Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от често срещаните притеснения и опасения, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от често срещаните притеснения и опасения, изразени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за новородени?
Чакаме те да се включиш с разказ 

На теб беше ли ти обяснено нещо?
На описанието в опаковката много ясно с картинки е обяснено - поставя се еднократно, дълбоко във влагалището и се избутва буталото докрай, действа като локален антибиотик между 4 и 7 дни. По-добре бебчето да мине през такава среда отколкото да се сдобие с кандидоза и после да го лекуват с разни други АБ. От кандида се получава млечницата и обриви по тялото. Всеки човек си има постоянно в организма разни бактерии и гъби, които в нормални количества са безопасни, една от най разпространените е кандида. Бременността и падането на имунитета са причина за бурно развитие на колониите, затова много бременни не са с чиста МБ, а не заради мъжете си (аз съм на сухо от девет месеца и два пъти лекувам вече) .
Спокойно си проведи лечението, нищо му няма на беб, особено пък още ако не ти е паднала тапата.
, сега водя преговори с младежа, за сега се слушаме да видим, иначе утре влизам в 37ма седмица
дано е от бременността и да мине от първия път. Благодаря ви момичета
ама май за всеки случай ще ходя гладна да ми взимат кръв