?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 085
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 955
Понеже не ми се създава цяла тема реших да питам тук за по-бързо.
Мъжът ми е от хората, които казват доста неща в очите, но под формата на шега. Понякога, обаче прекалява и не се усеща, че шегата пак може да обиди някой. Та обясни ми за една колежка, която му пречела на работата (няма да навлизам в подробности) и той няколко пъти и казал по неговият си начин за това. На мен ми се стори малко грубо и му се накарах да и обясни, че се шегува. До тук всичко точно, но странното в случая е нейният отговор: "Не се притеснявай, няма проблем. Даже ми е приятно." Shocked Аз ли съм параноичка или тя има интерес към друго освен шегите?

# 11 956
Мъжът ти е голям човек, не е твоя работа да му даваш акъл как да си решава проблемите с колегите.

# 11 957
  • Стара Загора
Сигурно не си разбрала нейното чувство за хумор, на някои е толкова нескопосано, че се чудиш какво искат да кажат. Не мисля, че имаш за какво да се притесняваш.

# 11 958
"Аз ли съм параноичка или тя има интерес към друго освен шегите?"
Зависи от какъв характер са шегите. Едно е да са със сексуален подтекст , друго е да са саркастични.

# 11 959
Съжалих, че съм се намесила и със сигурност няма да се повтори.
Шегите са саркастични, но понякога прекалява. За това ми е чудно как на някой може да му е приятно това. newsm78

# 11 960
или понеже им се налага да работят заедно, не е могла да каже: "писна ми от тъпотиите ти" Grinning

# 11 961
Или и тя има същото чувство за хумор и наистина не вижда нищо странно в шегите му.  Simple Smile

# 11 962
А може той да не е доразбрал нейния саркастичен отговор, знае ли човек.

# 11 963
Не разбирам подобно препредаване вкъщи на обичайни ситуации посредством “Аз казах”, “Той/тя каза”. Нито разбирам как от 2 преразказани реплики половинката вече разиграва сценарии.

# 11 964
Не разбирам подобно препредаване вкъщи на обичайни ситуации посредством “Аз казах”, “Той/тя каза”. Нито разбирам как от 2 преразказани реплики половинката вече разиграва сценарии.

Точно.  Peace

# 11 965
Нито разбирам как от 2 преразказани реплики половинката вече разиграва сценарии.
Никакви сцени не се разиграват. Нито съм му казала нещо, нито ще му кажа. Просто исках да чуя и чуждо мнение.

# 11 966
Да, жената ( колежката) си е казала, че и е приятно. И какво от това?
А той защо ти разказва кой какво у казал в службата? За да "разбереш" колко е желан и тъсен от колежкита? Много изтъркан номер. И ето ти му се хвана.
Ако наистина има нещо и с насочено оръжие няма да го разкаже.

А ти защо изобщо се терзаеш. Монетата има друга страна, може изобщо да не е било така, а точно за да ти види реакцията.

# 11 967
Под сценарии нямах предвид, че разиграваш сцени, а че от преразказаното започваш да се чудиш дали колежката не сваля мъжа ти.

# 11 968
Присъединявам се към мненията, че в случая с колежката няма, по всякаква вероятност, никаква интрига.
Познавам такъв човек, който реагира  на такива реплики по същия начин.
Защо ли хората така сме устроени да търсим проблеми и там, където ги няма.
Авторката, не търси под вола теле.Дишай и се радвай на пролетта Smile

# 11 969
  • Sofia
А защо съпругът доносничи на жена си толкова подробно? Мен това ми е по-странно от отговора на колежката.

Общи условия

Активация на акаунт