На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добро утро и честито бебче на мама Кристин,здрав и много послушен да ви е Стамен, а с другото ще се справиш   bouquet
И аз съм си 2в 1 все още въпреки дългата разходка снощи и продължилата да пада тапа( мислех че е по-малко количеството),нямам и помен от контракции сега,камо ли болезнени,а дано се раздвижи това моето човече че ми останаха само 4 дена #Crazy,хич не ми се пренася,да не кажа че искам да излиза днес Simple Smile,но си е божа работа явно . Успех на всичко които ще родят днес и много слънчев и усмихнат ден на всичко които още си чакат .

# 451
Добро утро ! Кристин, честито бебонче!
Надка и аз като теб съм адски нетърпелива, ноо... чакаме  Simple Smile

# 452
  • срещу двата комина :)))
добро утро  Hug честито на Кристин, да е жив и здрав малкия Стамен, бързо да свикнете и да си се радвате  Hug

# 453
Добро утро Simple Smile
Кристин, честито бебче, да ти е жив и здрав   bouquet
Аз пак почнах с безсънните нощи.... само дано не съм толкова кисела като се роди малката беболинка от това не спане което ще продължи явно.. Simple Smile

# 454
  • до едно тепе
Кристин да ви е жив и здрав малчугана  bouquet
Аз още съм тук. Днес с нова екстра
Така ме боли таза, че куцам с единия крак. Обзема ме и лек ужас че ще предизвикваме раждането амаа нямам голям избор реално Tired
Отивам да поразходя баткото, че ще дигне къщата във въздуха Whistling

# 455
Кристин, честито!   bouquet

И аз още съм тук, може да му бях харесала тази дата на фъстъка, ама той не си я харесва, поне заега  Laughing И покрай нас почнаха залаганията кога ще родя  Joy Честно казано ми е ужасно странно и аз да съм в отбора на оглеждащите се за симптоми  Crazy

Силве, не се ядосвай за такива неща. По-добре отиди в болницата, където ще раждаш и там си направи един преглед с тонове. Няма смисъл от нерви сега Hug

# 456
Кристин,честито бебче   bouquet
Съчувствам на всички чакащи,помня колко ми беше тежко накрая и как исках да раждам Laughing
И около мен залагаха за дата,но аз си познах кога ще е.Не знам защо но още 20 дена преди да родя бях сигурна че ще е на датата на която съм на преглед Whistling
След малко сме на първи преглед,нямам търпение.

# 457
Привет и от мен!
Засега освен адски болки в таза и опашната кост( Crazy ) и чувство,че нося гюлле в корема си,засега друго няма.
Бе ще излязат бебоците,техният месец си е,ама ние вече сме изперкали от безсъние,болки и всякакви екстри. На мен снощи по някое време ми идваше да се обадя на АГ-то и да му кажа да го вади вече,че... Twisted Evil

Айде,Кристалинче,поразходи се още малко днес,поошетай,до края на деня има време Hug

(аз вчера бърсах прозорци и закачах пердета,не с такава цел,просто бяха отвратителни вече,ама все си виках,че нещо може...)

# 458
О, Сладурке, цялата ми къща е по конец, защото си мислех, че сега ще съм в болницата  hahaha Миналата седмица си измих баните, изблизах стаите, подредих, пресадих цветята, изпрах... Нищичко не съм си оставила  Crazy Освен да ходя да се разхождам, не знам какво друго. Лошото е, че май е твърде топло и малко ме е страх да изляза сега  Thinking

# 459
  • София
Добър ден! Coffee  food010 kaffeetrmker_2

Ние излязохме за малко с ММ с колата - навън е адски задух. Купих си сандали за изписването, а тези дни ще гледам и рокли. Whistling

Кристалин продължавай в същия дух и ще видиш колко скоро ще си прегръщаш бебока. Party

Кристин, честито бебче! Да сте живи и здрави и много да те радва! smile3525

Жасмин, успех мила! С теб съм! Hug

# 460
  • Пазарджик
Galentse аз сам решила да раждам в Пловдив,а това е на около 50 км от мен,и понеже ММ не ми дава чак до там да шофирам (понеже се притесняви да не ми стане нещо по пътя-не че е толкава далече ,но мъжка му работа),а той в момента е нощна смяна и сутрин спи а и приемния кабинет е сутрин ще мога да  отидя чак в петък.(понеже ММ почива тогава и ще може да откара принцесата тогава Simple Smile Simple Smile Simple Smile).А аз как да му обясна ,че така не съм спокойна и нямам търпение да отида.Но това ще -имаш нямаш търпение в петък.

Честито бебенце на обебилата се мама!

Е стига съм се оплаквала .Пожелавам слънчев ден на всички и днес да има много обебили се мами!!!

# 461
  • до едно тепе
Меко казано е топло. Направо не се диша навън. С малкия обикаляхме само по сенките и пак ми беше тегаво. Rolling Eyes

# 462
Ох момичета, и аз съм от тези дето броят дните и чакат, но не смея да правя нищо вкъщи, защото трябва да чакам и да ги държа колкото може по-дълго вътре бебоците и трябва да дочакаме датата за секциото.

Ако у вас сте свършили с чистенето, мога да ви предложа 100кв. апартамент имащ нужда от основно почистване  Laughing Laughing От февруари съм на легло и хигиената е на санитарният минимум. Майка ми един път в месеца идва за няколко часа да помогне и мъжа ми е поел основното - готвене, миене на чинии, а детето - праохосмукачка. Та..... ако вече у вас нямате какво да чистите - приемам гости и ще почерпя със сладолед  Hug

А иначе още мъничко търпение, скоро целият живот ще е различен и по-хубав и на скеундата ще забравим всички тези неволи Hug

# 463
  • в матрицата
Здравейте, момичета! Аз съм от Юнската тема Simple Smile Вече се радвам на прекрасна едномесечна госпожица. Остана ми Инфакол и Dentinox  от Англия, ако някой има нужда, да се обаджда  Smile
Пожелавам ви безпроблемно раждане и да се радвате на малки сладки пухкави бебчета!

# 464
Мами здравейте и честито на обебилите се нови мами! Искам да попитам майките , колко листа хартия ви дадоха за болницата който ще трябват там (т.е документите )? На мен ми дадоха 2 листа на който пише направление за хоспитализация и един на който пише Карта за профилактика на бременноста . Казаха ми да сложа и в джоба всички изследвания правени досега, плус кървната ми група , а да и преснимане лична карта. Може да взема и картона си , дето нали вписват всичко.Друго трябва ли ми?? newsm78 newsm78 newsm78 Хубав и сланчев ден , найстина е мн горещо направо не се живее навънка ,дори и под сенките , така че мами не рискувайте да излизате в тия жеги ,пазете се. Аз излязах за малко и пишман станах , усещах че е 40 градуса, а не по малко колкото го дават за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт