?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 097
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 730
  • Варна
Аз съм била в първата ситуация, близка двойка отряза контакти без обяснение от раз. Признавам си, че много ме заболя. И сега, няколко години по-късно, все още нямам обяснение. Не настоявам, няма смисъл.

# 11 731
  • София
До анонимната със спортния проблем: в българския футбол от години насам се пробутват "нечии" деца без талант, срещу пари. Преди да си правите заключения за треньора или да се пробвате да говорите с него, наблюдавайте по-внимателно неговото поведение с "активния" татко.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 17:16 от Sharky*

# 11 732
Треньор, който позволява, всеки втори да му подскача и дава акъл на отбора му, за мен не е никакъв треньор. Защо родителите присъстват по време на цялата тренировка, също не ми е ясно. Бих сменила клуба на момента.

# 11 733
Обикновено намирам постовете на Salsisha за твърде крайни. Под последния ѝ пост обаче, се подписвам с двете ръце.

# 11 734
Треньор, който позволява, всеки втори да му подскача и дава акъл на отбора му, за мен не е никакъв треньор. Защо родителите присъстват по време на цялата тренировка, също не ми е ясно. Бих сменила клуба на момента.

Ако имаше друг изобщо не бих се поколебала, но за съжаление това е единствения клуб в града. Детето ми е в него от 6 години. Тя обича този спорт. Но в един момент ще остане разочарована, а аз нищо не мога да направя. Опитвам се да я запаля по плуването. Ако успея добре

# 11 735
Ако аз съм на твоя място, сядам до бащата и почвам да го апострофирам. Селско, градско, ама грам не ме интересува. Детето ти обича спорта и явно му върви, а ти ще го насочваш към плуването заради някакъв тъпанар! Мъжът ти няма ли да може да свърши някаква работа в случая?

# 11 736
Ако аз съм на твоя място, сядам до бащата и почвам да го апострофирам. Селско, градско, ама грам не ме интересува. Детето ти обича спорта и явно му върви, а ти ще го насочваш към плуването заради някакъв тъпанар! Мъжът ти няма ли да може да свърши някаква работа в случая?
Ако авторката имаше мъж с топки, този проблем нямаше да го има. Най-вероятно в момента нямяа мъж до нея.

# 11 737
Скрит текст:
Този е пълен олигофрен. Опитвала съм ,например  след неговите подвикания, кой как да играе аз казвам, ще кажа на треньора да включи татковците , да видим дали толкова можете и на практика, или като толкова знаеш защо не станеш треньор, подсказваш неправилно. Чувствам се като идиотка, но не мога да премълча.  Даже коментирах и пред други родители, тези негови действия /от което се срамувам/. Естествено не в някакви тайни разговори, а в момента в който дава съвети, с родителите които са около мен. Но в случая потърпевшо е само моето дете, не всеки се задълбочава да мисли, особено когато не го касае. А някои може и да са доволни, защото той  постоянно изтъква Х..........прави ........перфектно. А това не е така. Просто внушава на публиката. Не мисля, че има влияние върху треньора, защото ако имаше нямаше да са нужни всички тези манипулации. Даже си мисля че треньора се страхува от него, защото очаква "мръсни номера". Той сигурно е наясно, че разбирам каква му е целта. Иска да не съм там, пред мъжа ми казва, че съм ходела много издокарана на тренировки и състезанията, дали гледам децата или татковците и разни такива простотии. Което естествено не действа, но се пробва човека.  
Абсурдно е , ако някой ми ги говори тези неща може би няма да го приема на сериозно, даже ще си помисля че леко е мръднал.  Но детето ми наистина обича спорта, върви му, въпреки че тренира 4 дни седмично се справя добре и в училище. Знае че ако има оценка по ниска от 5, пропуска състезание. Това е наложено от треньора не от мен.  И аз няма да се дам "без бой", но срещу такива манипулативни хора ми е трудно да се боря. А плуването е /манипулация от моя страна/ да има по хубаво тяло,  съгласи се да включим 1 час седмично, просто да има алтернатива.  Излях си душата

Скрит текст:
Ако авторката имаше мъж с топки, този проблем нямаше да го има. Най-вероятно в момента нямяа мъж до нея.
Имам мъж, с топки е   Laughing , но той не разполага с толкова свободно време и на тренировки не присъства. Но какво да направи, да го набие ли?
Другия , не знам дали има топки, но прави интриги като жена, не се кара с никой, не обижда директно, ходи от една майка на друга и казва колко е добро нейното дете. С него не може да се направи мъжки разговор. Може и има начин да се сплаши, но за съжаление не сме способни на такива дейстивя

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 08:30 от Анонимен

# 11 738
  • при късмета
Чудя се каква може да е причината, треньора чак да се страхува от родител? Ако се отнася само и единствено до самия спорт и тренировките, смислена такава не ми хрумва. Може би малко и ти преекспонираш нещата и се вторачваш прекалено. Ако се опиташ малко по-спокойно да действаш, ще намериш решението, според мен

# 11 739
На колко са децата? Ако не са съвсем малки би следвало ясно да виждат кой играе добре и кой зле. Няма какво да се обясняваш и на другите родители, те да не са слепи.

# 11 740
  • Сф
Има си бащи запалянковци, подвикват си, какво ти пречи на теб? Сама казваш, че треньора определя играта.Остави детето да се справя само .Колко да е малко..моята е на 9 и сама говори с треньорите, ако има нещо по спорта . Звучиш много амбициозно, дали в това не е проблема? 3 спорта сме сменили и не сме гледали по залите какво става, само на състезание.
Колкото до това кой пробутва някой- винаги го е имало и ще го има.Аз съм омъжена за проф.спортист, така че който си е добър е забелязан, бъди сигурна.Но вие дори не сте в проф.спорт още! Не си хабете нервите напразно!

# 11 741
Абсолютно - влизаш му с бутонките директно. Викаш го на среща на четири очи и му заявяваш, че няма да търпиш такова поведение, което да влияе на играта на децата и на тяхното самочувствие и му казваш, че пречи на всички така, включително и на треньора и ако смята, че детето му е ощетено и недооценено - да му дири той друг спорт. Защо ти ще се съобразяваш с някакъв тъпанар, както каза и Лейдито. Angry

# 11 742
Има си бащи запалянковци, подвикват си, какво ти пречи на теб? Сама казваш, че треньора определя играта.Остави детето да се справя само .Колко да е малко..моята е на 9 и сама говори с треньорите, ако има нещо по спорта . Звучиш много амбициозно, дали в това не е проблема? 3 спорта сме сменили и не сме гледали по залите какво става, само на състезание.
Колкото до това кой пробутва някой- винаги го е имало и ще го има.Аз съм омъжена за проф.спортист, така че който си е добър е забелязан, бъди сигурна.Но вие дори не сте в проф.спорт още! Не си хабете нервите напразно!
Не ми пречат запалянковците които подвикват. Тъпо е, абсурдно е, но такава е реалността, интригантите преиначават реалността както си искат.  Много съм благодарна, че ме изчетохте и получих съвети.

# 11 743
  • София
Не ми пречат запалянковците които подвикват. Тъпо е, абсурдно е, но такава е реалността, интригантите преиначават реалността както си искат.  Много съм благодарна, че ме изчетохте и получих съвети.
Според мен излишно се напрягаш. Няма как да предпазиш детето и себе си от изтъкващи се и фукливи хора. Давай му вкъщи съвети как да реагира и какво да казва, но не води неговите битки. Няма как да оправиш този свят, има си фукливи хора и това е.
Охоо, прочетох това за издокарването. Започни да се контиш още повече и пред други родители казвай, че щом така и така ти се носи славата - поне да е истина. Или подметни, че не всички майки са глигани в анцузи.

# 11 744
Случи ми се да се влюбя. Семейна, 17г. брак, 40+ години, моралистка. Работим заедно, не се е случило нищо между нас, но прескачат искри, никакво заяждане в разговорите, всеки изслушва, допълва другия, разбираме се само с поглед понякога, друг път с малко думи.  Не знам за него, но аз се чувствам зле, иде ми да се скарам за нещо с него, а няма за какво. Ще се побъркам. Как да го преодолея. Криза на средната възраст ли, що ли...

Общи условия

Активация на акаунт