?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 872
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 195
Свестният ще си има друг кусур,
Оставете Дари, тя е свободна жена, доколкото схващам разведена, т.е. ще мисли повече, защото има и дете в картинката. Да си ги върти, за никъде не бърза.

Ама само на мен ли ми е странно да прави паралелно секс с трима? И на мен ми се е случвало да имам повече от един кандидати, ама паралелното се изразяваше в излизания без секс, докато избера кой ми е на сърце. То, слава богу, че са само трима кандидатите, че иначе нямаше да свари да си събере краката.

# 12 196
  • София
Последният е скрита лимонка.
Не е готов за връзка финансово, ама не се и старае да е готов. Казва го, т.е. един вид "или няма да имаме връзка, или ще се наложи да ми доплащаш някои неща".
И бившата му го предала, от което той е много наранен, но иначе доста бързо завързва все пак отношения.
Аз ако не съм готова по някакъв начин за връзка/секс или еди- какво си, си седя кротко на дивана, не се впускам в отношения.
Та звучи ми като начална фаза омайник- пройдоха.

Първият не те заслужава, или ти него, по- скоро. Не съм фен на глупавите хора, но и не общувам с тях. Говориш грубиянски за човека и се възползваш от него.

Скрит текст:
IBM правеха експерименти на батерията с фризер.
Не знам как се стига до дълбочина на отношения, в които двама да искат деца от теб, а ти да се чукаш и с трети междувременно. Това дете си има една майка, както и тримата ти обожатели - една жена. Само че на него май му е по- важно да му отделяш внимание.

# 12 197
  • София
Може би пита накъде да насочи сериозните си усилия, но да си каже тя самата

# 12 198
Дай шанс на третия. Нали зад всеки успял мъж стои по една жена? Може ти да си неговият стимул.
В най-лошия случай ще си изживееш тръпката. А може пък да има развитие – и при двама ви.

# 12 199
Добре де, аз винаги съм била на принципа да правя с... веднага. ако не си паснем, чао и кой откъдето е.
Не го обиждам човека, номер 1, той си е такъв смотан.
Как Сийка- и аз натам клоня, но исках да чуя други мнения.
 Peace

# 12 200
Добре де, аз винаги съм била на принципа да правя с... веднага. ако не си паснем, чао и кой откъдето е.
Не го обиждам човека, номер 1, той си е такъв смотан.
Как Сийка- и аз натам клоня, но исках да чуя други мнения.
 Peace

Да де, ама май най-лесното ти е да си паснеш в секса с някого - ето, че с трима по едно и също време си си паснала. Затова по-добре ги опознавай като характер и държане, пък за секса изглежда, че имаш голям потенциал да си паснеш с повечето, така че не би трябвало да ти е първоопределящ.

# 12 201
Объркан съм, за темата, която обсъждате. Не намерих началото, а стигнах до заключение, че една дама е 1 към 3 мъже. Редува ли ги как става този номер? :/

# 12 202
  • Буркина Фасо
спри да въртиш и тримата едновременно /поне аз това разбирам от твоето описание/ и се огледай за някой свестен
мисия невъзможна  hahaha
Объркан съм, за темата, която обсъждате. Не намерих началото, а стигнах до заключение, че една дама е 1 към 3 мъже. Редува ли ги как става този номер? :/
3х1 баце. Joy

# 12 203
  • София
Дай шанс на третия. Нали зад всеки успял мъж стои по една жена?

Ама как да стане, как Дарито да му е стимул,  с какво?
С това, че 2 пъти годишно започва работа на МРЗ и след време и прекратяват договора.
Ражда от финансово привлекателно момченце,  напуска я, но пък родителите му и той поемат грижата за детето. Е,  тя нама против таткото на 5 водки да вози детето в колата и да пили гуми. Нали дават....
Родителите и купуват и обзавеждат апартамент за нея и детето. Но пък са досадни когато и се обадят да поговорят.....
С какво подобна ще може да стимулира някоя секс машина и да я амбицира финансово.
Човека се пробва на поредната бройка, пък тя да си мечтае.
Поне мечтите са безплатни.

# 12 204
Страхотно резюме, като по горната Емил Даниел. Кратко, сбито и изчерпателно.
 ooooh!
Жалки сте, някои.

п.п. Пропуснала си самоубийството.

# 12 205
  • Бургас
На всички семействата им ме приемат и харесват.
Чоп да хвърлят освен и на когото се паднеш Laughing  Ся, остава да кажеш, че знаят едни за други. Каква логистика, какви гимнастики правиш, не знам, а и за тази емоционална ....нечистоплътност /най-мекото което ми хрумва/ нямам думи. Но така и така питаш - първият е за тебе - тъп и търпи /а в случая с тебе ще има какво явно:laughing:/, друг такъв трудно ще намериш...

# 12 206
Само да не стане "Трима се карат за мен. Всеки вика - вземи я ти!".

# 12 207
Случвало ли ви се е, многократно да ви се задават неудобни въпроси? На които няма как да отговорите или не знаете отговора.

# 12 208
  • Бургас
Дари, сериозно...Нали не водиш и тримата при детето си?! 

# 12 209
  • София
Дари, резюмето е по твоите писания  във форума. Така си се представила, тази биография поддържаш.
Сега, в реала  може и да си и 57 годишна, многодетна  учителка по математика. ...
Но това си споделила, това сме прочели и  запомнили.
ПП - не, че имам нещо против учителките.
Гепи № 1, но ако е добре финансово. Постепенно ще го култивираш по твой образ и подобие.

Общи условия

Активация на акаунт