?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 016
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 010
Има хора без профил във фейсбука. Те какво, не съществуват ли Simple Smile

https://www.facebook.com/177739695747842/photos/a.19679021050945 … ype=3&theater

# 17 011
Ей, този Facebook що народ побърка...

Никакъв индикатор не може да са някакви онлайн обстоятелства. Нямали общи снимки, не били приятели, глупости на търкалета... ooooh!
Моят  мъж дори няма фейсбук профил... Значи ли, че не съм омъжена?!

# 17 012
Анонимна /с фейсбука/, вкарваш се във филми с малко неприятен край. За теб. Каквото и да значи неговото фейс-поведение към жена му, това не е повод да си вярваш, че ще е нещо хубаво за теб.

# 17 013
Аз си изтрих Фейсбук отдавна.

А по твоя казус, най-вероятно е въпрос на настройки за сигурност, които може да са променени от един от двамата в последните години.
 Не на всеки потребител могат да му се виждат приятелства и т.н.

Ако сте близки, само от ФБ ли знаеш неща за живота му?

# 17 014
Никакъв индикатор не е "приятелство" във ФейКбук. И ние не сме приятели с моят половин във Фейсбук. Имаме различни интереси и кръгове там. Не сме сърдити или разделени. А лични снимки никога не качвам там или са ограничени до моя милост.

# 17 015
А ти как разбра дали е обвързан - няма халка, щом не е женен; не е приятел с жена си; пуска фитили?

Иначе, мъжът, от който имам две деца, във фб е със статус необвързан, вероятно и моя е такъв, не съм заглеждала.

# 17 016
Благодаря за мненията. Сарказмът беше очакван, но не мисля, че съм направила кой знае какво. Нито имам намерение да направя. Относно мненията, че не всеки има профил и че мъжът на някого тук нямал профил във Фейсбук, не разбрах какво общо има с темата.

# 17 017
общото е, че приятелството, липсата на приятелство/тагване или на профил изобщо, не са критерии за обвързаност на даден човек

# 17 018
  • София
а защо го не попитате, завоалирано или направо за въпросната връзка/приятелка. Да не се мъчите излишно с шпионстване и догадки.

Нямам профил във фейсбука.

# 17 019
Общото е, че не можеш да правиш големи изводи по нечий фейсбук, приятелствата му и активността му там.
Всъщност, нали точно ти повдигна въпроса с фейсбук Simple Smile

# 17 020
За мен е странно, че някой не е приятел във фейса с мъжа си, но както казахте - хора всякакви. Не живея в тази социална мрежа, да уточня.

В конкретния случай потребителката няма как да разбера на 100%, че мъжът не е приятел с жена си, защото някои хора не позволяват това да се разбира. Демек, може да ти излиза, че нямаш общи приятели с въпросната дама, но това да не е така. Изводи от това не можеш да си правиш, ама грам. С мъжът ми през последните години нямаме общи снимки, а и като цяло да имаме 4-5 за 10 години дружба Smirk. Не сме тийнове, че да се тагваме час по час. Пък и сега е друга актуалната социална мрежа.

# 17 021
А за мен да разглеждаш нечий ФБ профил, без да имате причина да се познавате и без да сте се разбрали, че ще се аднете, граничи със зловещо преследвачество.

# 17 022
Ти пък, Сирен, щото никога не си разглеждала чужд Фейсбук, хайде моля ти се..

# 17 023
Е аре стига бе, то значи половината модерни професии са зловещо преследвачество. Профилът във ФБ е данни, а те са - главно - пари.

# 17 024
  • Sofia
Да, наистина, и аз не схванах как Анонимната е разбрала, че набелязаният от нея мъж и гаджето му не са приятели във Facebook. Че то, това няма никакъв шанс да бъде еднозначно проверено. Peace

Общи условия

Активация на акаунт