?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 999
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 030
Ама,защо? Смисъл не разбирам къде изчезна тая вид романтика? Аз приемам вашите коментари като ваши мнения,но мисля,че всяка жена и мъж би се почувствал специален,че някой му е написал нещо,най-малко,когато има любов.. казвам ,че не е нещо от сорта на обичам те,ти си живота ми и не мога да живея без теб.. става въпрос за нещо много сантиментално и грациозно,завършващо с цитат от негова любима песен,без сладникави глезотии и юношенски тъпотии..
Не знам, от дете не понасям такива неща. Може би защото имах няколко приятелски семейства на родителите ми, които бяха вечно много романтични един към друг, но накрая се оказа, че всичко е само на думи. Действията им са били съвсем в друга посока.
Разбира се, от време на време да кажеш на човека до теб - обичам те - да. Но другото не приляга на хора на тази възраст. Наясно са, че "не мога да живея без теб" са празни думи.
Действия, отношение, въобще всичко, което съпътства дните им говори много повече от тези лъжи. Естествено, че можеш да живееш без него. Ако се разделите или нещо друго се случи - хиляди примери в този живот, ясно му е, че няма да лягаш да умираш, ако не сте заедно. Така че подобни клишета са чиста лъжа и поне на мен не биха ми направили добро впечатление.

# 12 031
Здравейте,
Ако ств влюбени,и  искате да покажете чувства си  по различен начин,какво мислите за любовно писмо,но не точно обяснение в любов с думите “любов” и обич”,ами написано от вас,но леко загадъчно!? Мисля си да му го оставя пред тях и да го прочете преди да се видим? Мислите ли,че ще е окей за мъж над 40г.!? Simple Smile

Такова нещо би ми изкрещяло, че човека е психопат, инфантил и навлек. И че ми предстоят тежки дни, ако не го разкарам ВЕДНАГА.

Много интересно ми стана,какво би те зарадвало от човек,който обичаш? Какви времена настанаха.. сигурно е много по-добре да му го пратя в месинджър? Въобще не знаеш,какво пише.. а ми казваш навлек.. 😂

Не и разни апокрифни бележки. Може и да не си навлек, от къде да те знам. Но обикновено прекалено романтичните фантазьори нямат грам връзка с реалността, обсебващи са и т.н. да не навлизам в подробности, но може и да те закопаят в някоя градинка, от "любов".

# 12 032
  • Sofia
Не разбирам защо ще му го оставяш пред вратата все едно си таен обожател, а не му го дадеш лично. Странно е.

# 12 033
На колко години си? Голяма ли е разликата помежду ви? От колко време сте заедно? Защо бележката да е тайна?

Не е лошо, нека да има подобен тип романтика, но зависи той каква натура е, а мъж на 40 рядко е романтичен. Все пак, ако не е твърде захаросано и не е тайно, а лично, може да опиташ.
В момент, когато с мм ни сполетяха много недполуки в живота, и аз седнах и написах такава картичка към подаръка за рождения ден на мъжа ми. Но не беше нещо захаросано или общи приказки, а че въпреки трудностите сме заедно и продължаваме напред, както и някои лични неща. ММ не е романтичен или сантиментален, но си го пази и до днес и казва, че в трудни моменти се сеща за него. Само че при нас е друго - не е анонимно, от доста време сме заедно и просто е лично.
Та ако пишеш нещо, гледай поне да не е анонимно и да е от сърце, а не общите клишета Simple Smile

# 12 034
  • София
Здравейте,
Ако ств влюбени,и  искате да покажете чувства си  по различен начин,какво мислите за любовно писмо,но не точно обяснение в любов с думите “любов” и обич”,ами написано от вас,но леко загадъчно!? Мисля си да му го оставя пред тях и да го прочете преди да се видим? Мислите ли,че ще е окей за мъж над 40г.!? Simple Smile

Мисля, че идеята е прекрасна и романтична, но животът толкова се опорочи и погрозня, че такъв невинен жест би изглеждал психарски за някои, въпреки че не е.
На мъж над 40 г., който се предполага, че е видял от всичко в живота, може и да му досади или да му се стори по детски наивен. Може би серия от бележки биха били по-интересни, с инструкции какво да прави или къде да отиде, като накролая се срещнете.
Моят съвет е да не показваш директно, че го харесваш. Остави той да те гони, не ти него. Опитът ми показва, че мъжете се дразнят от прекаленото внимание и ухажване на жената и ако жена им се натиска, бързо им омръзва.
Прецени самичка.

# 12 035
Не бих написала подобно писмо, нито на хартия, нито в месинджър или мейл.

Може да е романтично, но за мен не е ок. Пък за мъж над 40.....?!? Едно секси бельо ще е по-удачно... Peace Sunglasses

# 12 036
  • Варна
Подкрепям мнението, че мъжът може да се почувства преследван. На повечето не им е комфортно да са пасивната страна, а жената да е активната. Подобно стихче е по-удачно за картичка по случай рождения му ден примерно и то ако вече сте двойка.

# 12 037
Здравейте,

Ако човек е романтичен / в повечето случаи се отнася за нас, жените / може и да се трогне, но на един по-късен етап от връзката, когато всичко е взаимно / и не "пред тях", а по др. начин /:

Ще ми е стане много мило да получа подобно нещо. С уговорката, че не е съвсем или преди началото на връзката, чувствата са наистина взаимни и начините, по които и двамата ги показваме се припокриват.
Hands V

# 12 038
Прегледах старите ти публикации, явно нещо ти "куца" и затова връзките ти се разпадат. С този мъж, дано  да ти се получи. 20 години по-голям от теб,  приятел на брат ти, явно човекът се страхува от усложнения. Направила си първата крачка, остави той  да направи втората. Ще кажеш, ама той ме покани на кафе, а после какво? Не бъди толкова напориста, показала си му, че го харесваш, спри до там. Ако има интерес от негова страна нещата ще се уредят. Не бих писала романтични писъмца в тази ситуация, но ти си  знаеш.

# 12 039
  • София
Виж, ако му напишеш нещо върху тялото си и го прочете, другояче ще мисли Wink
Все пак, остави го да направи той първата крачка Simple Smile

# 12 040
  • София
Любовните писма са нещо много хубаво... от мъж към жена, ако става дума за преди връзка или началото на такава.
Що не му купиш и един букет

# 12 041
Любовните писма са хубави, само и единствено, ако говорим за споделена любов. Иначе е без значение кой ги пише и колко е дълга връзката. Не разбирам желанието да се обясняваш на някой, който не споделя чувствата ти. Писмото би го отблъснало.

# 12 042
  • Countryside

Може да е романтично, но за мен не е ок. Пък за мъж над 40.....?!? Едно секси бельо ще е по-удачно... Peace Sunglasses
Аш баш! За мъжете секси бельото си е повече от романтично/любовно или както там го зовете писмо. Аз лично не познавам мъж дето да примира да чете писма, пък било то и любовни. Мъжете са по действията, а не по обяснения и лиготии.

# 12 043

Аш баш! За мъжете секси бельото си е повече от романтично/любовно или както там го зовете писмо. Аз лично не познавам мъж дето да примира да чете писма, пък било то и любовни. Мъжете са по действията, а не по обяснения и лиготии.

Много обичам жени да ми обясняват какъв съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 12 044
Lyam , искаш да кажеш, че ще предпочетеш любовно писмо пред жена в секси бельо...?!?!?  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт