На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Давам отчет от прегледа,много съм щастлива.Малкото човече е супер според педиатърката,качили сме 500гр. за 19 дена.Всичко му е наред и да продължаваме в същият дух да се гледаме newsm44

# 466
  • срещу двата комина :)))
хайде и аз да се отчета след голямото чакане днес  Laughing, консултация с кардиолог и анестизиолог - супер. Трябва да ми се завери кръвната група в някакъв Национален институт, но ще го направят служебно, та аз няма да се моря  Laughing
Анестезиоложката ми каза от сега нататък да не ям по три пъти на ден, а през 30-40 минути да съм си боцвала по малко, че ако се наложела анестезия да не ми изпразват стомаха, ама аз хич не си го предстявам как щестане това  Joy

Интересното беше, че ходих за вземане на МБ, но докторката реши да ми погледне шийката и каза, че е много скъсена ... То не че се знае от колко време е така, де, но каза, че може всеки момент да тръгне, ама аз това си го знам по принцип. Другия вторник съм на ЖК, да видим и бебето къде е и какво мисли по върпоса с датата за раждане  Joy

# 467
Сега видях, че не съм взела правилното заглавие от анкетата от предишната тема Blush Събирам идеи за нова анкета, че повечето заглавия от предишната вече не са актуални, предвид растящия брой на вече появили се бебчета, нищо, че е минала само една седмица от месеца  Peace

Търнър, рапорт приет  Party

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 14:33 от Кристалин

# 468
За първа страничка съм сложила всички дати до 31 юли ако мен или Кристалин ни няма да попълвате новите попълнения по лесно. Нашите термини съм сложила в скрит текст защото става много дълго и не ми разрешава да публикувам темата. паролата за темата е същата като тази на албумчето в което качвахме тумбачетата през бременността , повечето я знаете.

предложения за нова тема:

Колко мило,колко сладко е ЮЛЧЕТО да се гушка при мама и татко

След девет месечен растеж започна ЮЛСКИЯ бебовалеж

Няма радост по - голяма , ЮЛЧЕТО да се гушка в мама

Хайде , хайде време не остана коя ли ще е следващата ЮЛСКА мама

Казвайте и свойте предложеня за да ги сложим в анкета и да се гласува :*

# 469
Кристалин, тука ли си още? Хайде,най-късно утре ще си имаш бебче Peace Hug

# 470
Тука съм, Сладурке, ама надявам се да не е още много дълго. С ММ приготвяхме вечерята преди малко и се бъзикахме, че има още 3 часа да хване хубавата дата малкият. И той си мисли, че първо раждане може да стане за 2-3 часа  Joy Оптимист  Joy

Абе болезността на контракциите може ли да се усеща само в шийката?  newsm78 Или просто бебето с ръка е решило, че това е за ръчкане? Случвало ми се е преди, но един път на 2-3 седмици, а днес са поне 7-8 до сега  Thinking

# 471
Кристалин, по скоро те притиска с главата си не с ръчички. Ръчичките по скоро ще използва да удря мехура ти. Предполагам че усещаш такова напрежение защото бебето слиза надолу.

За бързото раждане и аз първия път мислех че ще стане като по филмите, но уви не стана така. Докато напъвах даже се сетих за филма " позабременяла" дето и дават едно огледало за да види какво се случва докато ражда Joy
От филмите най вярно е че водата много успокоява по време на контракции. Аз се киснах в банята около час. Поливах си корема и го галех и се чуствах много по добре. Препоръчвам преди да тръгнете за болницата ако имате вана да си я напълните и да се покиснете или да си обливате коремчето с вода да дишате и най вече да се успокойте. Не бързайте при първите болки да тичате към родилното. По добре вкъщи спокойни докато не станат регулярни контракции отколкото в болницата да ви набодът система и да се чудите откъде ви е дошло.

# 472
Някоя от новите мами може ли да сподели как и колко се облича бебето,ако родим тия дни. Големи жеги. Само по боди без крачоли и памперс може ли?

# 473
Максимално разсъ лечени бебоците според мен.
Кристалин, хайде, с теб.сме и 8-ми е хубава дата.

# 474
  • Пазарджик
А мен къде ме забравихте? hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 475
Добро утро.

За дрешките се включвам. Хич не съм по обличането и навличането. Каката съм я оставяла в жегите само по памперс дори през нощта.
НО! Тя беше на 3-5 месеца през лятото и явно от дете до дете има разлика. Сега бебка почва да киха и ръчичките й стават ледени, ако не е облечена, че и наметната с пеленка. Thinking
Едва от два дни обличам само горно боди, но и то, макар и тънко памучно, е с дълъг ръкав. Далеч съм от мисълта, че може да настине на 30 градуса, но не искам да й е дискомфортно. Не се поти, няма обриви от горещо, ще събличам постепенно. Може да има нещо общо и това, че се роди по-рано и още да не може да си контролира добре температурата. newsm78
Детето си показва, водете се по него. Peace

Все повече се очовечава беборанка, будува по-дълго и разглежда с интерес лица и големи обекти. Усмихва се, като й говоря, направо да я изпапкаш. Heart Eyes Когато не я мъчат колики де. Tired По няколко часа на ден много се свива горкичката. Sad Дано по-бързо мине тоя период. Не ми се иска да пробвам капки и чайове, със сестра й нямаха никакъв ефект. Tired

Леко посрещане на бебчетата днес!
Има и други хубави дати през юли... Whistling

Ержебет, много мило ми стана като прочетох колко те е страх за всичко, все едно чета себе си преди осем години. Hug
И ние с мм скачахме посред нощ като Стефи да слушаме дали бебето диша. Laughing Crazy
Нормално е! Не се притеснявай! Съзнанието ти постепенно ще се нагоди. Отначало имах кошмари как отива до прозореца и се надвесва, как се втурва към натоварена улица и т.н. Сега съм много по-спокойна и уверена. Това идва с времето, ще се справиш! Нямам никакво съмнение! Всички ще бъдем точно каквито трябва - любящи и загрижени майки, това е достатъчно. Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 07:43 от Или.

# 476
  • Варна, кв. Аспарухово
Добро утро!
Така ли пък хич не се справяме с бебевалежа или станалите мами още не са се похвалили  newsm78
Тези рачета нещо много им харесва да си седят и да се полюшват в коремчетата.
Аз още нямам никакви признаци, вчера бях на тонове и са добри.
Май няма какво да пиша друго. Седя и си чакам чудото изведнъж да ме нападнат контракции и
да взема да родя, но не знам има ли такава вероятност изобщо  Crazy

# 477
Добро утро!
Така ли пък хич не се справяме с бебевалежа или станалите мами още не са се похвалили  newsm78
Тези рачета нещо много им харесва да си седят и да се полюшват в коремчетата.
Аз още нямам никакви признаци, вчера бях на тонове и са добри.
Май няма какво да пиша друго. Седя и си чакам чудото изведнъж да ме нападнат контракции и
да взема да родя, но не знам има ли такава вероятност изобщо  Crazy

Добро утро и от мен!
NadkaGD и аз съм така, никакви индикации за раждане, вчера сглобихме даже кошарата на малкия, да му покажем че е добре дошъл Crazy дано чудото се случи както си го представяме, бебоците им хареса да си ги носим в коремите ама мен краката вече са ми огромни и освен с едни джапанки нищо друго не мога да сложа.
Започвам да тръпна от любопитство как изглежда моето малко мишле Hug

# 478
Добро утро и от мен!
И аз нямам никакви индикации за раждане Sad...Продължава ужасното повръщане, киселини и безсъние...тези рачета са мн упорити, не им се излиза и това е... Naughty

# 479
  • срещу двата комина :)))
здравейте и от мен, от няколко дни започнах да имам и аз леки болки, като при цикъл и главно в кръста  Joy да усетя и аз нещо, най-накрая  Joy

иначе това заглавие ми харесва  Hug

Хайде , хайде време не остана коя ли ще е следващата ЮЛСКА мама

Общи условия

Активация на акаунт