?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 991
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 045
# 12 046
Незряло и тинейджърско ми е това с писмата. Напомнят ми красивата романтика от този период, но сега, десет години по-късно някой, който не е поет по принцип, да ми развява нескопосани стихчета, ще избягам с 200. След още 10г, като стана на 40, не знам каква скорост бих развила Grinning

# 12 047
Lyam , искаш да кажеш, че ще предпочетеш любовно писмо пред жена в секси бельо...?!?!?  Shocked Shocked Shocked

Предпочитам аз да напиша романтичното писмо, а жената да облече секси бельо , защото писмото ми ѝ е харесало. И други неща предпочитам.
---------
Въпросът бе, че не смятам момичето с романтичната бележка за психарка. Като повечето от вас. Изпитвам искрени симпатии към нея и подобни жени.

# 12 048
И според мен това не е вярно.
Има романтични мъже, както има и неромантични жени. Затова никога не се водете по клишетата, а по това какъв е човекът до вас.

# 12 049
Може да симпатизирам на романтичните хора, да гледам романтични филмчета и да рева с главната героиня, но, ако в реалния живот някой ми изпрати романтично писмо, адски ще се притесня, честно... /говоря принципно, не, че ще ми се случи, де/ Peace

Ако двамата са насаме, може да си говорят влюбено, хубаво е даже....обаче писмо....идва малко в повече.

Мое мнение!

# 12 050
Аз не съм романтичка, но какво лошо има в такова писмо. Защо да е признак на някаква психопатия.
Различни хора има и по различен начин предпочитат да изразяват чувствата.
Доживях да чуя/прочета, че е психария да напишеш любовно писмо.

# 12 051
Може би съм пристрастна, понеже моя позната си пати от един такъв "романтик" с любовни писма, от който не може да се отърве.  Confused  Дори я съветвам да се обърне към полиция, обаче тя още не е стигнала до този момент, т.е. не ѝ се иска да вярва, че е необходимо. Няма да изпадам в подробности, просто му е заявено в прав текст, че не се интересува, но посланията продължават....

# 12 052
Може би съм пристрастна, понеже моя позната си пати от един такъв "романтик" с любовни писма, от който не може да се отърве.  Confused  Дори я съветвам да се обърне към полиция, обаче тя още не е стигнала до този момент, т.е. не ѝ се иска да вярва, че е необходимо. Няма да изпадам в подробности, просто му е заявено в прав текст, че не се интересува, но посланията продължават....

То тук случая не е по-различен. Очевидно човека се дърпа, но тя продължава. Сега и писма решила да праща, явно вече нито и вдига телефона, нито допуска случайни срещи.

# 12 053
Изобщо  да не се хаби, да прехвърли писмата на мен. даже ще я поканя на по един дюнер Simple Smile

# 12 054
/говоря принципно, не, че ще ми се случи, де/

По-скоро това е ключа от бараката, май ?
Само че не знаете от кой заек ще изскочи трънка  Laughing

# 12 055
Първо не е анонимно,ние се виждаме от няколко месеца вече,просто съм човек,който обича да се изразява по този начин и той го знае. Чувствата са споделени,просто го правя като нещо,което да му остане,а не просто думи.. аз си мислех,че ще е окей ::/

# 12 056
След като се виждате от няколко месеца, би трябвало да го познаваш и да знаеш какво може или не би му се харесало.
Може и да си поръчаш специално бельо с надпис  Mr. Green  Също удачен вариант, ако имаш съмнения, че лошо би ти възприел обикновено любовно писмо.

# 12 057
Значи сте гаджета, така ли? Ако е така, е по-различно. Но защо ще му оставяш писмото пред вратата анонимно? Просто му го дай....

# 12 058
  • Countryside
Lyam , искаш да кажеш, че ще предпочетеш любовно писмо пред жена в секси бельо...?!?!?  Shocked Shocked Shocked

Предпочитам аз да напиша романтичното писмо, а жената да облече секси бельо , защото писмото ми ѝ е харесало. И други неща предпочитам.
---------
Въпросът бе, че не смятам момичето с романтичната бележка за психарка. Като повечето от вас. Изпитвам искрени симпатии към нея и подобни жени.
Къде съм казала, че е психарка? Казах, че според мен ще има по-голям успех, да не кажа 100%, със секси бельо.
Иначе ти симпатиите си ги изпитвай няма лошо.

# 12 059
/говоря принципно, не, че ще ми се случи, де/

По-скоро това е ключа от бараката, май ?
Само че не знаете от кой заек ще изскочи трънка  Laughing
Обратно е. Заекът и трънките имам предвид. Animal Rabbit2

Общи условия

Активация на акаунт