е корема, ставам гледам бре....наистина. Ще се ражда момичета...ще се ражда, ама дано е другата седмица, че имам още работа по подготовката  Joy, сега водя преговори с младежа, за сега се слушаме да видим, иначе утре влизам в 37ма седмица Simple Smile

# 191
Заедно се лекуваме и двамата всеки път. А си мисля че ми е кръшкал защото някъде година преди да забременея се занимаваше с една. От тогава получих едно много неприятно бяло течение, но той твърди че не е спал с нея. Лекувахме се и двамата и всичко беше ок. И сега тая кандида  ooooh! дано е от бременността и да мине от първия път. Благодаря ви момичета  Hug

# 192
  • срещу двата комина :)))
здравейте и от мен, аз хем бях болнични, хем днес ми е първия изцяло почивен ден от работа и ми е странно  Joy
Аз преди да забременя много често имах бактериална вагиноза, която така и не разбирах от къде и от какво се получава, но да чукна на дърво, за сега няма нищо. След една-две седмици пак ще правя микробиология, дано и тя е чиста  Peace
И кръвни изследвания за раждането трябва да пускам, ама забравих да питам дали трябва да са на гладно  newsm78 ама май за всеки случай ще ходя гладна да ми взимат кръв  Laughing

Моя корем не е паднал, ама май снощи за пръв път имах болезнена контракция, да видим дали ще се повтори за да съм сигурна  Joy

# 193
Моя корем е ниско от повече от месец, но то като се замисля и преди това не беше много високо.

# 194
  • София
Добър ден и от мен! Coffee

v.licheva, добре дошла!  bouquet

Моят корем е смъкнат от известно време насам и та последния преглед се установи, че бебка вече слиза надолу. Rolling Eyes

Аз понеже имам течение и нищо повече, профилактично горе - долу от края на следващата седмица ще започна да си слагам Полижинакс през 2 - 3 вечери по предписание на гинеколожката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт