?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 910
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 325
@Елора - ни най-малко не съм се обидил, не го мисли. По-скоро съм поласкан, че моята мъжка гледна точка е била приета така радушно, че да счетеш, че съм жена. Относно профила - определено не съм абориген, но сайтът не ми позволява никакви корекции и допълнения във връзка с гореспоменатия.
Не отричам аргументите ти, а и мисля, че проблемът на дамата съвсем скоро ще бъде решен - Blackbling ще влезе в ролята на спасителя в ръжта и кой знае - може и на нейната улица да изгрее слънце.

@Blackbling - не се наемам с преценка доколко сериозни и достоверни са постовете на въпросната дама и си напълно права, че анонимността във виртуалното пространство предпоставя за какво ли не, но мисля, че би се съгласила с мен, че е по-добре да покажеш съпричастност и разбиране към някого, който търси мнение и съвет, отколкото да го пренебрегнеш, или още по-зле - да го депресираш още повече, досежно ситуацията, в която се намира. Точно твоите мнения са оставили в мен усещане за толерантност и състрадателност.

# 17 326
Ами ще го срещне момичето човекът, който търси, лично съм се убедила, че намираш това, което търсиш. Но място за драма и депресия не виждам да има.
По-скоро бих съчувствала на някое момиче, което каже, че не изглежда добре и има реален проблем да намери човек до себе си.
Смисъл нейния случай ми звучи малко - имам 100 бона в сметката, много искам да си купя х6, ама ми е гузно. И сега трябва да му съчувстваме, че му е гузно да си купи х6 ли?

# 17 327
Женкари ме отблъскват, но онзи тип строги, красиви мъжкари, да.  Страхувам се дали това е черта, която изобщо може да се промени в един човек? Наясно съм, че семейство с ''красавци'' не се гради или поне е изключение. А точно това искам, не търся секс. Да, пробвах да излизам с обикновени, симпатични момчета, с прекрасен характер, но освен срещи, мисълта за нещо физическо ме отблъскваше.
Защо обикновено не изпитваме никаква страст към ''най-свестните'' хора? Моят конкретен проблем е, че не би могъл да ме привлече мъж, който не е изключителен красавец, като задължително трябва и да е доста висок, едър и добре сложен.
Напротив, точно секс търсиш и сексуалното влечение те води в избора. И това не е черта, а незрялост в приоритетите при избора на партньор.  Сексуаното привличане е първично, инстинктивно и силно, но е мимолетно и  преходно, за да е предпоставка за дълготрайна и хармонична връзка. До една определена възраст може и  водещо, особено при мъжете. Нагони, няма начин да се отървем. Но върху него трябва да се градят други неща и ако не ги виждаш сега или са далеч от приоритетите ти...може би ти трябва време, за да "пораснеш" или горчив опит, за да го надживееш...се ла ви, както казват французите.
Ако дамата търсеше само секс - считам, че това е безумно лесно постижимо. Дори да не е умопомрачително красива. За всеки влак си има пътници и като цяло - жените по-лесно се качват на този, защото обикновено мъжете са тези с изплезения език, които чакат да им подхвърлят кокал.
Ще се съглася с всичко останало, защото моите собствени разбирания са идентични, с допълнението, че така или иначе продължавам да отстоявам идеята, че не е задължително да си празноглав, с неясни и незрели приоритети и изначално повърхностен, за да търсиш хармония от визия, интелект, душевност и т.н. Друг е въпросът колко ще откриеш такъв синхрон и доколко това ще повлияе върху летвата на критериите.

# 17 328
  • Бургас
Ако дамата търсеше само секс
Никъде не съм казала, че търси само секс, а че сексуалното, нагонното я води в избора. Визуалното причличане е привличане на физиката. И да остане центрирана тук, лошо няма - все ще си намери нейния Ромео. Но времето и други несходства, дали ще задържат  Ромеото и нея, един до друг?! Физическото отслабва, променя се...и после?!

# 17 329
  • София

Класическо поведение на токсичен човек е "когато съм добър, съм много добър, но когато съм лош, съм много, много лош". Кара те да си мислиш, че ако намериш правилната формула, ще успееш да задържиш само единия - добрия. Няма такъв филм.
Набий си тези три реда в главата. Те са есенцията. Другото е поза. Не му пука за теб. Хората, на които им пука, дори по време на скандал продължават да обичат човека и дори са  обидят в разгара, не говорят всеки път неща, които са нараняващи и после да казват "аз не съм ги мислил, не ме слушай, не са верни" или там каквото ти е казал.

# 17 330
Никъде не съм казала, че търси само секс, а че сексуалното, нагонното я води в избора. Визуалното причличане е привличане на физиката. И да остане центрирана тук, лошо няма - все ще си намери нейния Ромео. Но времето и други несходства, дали ще задържат  Ромеото и нея, един до друг?! Физическото отслабва, променя се...и после?!
Мъжете сме тези, които биваме водени основно от визията и после останалото. Вие сте далеч по-толерантни и склонни на компромиси, при наличие на други качества, характеризиращи отсрещния като стойностен мъж.
Досежно конкретната дама - тя не е водена само от нагон, просто има вкус и не приема мисълта, че ще направи компромис с него, защото знае, че заслужава повече и е права да продължи и търси, докато не се убеди, че явно трябва да занижи критериите си. Не считам, че е укоримо да си капризен, при условие, че си мил, възпитан, тактичен, внимателен и загрижен да не нараниш човека, който не е покрил твоите критерии, а е хранил симпатии и надежди към теб.

# 17 331
@Елора - ни най-малко не съм се обидил, не го мисли. По-скоро съм поласкан, че моята мъжка гледна точка е била приета така радушно, че да счетеш, че съм жена. Относно профила - определено не съм абориген, но сайтът не ми позволява никакви корекции и допълнения във връзка с гореспоменатия.
Не отричам аргументите ти, а и мисля, че проблемът на дамата съвсем скоро ще бъде решен - Blackbling ще влезе в ролята на спасителя в ръжта и кой знае - може и на нейната улица да изгрее слънце.

Не деля мненията на мъжки и женски  Laughing
Впрочем съм чувала коментари от мъже, че не смятат много красиви жени за сериозни и не ги предпочитат за по-задълбочени отношения. Едва ли всички мислят така. Може би просто са се опарили от връзки със съвършени красавици  Laughing
А колкото до красотата. Тя е нещо абстрактно и субективно.
Винаги са ме дразнили примерно конкурсите за красота. Някак глупаво и повърхностно е да наредиш 20 хубави жени и да определяш коя е по по най.
Всичките са хубави. Всяка една си има своята красота.
Вярно е, че мъжете се водят от визията. Но познавам и не една жена, която точно като мъжете се интересува предимно от визията.

# 17 332
Не мисля, че харесващите красиви мъже са привлечени от нагона, от сексуалното. Има много мъже и жени, които са много красиви, като картини направо, но по-скоро доставят естетическо удоволствие на околните,  отколкото да привличат сексуално. Докато има откровени грозници, у които има много сексуален заряд.
За мене е съвсем нормално и даже естествено красива жена да търси красив мъж. Не толкова естествено ми е да търси такъв, който е само финансово красив.

# 17 333
И аз харесвам само красиви мъже и предимно с такива съм имала връзка, и то без да съм уникално генетично надарена и прочие самопохвали. И с малки изключения все свястни излязоха. Хич не ми го побира акъла къде не се намират и какъв е проблемът. Анонимната или не е толкова прекрасна, или представите й за красота са някакви много неизпълними или е съвсем различен филмът.

# 17 334
  • Бургас
Никъде не съм казала, че търси само секс, а че сексуалното, нагонното я води в избора. Визуалното причличане е привличане на физиката. И да остане центрирана тук, лошо няма - все ще си намери нейния Ромео. Но времето и други несходства, дали ще задържат  Ромеото и нея, един до друг?! Физическото отслабва, променя се...и после?!
Мъжете сме тези, които биваме водени основно от визията и после останалото. Вие сте далеч по-толерантни и склонни на компромиси, при наличие на други качества, характеризиращи отсрещния като стойностен мъж.
Досежно конкретната дама - тя не е водена само от нагон, просто има вкус и не приема мисълта, че ще направи компромис с него, защото знае, че заслужава повече и е права да продължи и търси, докато не се убеди, че явно трябва да занижи критериите си. Не считам, че е укоримо да си капризен, при условие, че си мил, възпитан, тактичен, внимателен и загрижен да не нараниш човека, който не е покрил твоите критерии, а е хранил симпатии и надежди към теб.
"страст", "физическото", "мъжкар","висок, едър, добре сложен" поне два пъти повторено...това са все цитати от авторката. Да, това не е нагон, а естетически вкус, който пали гащите, добреее  Laughing   Не става дума да си занижава критериите, нека си ги има, но тя самата има проблем да надмогне това /"защо сме склонни да прощаваме на красивите" и тн/. Става въпрос дори да завиши  критериите си - освен да пали гащи,  мъжът да пали и други неща, с нещо друго да се похвали....Laughing Както и това да не отхвърля някого бързо-бързо, само защото  не е подходящата визия.

# 17 335
Никито и Саня бяха доста красива двойка според мен, но се разделиха и сега май е свободен.

# 17 336
Никой не знае какво е в "кухнята" на красивите двойки. Мъжът много по-лесно свиква с подобна даденост, забравя я, спира да я цени и в един момент - започва да заглежда нещо чуждо, уви... Не казвам, че няма и такива жени, или пък красиви и свестни мъже, които са безрезервно предани и лоялни, просто базирайки се на лични наблюдения - по-скоро бих винил мъжете за такива тъжни развръзки.
А и предполагам ми е по-лесно да съм обективен и честен, изхождайки от собствен опит, независимо, че рязко лъсвам в негативна и отблъскваща светлина. Както беше казал Кийфър Съдърланд в един доста посредствен и незапомнящ се филм като цяло - "Като видя красива жена, която знам, че никога не бих могъл да притежавам, се успокоявам с мисълта, че все има някой, на когото му е писнало да я чука!"

# 17 337

Няма и как да срещне, докато не слезе на земята и не разбере, че съвършени хора няма. Тя просто се има за нещо велико и се мисли, че седи по красота и може би по интелект над всички мъже, че и жени. Точно това и мислене я спъва.
rosi81, абсолютно си права.

Тогава защо го критикувате момичето / жената ? Точно на място, в най-подходяща среда си поставя въпроса, надявайки се, че при толкова подобни на нея все ще получи полезен отговор.

# 17 338
Никой не знае какво е в "кухнята" на красивите двойки.
Скрит текст:
Мъжът много по-лесно свиква с подобна даденост, забравя я, спира да я цени и в един момент - започва да заглежда нещо чуждо, уви... Не казвам, че няма и такива жени, или пък красиви и свестни мъже, които са безрезервно предани и лоялни, просто базирайки се на лични наблюдения - по-скоро бих винил мъжете за такива тъжни развръзки.
А и предполагам ми е по-лесно да съм обективен и честен, изхождайки от собствен опит, независимо, че рязко лъсвам в негативна и отблъскваща светлина. Както беше казал Кийфър Съдърланд в един доста посредствен и незапомнящ се филм като цяло - "Като видя красива жена, която знам, че никога не бих могъл да притежавам, се успокоявам с мисълта, че все има някой, на когото му е писнало да я чука!"

Грозни ли ни нарече JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 17 339
Никой не знае какво е в "кухнята" на красивите двойки.
Скрит текст:
Мъжът много по-лесно свиква с подобна даденост, забравя я, спира да я цени и в един момент - започва да заглежда нещо чуждо, уви... Не казвам, че няма и такива жени, или пък красиви и свестни мъже, които са безрезервно предани и лоялни, просто базирайки се на лични наблюдения - по-скоро бих винил мъжете за такива тъжни развръзки.

Грозни ли ни нарече JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Смея се с глас... При толкова старание да не засегна или нараня нечии чувства - да зашия такъв звучен шамар на цялата аудитория... Моля да бъда извинен, наистина не съм вложил подобен нюанс, независимо, че прочитайки се - вероятно точно така бих го разтълкувал. Ще замажа ли положението с уточнение, че съм визирал "красивите звездни двойки"?

Общи условия

Активация на акаунт