На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Мамчета я ако може някой да каже нормално ли е, ако са води да изтече малко (нещо от сорта на 1-2 супени лъжици) и след това да спре?
Да, случва се често. Имаш ли контракции, следи ако продължи периодично да изтича нещо е по-добре да те погледнат и да тестват превръзката дали са околоплодни води наистина, слагай поне ежеденевни превръзки.

# 376
Мамчета я ако може някой да каже нормално ли е, ако са води да изтече малко (нещо от сорта на 1-2 супени лъжици) и след това да спре?
Да, случва се често. Имаш ли контракции, следи ако продължи периодично да изтича нещо е по-добре да те погледнат и да тестват превръзката дали са околоплодни води наистина, слагай поне ежеденевни превръзки.
Ами за момента минаха около 2 часа и няма нищо, чакам да видим дали ще продължи да тече, а контракции нямам поне за момента.

# 377
за водите първо да кажа - да може да са малко първо. При мен миналият път изтекоха малко в нас, после в колата на път за болницата малко и там вече ми доспукаха мехура и изтече мноооого вода.

за отклоненията в размерите - в деня на раждането на сина ми го измериха 3кг. а като се роди няколко часа по-късно 3.850кг. Което си е почти 1кг. отгоре. Така че разминавания има Simple Smile. с тази ми бременност докторката даже и не смята колко тежат бебетата. Гледа, че растат, че отговарят на седмиците азни там параметри и въобще не дава информация колко тежат Simple Smile.

# 378
  • София
Честито бебче Кели,да ви радва много Давид и на теб бързо възстановяване и прибиране у дома,ще чакаме да разказваш, повече когато можеш  bouquet

# 379
  • до едно тепе
Честит бебок на Кели. Много да ви радва  bouquet
Честито и първородно внуче на новоизлюпената баба.   bouquet
Тук съм. Батето е вкъщи днес, нали е събота и сутринта гледах да го изкарам да пощурее навън, че беше предвалежно по едно време, следобяда спахме, после пак на разходка и сега остана време за часа на мама Mr. Green
Имам чат пат по някоя яка болезнена контракция, но са рядкост и нерегулярни, тапи и води са си на мястото. Имам чувството, че до бала ще си я влача госпожицата ooooh!

# 380
Добро утро, мамчета  bouquet

Влизам да се похваля, че вчера се роди нашия прекрасен син Калоян (3200 кг, 51 см)  Heart Eyes
Беше трудно, но ще пиша по натам, като ппосвикнем.

Hug на всички

# 381

Влизам да се похваля, че вчера се роди нашия прекрасен син Калоян (3200 кг, 51 см)  Heart Eyes

Hug на всички

Честито бебче, много да ви радва, пожелавам ви и на двамата бързо възстановяване и бързо да се прибирате вкъщи да се гушкате.

# 382
  • София
Честити на мама leninka`. Да е жив и здрав малкия Калоян.

# 383
  bouquet Честито бебче, много да ви радва и скоро у дома  Hug

При мен още нищо... продължава падането на тапата и вече почвам да се чудя дали изобщо е тапа или води или бременния ми мозък си прави шеги с мен  Crossing Arms. Иначе бебчо си мърда и все още няма контракции. Май ще отида до спешното накрая та да се види... 

Хубав ден на всички   bouquet

# 384
  • София
Чести син Ленинка,много да ви е здрав и да ви радва,а на теб бързо възстановяване  ще те чакаме да разказваш когато можеш  bouquet.
Аз днес съм на тонове ,ще видим как ще мине и какво ще каже акушерката, че вече почвам сериозно да се изнервям,снощи имах някакви по- силни контракции, но за половин час и всичко приключи,малкия беше се поразбеснял и  явно заради това,но си спах нощес колкото е възможно и сега е тишина Simple Smile. Пия си кафето ,хапвам и изчезвам,дано разходката ни се отрази раздвижващо хихи,макар че съм си харесала 7 ми като датичка Simple Smile,но кой ме пита мен. Хубава и слънчева неделя и приятна среща с бебчетата които са решили днес да се родят Simple Smile

# 385
Ленинка ,Кели  newsm44 ДОБРЕ ДОШЛИ В ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ И  ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ   love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 386
Ленинка казах ли ти аз че ще си следващата  Hug
честит Калоян да ти е жив и здрав и много радост да ви носи  newsm51

# 387
Ленинка, честито щастие   bouquet Бързо да минават всички болки и само радости за напред  Simple Smile

# 388

Hug на всички

Честито   bouquet Да ви е жив и здрав малкия Калоян и много да ви радва

# 389
  • до едно тепе
Ленинка да ви е жив и здрав Калоян  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт