?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 816
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 355
  • София
Sth  Е то това е еквивалент на свирката...

А жените (някои) - защо харесват тогава анален секс, след като нямат простата?

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 16:04 от Starrydream

# 17 356
  • Sofia
А жените (някои) - защо харесват тогава анален секс, след като нямат простата?
Това е въпрос, на който никога не съм могла да си отговоря.

Мисля, че се дължи на някаква измамна психологическа настройка или пък на по-специфична физиология, примерно – наличие на повече и по-чувствителни нервни окончания и т.н.

Не мисля, обаче, че много жени си падат по аналния секс – определено са малцинство.

Плюс това да си падаш по трансексуални, не значи, че си гей. В такива случаи мъжете пак са привлечени от женствената визия. По-скоро е някаква друга сексуалност.
Да, това е точно така.

# 17 357
Абсолютно благодаря за отговорите. Ровя в себе си, но не намирам отговор.Ще отговоря и тук, отговорила съм и на себе си на зададените въпроси:
На 28 съм, имам страшно много приятели мъже, някои приятелства датират от над 10 години. Изключителна емоционална близост, можем да разчитаме за всичко един на друг, само приятеслвто има между нас, точно защото не са красиви...Моята е визия е много важна за мен, естет съм, обичам красивите неща като цяло. Не мога да кажа, че имам комплекси, смятам се за съвършена физически, притежавам феноменални генетични дадености,]постоянно ми предлагат работа като модел, манекен и прочие, тази сфера не ме вълнува. Странното е, че съм повърхностен човек само по този въпрос, по всякакви други не. Имам сериозна професия, образование, говоря няколко езика, изключително чувствителен,състрадателен и романтичен човек съм, помагам винаги, когато мога на всякакви хора. Поради цялостната ми натура ми е толкова странно, че не мога да превъзмогна това.  За моите родители красотата няма никакво значение, не съм възпитавана така, винаги ми е казвано, че единственото важно са интелектът и добротата.
Женкари ме отблъскват, но онзи тип строги, красиви мъжкари, да. Имала съм връзка с човек, който искаше семейство с мен, правеше всичко, беше ме издигнал на пиедестал, никога не се влюбих, само заради външният му вид, всичко друго беше перфектно. Страхувам се дали това е черта, която изобщо може да се промени в един човек? Наясно съм, че семейство с ''красавци'' не се гради или поне е изключение. А точно това искам, не търся секс. Да, пробвах да излизам с обикновени, симпатични момчета, с прекрасен характер, но освен срещи, мисълта за нещо физическо ме отблъскваше.

Сложи край на тези мъки и от всички спиращи дъха красавци, чакащи на опашка пред вратата ти, хвани за ушите най-зашеметителния, пък каквото сабя покаже. Абсолютно не разбирам защо си си причинила връзка с човек, в когото не си влюбена, и какво налага да даваш шансове на някой, дето не е строг, красив мъжкар.
Въобще, като за седмица от тотото правиш много и необосновани компромиси, а вече си на 28 - няма за кога да сваляш стандартите тепърва. Вземи се в ръце и смело напред, че докато ти тънеш в морални дилеми и ходиш по благотворителни събития ята от физически съвършени мъже са в лапите на жени със съмнителна феноменалност.

Скрит текст:
Кажете ми, че е пързалка това, моля ви.

Скрит текст:
Моля...

# 17 358
  • Sofia
Аз пък нищо странно не виждам в казуса на Анонимната. Simple Smile Май съм единствената в това отношение.

Може би, защото близка моя приятелка е абсолютно същата като нея и се измъчва от идентични въпроси. Даже, ако нямаше леко разминаване във възрастта и някои други дребни детайли в историята, бих си помислила, че моята приятелка пише тук, в темата. Simple Smile

# 17 359
А, аз виждам предимно нещо рисково, ако се навежда много над гладки водни повърхности.

Аз пък нищо странно не виждам в казуса на Анонимната. Simple Smile

Трябва да е ясно, че цялото ми недоумение е в пряка свързаност със завистливост, заядливост и всякакви други зле прикрити  -ивости.

# 17 360
  • Sofia
Ами, това е нормално за много красивите хора. Simple Smile Леко надменни, суетни и себелюбиви са си. Тази моя приятелка, която споменах, е точно такава, но не е злонамерена, в никакъв случай не е лош човек, има много други личностни качества, умее да бъде добра приятелка, просто е с много голямо самочувствие и его, което често ѝ пречи.

# 17 361
Аз съм чела книги за много красивите хора, даже веднъж попаднах на един документален филм, но винаги се вълнувам когато животът ме сблъска с някой, който е имал контакт от първо лице.

Скрит текст:
Черна котка, да не се засегнеш сега, пиша колкото да не заспя. И съм обявила стачка на емотиконките.

# 17 362
  • Sofia
Извънредно красивите хора са си рядкост. Освен тази моя приятелка, не се сещам за много други, честно казано. Simple Smile Та, не е като всеки ден да се сблъскваме с такива.

Ако Анонимната наистина е толкова разкошна, колкото се изкарва, съвсем приемливо е разбиранията ѝ да са такива. Въпросът е да не би да се заблуждава, по отношение на "неотразимостта" си. Simple Smile 'Щото това е нерядко срещан вариант.

# 17 363
В една връзка това огромно его и самочувствие би навредило в пъти повече, отколкото красотата би помогнала.
Та, да се стегне и да гледа наистина важните неща, да си работи над характера, че да има кой да й го изтърпи. Иначе като намери някой красавец да си мери с него самочувствието, ще й се приплаче.

# 17 364
Интересно ми е какво мислите за такова мъжко мислене като на един колега:

Работна почивка. Звънят й на колежка и я питат до колко е на работа. Тя казва час по - късно от реалния.
Колегата се обажда и казва: Моята жена само пита в колко да започне да приготвя салатата. Похвали се, че е с 25 годишен брак.

Егоист, патриархален тип или така трябва?
Някак не си се представям да звъня на мъж и да го питам кога да почвам салатата. Аз ли съм сбъркана?

# 17 365
  • sf
Ами докато има жени, които само чакат на нисък старт в кухнята, ще има и мъже, които смятат,че е нормално.

# 17 366
Интересно ми е какво мислите за такова мъжко мислене като на един колега:

Работна почивка. Звънят й на колежка и я питат до колко е на работа. Тя казва час по - късно от реалния.
Колегата се обажда и казва: Моята жена само пита в колко да започне да приготвя салатата. Похвали се, че е с 25 годишен брак.

Егоист, патриархален тип или така трябва?
Някак не си се представям да звъня на мъж и да го питам кога да почвам салатата. Аз ли съм сбъркана?

Може да прави салата от маруля бре. Може да се спитка  Laughing

# 17 367
Ако жената се прибира първа и тя прави салатата, не виждам някакъв проблем с това да знае кога ще се прибере мъжът ѝ.

Другото с лъженето, че свършваш работа 1 час по-късно от реалното, ми е по-странно.

# 17 368
  • София
Ми няма лошо и такива семейства да има. Стига да ги влече и двамата.

Като съм в настроение бих звъннала да питам кога да започна.
Като ме мързи да готвя,  ще си прави филии с пастет.

# 17 369
Изобщо не ме бъркат отношенията на другите хора, щом няма насилие. Харесва им, чуват си се и се разбират за менюто, какво толкова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт