?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 019
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 015
На жената изобщо не й пука какво ще градите вие.

# 12 016
А дали съпругът има същата гледна точка за граденето на брака?
Ако иска, лесно може да й блокира номера, профила във фб и т.н.
Според мен проблемът не е точно там, където ви се струва.

# 12 017
Да, има същото мнение за градене и запазване на връзката. Той също е направил известни компромиси,грижи се почти перфектно за мен и дъщеря ни. Почивки,пътувания, излизания въобще от тази гледна точка нямаме проблем. Относно това да я блокира или нещо подобно, той излиза в оправданието, че това е жена с която се познават от 100 години време, никога не само карали, и не е имало драми покрай техните раздели преди и тя му е останала добра приятелка. Тя е била нещо като човек с когото да споделя в моментите,  в които ние сме били разделени. И според него сега просто си били запазили приятелките отношения и ако се наложи, той винаги би и помогнал в дадена ситуация

# 12 018
  • София
Много си наивна, а мъжът ти не те уважава, щом се опитва да ти пробута подобни глупости от 1001 нощ.

# 12 019
Е нали не е в БГ? Значи не е толкова страшно ...
Да,не е в Бг...

# 12 020
Грешката ти е била, че си се събрала с него отново.
И сега може въпросната да не е в БГ, но ако се върне съм убедена, че ще се съберат, а ще продължава да те убеждава, че нямало нищо. Мое мнение, дано греша.

# 12 021
Грешката ти е била, че си се събрала с него отново.
И сега може въпросната да не е в БГ, но ако се върне съм убедена, че ще се съберат, а ще продължава да те убеждава, че нямало нищо. Мое мнение, дано греша.
Да, това определено беше грешка,  но за съжаление го отчетох на един по - късен етап

# 12 022
Да, това определено беше грешка,  но за съжаление го отчетох на един по - късен етап
Симпатична си, лесно ще си намериш друг мъж Simple Smile

# 12 023
Здравейте,
Ако ств влюбени,и  искате да покажете чувства си  по различен начин,какво мислите за любовно писмо,но не точно обяснение в любов с думите “любов” и обич”,ами написано от вас,но леко загадъчно!? Мисля си да му го оставя пред тях и да го прочете преди да се видим? Мислите ли,че ще е окей за мъж над 40г.!? Simple Smile

# 12 024
Честно казано и за мъж, и за жена не си го представям.

# 12 025
Здравейте,
Ако ств влюбени,и  искате да покажете чувства си  по различен начин,какво мислите за любовно писмо,но не точно обяснение в любов с думите “любов” и обич”,ами написано от вас,но леко загадъчно!? Мисля си да му го оставя пред тях и да го прочете преди да се видим? Мислите ли,че ще е окей за мъж над 40г.!? Simple Smile

Внимавай да не стои психарско:)

# 12 026
Ще ми е стане много мило да получа подобно нещо. С уговорката, че не е съвсем или преди началото на връзката, чувствата са наистина взаимни и начините, по които и двамата ги показваме се припокриват.

# 12 027
Ама,защо? Смисъл не разбирам къде изчезна тая вид романтика? Аз приемам вашите коментари като ваши мнения,но мисля,че всяка жена и мъж би се почувствал специален,че някой му е написал нещо,най-малко,когато има любов.. казвам ,че не е нещо от сорта на обичам те,ти си живота ми и не мога да живея без теб.. става въпрос за нещо много сантиментално и грациозно,завършващо с цитат от негова любима песен,без сладникави глезотии и юношенски тъпотии..

# 12 028
Здравейте,

Такова нещо би ми изкрещяло, че човека е психопат, инфантил и навлек. И че ми предстоят тежки дни, ако не го разкарам ВЕДНАГА.

# 12 029
Здравейте,

Такова нещо би ми изкрещяло, че човека е психопат, инфантил и навлек. И че ми предстоят тежки дни, ако не го разкарам ВЕДНАГА.

Много интересно ми стана,какво би те зарадвало от човек,който обичаш? Какви времена настанаха.. сигурно е много по-добре да му го пратя в месинджър? Въобще не знаеш,какво пише.. а ми казваш навлек.. 😂

Общи условия

Активация на акаунт