?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 076
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 745
Помисли струва ли си да градиш на баир лозе.

На мен Брад Пит да ми дойде сега, не бих си развалила рахата (образно казано)

# 11 746
Случи ми се да се влюбя. Семейна, 17г. брак, 40+ години, моралистка. Работим заедно, не се е случило нищо между нас, но прескачат искри, никакво заяждане в разговорите, всеки изслушва, допълва другия, разбираме се само с поглед понякога, друг път с малко думи.  Не знам за него, но аз се чувствам зле, иде ми да се скарам за нещо с него, а няма за какво. Ще се побъркам. Как да го преодолея. Криза на средната възраст ли, що ли...
Ако можеш да погледнеш от ей онова място встрани, дето седиш, гледаш ... и виждаш един човек, за когото просто се радваш, че съществува, е добре, е щастлив, диша и живее.
Хрумна ми и ти го пиша. Не съм попадала в такава ситуация, по подобен начин гледам и на хората около мен. 

# 11 747
Случи ми се да се влюбя. Семейна, 17г. брак, 40+ години, моралистка. Работим заедно, не се е случило нищо между нас, но прескачат искри, никакво заяждане в разговорите, всеки изслушва, допълва другия, разбираме се само с поглед понякога, друг път с малко думи.  Не знам за него, но аз се чувствам зле, иде ми да се скарам за нещо с него, а няма за какво. Ще се побъркам. Как да го преодолея. Криза на средната възраст ли, що ли...
Ако можеш да погледнеш от ей онова място встрани, дето седиш, гледаш ... и виждаш един човек, за когото просто се радваш, че съществува, е добре, е щастлив, диша и живее.
Хрумна ми и ти го пиша. Не съм попадала в такава ситуация, по подобен начин гледам и на хората около мен. 

Най-вероятно точно тава ще стане, ще си се радваме един на друг, с дистанция. Ще ни е хубаво в ежедневието да сме заедно, а вечер със семействата си. По друг начин няма как,  и не бива.

# 11 748
Анонимен, не пишеш какви са отношенията с мъжа ти, деца имаш ли.
Имаш два варианта:
- оставате близки приятели - все единия ще прекрачи границата или и двамата ще се задоволите само с духовна връзка;
- лягате си веднъж да си начешете крастата и после решавате дали ще продължите по този начин.

Помисли кой от четирите варианта е най-печеливш за теб, какво точно искаш ти, плюсове и минуси на всеки вариант.
Ти какво точно искаш от този човек? Защо? Изясни се със себе си и действай!

# 11 749
Човекът е с идеално възпитание, образование, обноски. С мъжа ми понякога достигаме до висок тон.
Не целя да си легна с него, просто ми допада като темперамент и отношение. Не знам дали симпатията е взаимна, но по реакциите му, мога да кажа: да. Ами какво да действам, и двамата семейни с деца, грозно ще е, и несправедливо. Ще гледам да сведа контактите до минимум, че да не прескачат искри.

# 11 750
Анонимен, ще ти кажа моята гледна точка за описаното от теб, а ти си прецени според себе си.
Ти се описваш като майка и съпруга, но не и като жена - мъж, деца, семействата на теб и колегата. А като жена?

Опитвам се да ти кажа, че ако спиш с него и не се разбере, значи не е станало. Ако падне дърво в гората и никой не чуе и види то паднало ли е?
Аз съм от тия дето първо действат, после мислят.

Не казвам легни си с него, казвам Вземи правилното за теб решение!
Успех!

# 11 751
Човекът е с идеално възпитание, образование, обноски. С мъжа ми понякога достигаме до висок тон.
Не целя да си легна с него, просто ми допада като темперамент и отношение. Не знам дали симпатията е взаимна, но по реакциите му, мога да кажа: да. Ами какво да действам, и двамата семейни с деца, грозно ще е, и несправедливо. Ще гледам да сведа контактите до минимум, че да не прескачат искри.
Грозно, не гнусно е двама семейни с деца да си лягат, гнусно е да се натискат по офисите, гнусно е да се целуват, гнусно е и да флиртуват дори и да си правят мили очички. Но да се влюби човек не е гнусно. Така или иначе стандартното влюбване е нещо мимолетно, невинна заблуда, която се изконсумирва с времето (когато има такава възможност) и на нейно място идва или истинска дълбока любов или единствено раздразнение от някогашния обект на силни чувства.

Ако можете да се контролирате (все пак сте зрели хора) - общувайте си, нормално общувайте и се наслаждавайте на пеперудите. Ако не можете да се контролирате - тогава наистина сведете контактите до минимум.

# 11 752
  • SHOOT ME 10 $
Има едно нещо, което е толкова ценно, че самото осъзнаване на ценността му може да преобърне целия ти начин на живот. Човек може да контролира действията си, но чувствата - НЕ! Ако са взаимни, изживейте си мига защото ще отмине. Друг ще дойде, може би по- хубав, но този е безвъзвратно изгубен. Слушай сърцето а не разума си! КОЙ определя критериите, догмите, с които трябва да се съобразяваш? До като не дойде момента да направиш избор - той или семейството. Стига да си струва. И как ще прецениш???
Една от причините за изневярата е разминаването между очакване и реалност.

# 11 753
  • София
Не вярвам, че в дългогодишни бракове не е имало увлечения. Има го, но то е точнп това- увлечение по някого, не влюбване дори.
Съвестните и умни хора, обаче, се контролират и нещата отминават.
Просто вече всички решиха, че ще си следват сърцето. Пълен булшит за мен, тъй като сърцето не заговаря по време на флирта в обедната почивка, а на доста по- късен и сериозен етап.
В повечето случаи не е сърдечния орган, а желанието да си задоволиш егото и любопитството от нещо ново и различно.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 21:36 от The Catcher in the Rye

# 11 754
Случи ми се да се влюбя. Семейна, 17г. брак, 40+ години, моралистка. Работим заедно, не се е случило нищо между нас, но прескачат искри, никакво заяждане в разговорите, всеки изслушва, допълва другия, разбираме се само с поглед понякога, друг път с малко думи.  Не знам за него, но аз се чувствам зле, иде ми да се скарам за нещо с него, а няма за какво. Ще се побъркам. Как да го преодолея. Криза на средната възраст ли, що ли...
Да, криза на липсата. Нормално е. Радвай се, не се побърквай. Това не се случва на всеки човек, а и не означава непременно, че този колега е "твоята голяма любов". Може и да е, ама ние откъде да знаем. Във всеки случай, това с най-голямата любов и да я срещнеш е 1 на 1000. Гледай ако не си гледала Мостовете на Медисън. Това, което ще се случи, зависи от случайността, от твоя и от неговия характер/спонтаност. Може да се разочароваш, може и точно обратното да се случи.
Животът ти предоставя шанс и изпитание. Възползвай се, за да разбереш по-добре коя си ти и как искаш да живееш. Любовта съвсем не означава съжителство, деца, а физическата близост е черешката отгоре. Подреди си мислите, приоритетите и не си изневерявай. Обичай най-вече себе си.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 21:42 от lution

# 11 755
  • при късмета
Както го описваш, аз имам усещането, че дори не си влюбена. Допаднала си си с човек, с който прекарваш много време и просто ти е приятно. Според мен това би прераснало в по-добро приятелство, а не в любовна афера. Не знам защо ми е такова усещането, сигурно заради начина по който го описваш и качествата в него на които обръщаш внимание. Ако няма сексуални намеци от негова страна, не виждам защо да го отбягваш. Ако погледнеш от друг ъгъл, това би ти бил много добър приятел, щом се разбирате толкова добре и с малко думи.
Ако е друго, сама ще си решиш или по-скоро двамата само може да определите как да продължи това. Никой от тук не може да ти даде отговора

# 11 756
Идеално образование и обноски Simple Smile хихи Естествено, че няма да се тръшне да крещи в офиса. Пък с мъжа, с когото ежедневно купувате тоалетна хартия и се занимавате с битовизми, може и да се сдърпате нещо, по-лесно е някак.

# 11 757
Не ми пречат запалянковците които подвикват. Тъпо е, абсурдно е, но такава е реалността, интригантите преиначават реалността както си искат.  Много съм благодарна, че ме изчетохте и получих съвети.
Според мен излишно се напрягаш. Няма как да предпазиш детето и себе си от изтъкващи се и фукливи хора. Давай му вкъщи съвети как да реагира и какво да казва, но не води неговите битки. Няма как да оправиш този свят, има си фукливи хора и това е.
Охоо, прочетох това за издокарването. Започни да се контиш още повече и пред други родители казвай, че щом така и така ти се носи славата - поне да е истина. Или подметни, че не всички майки са глигани в анцузи.
Благодаря за разбирането на всички , които се включиха.  За фукливите хора винаги и казвам, че са балон, който рано или късно се пука. Но в случая става въпрос за долна подмолна дейност. По принцип не понасям лицемери и двуличници, но сега съм  и лично засегната.
От цялата работа извлякох полза и за мен. От както хвърли намека за гласенето, си накупих доста парцалки,  по нещо за всяко състезание  Laughing

# 11 758
Искам да ви питам за вашето мнение по един въпрос.
Тази сутрин гледах по сутрешния блок интервю с една жена, чиито мъж е починал. Щели са да правят опит инвитро преди да почине и са замразили материал от него. След неговата смърт, тя иска да използва този материал и да си роди дете от вече починалият си съпруг. Жената е вкопчена в тази идея, като удавник за сламка.
Редно ли е според вас? От морална гледна точка, от гледна точка на детето, от законова, от всякаква.

# 11 759
  • при късмета
Сложно е от всички гледни точки да е еднакво. Тази на детето например, няма как да я знаем, нито каква ще е след 20 години примерно. Много майки отглеждат детето си сами по една или друга причина и отдавна за едно дете това не е повод да се срамува или да е дискриминирано по този показател.
Но пък жената, ако може да отгледа детето си сама и знае, че ще се справи, не е от непознат донор, все пак са искали общо дете, я разбирам и си има основанията.
За законовите пречки, ако има такива, не съм наясно, ако има такива, може би няма да може да запише детето на мъжа си все пак.

Общи условия

Активация на акаунт