Нещо не ви вярвам, че сте такива и когато касае ваш близък човек. Може сестрата на анонимната да няма такива наклонности, а дори и да има анонимната нищо не може да направи....но разбирам защо й е притеснено. Имам познат, чиито родители се разведоха към 50, а той беше към 25. Майката заживя с друга жена и стана борец за правата на хомосексуалните. Ми не му е приятно, още повече сега когато вече има две деца и те питат защо баба им живее с тази жена.
Абсолютно. Радвам се, че има някой, който ме разбира.
Както казах, нямам ни най-малко против тези хора. Но като цяло не са добре приети от обществото. Ако евентуално сестра ми има такива наклонности и един ден реши, че не иска да ги крие, до някаква степен ще бъде отхвърлена. Това ще се отрази по някакъв начин и на детето. Обичам ги и не искам да бъдат наранявани.
Близост е едно, да искаш пълно разкритие за най-интимни неща - друго. В леглото не си светим. Извратено е, малко табу-то не ти ли се включва?
Това ми звучи ужасно... Чак да не я допускаш до внуците по тази причина? Майката си е майка – ако отношенията ви са били добри до този момент, не виждам как подобно разкритие би могло да осуети близостта ви.