?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 945
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 135
  • при късмета
О, не е към теб. Разсъждавам си по казуса по принцип

# 12 136
Цял живот ще наричам двтето си по име. Как ли пък няма да правя компромис с това.
Като иска да е лельосвам, бих й викала лелче. А коментарите, повтаряни пред деца, виж майка ти колко е зла, комсервативна, неразбрана, буйна,мързелива и т.н. изобщо не са безобидни.

Писането в розово не е ведро, а инфантилно и товарещо очите.

Забелязвам колко сте натоварена от патоса, с който пишете (подозирам че на натоварването се дължат и множеството правописни грешки) Wink Бъркате и потребителките с различни свекървенски проблеми, но при толкова натоварване е разбираемо.
Относно това, кой е инфантилен и кой не... гледайте да структурирате правилно изреченията си, за да имат обидите по-голяма стойност.

ПП. Специално за Вас не пиша в "розово", за да не Ви натоварвам допълнително. Simple Smile

# 12 137
  • София
Наричат се технически грешки.
А пред "че" има запетая. Нарича се пунктуационна.
Виждам, че не си достатъчно наясно с езиковите правила, за да правиш забележки. Спести си ги.
Съветите ти са неадекватни поради простата причина, че на чужд гръб и сто тояги са малко. Като влезне някой да се изплюе на проблемите на хората и да ги омаловажи с някое изтъркано "я гледайте по- ведро на нещата", се чудя за какво пише. Да си пръска посредствеността навред.

Нямам идея какво имаш предвид, че бъркам потребителките, но за мен е абсолютно ненормално да се поддава на изнудване от баща си, майка си или когото и да било. Вижда се къде лежат приоритетите му и те не са в семейното спокойствие. Поне не в това му семейство- къдетп е баща и съпруг. В другото са- където е синче.

# 12 138
Скрит текст:
Сама измести проблема към името. За мен не е там проблема, казах го вече. Няма нищо лошо в избора на мъжа ти, а в това, че изобщо допуска заплахи да не съществува за баща си, не го ли разбираш? По-ясно няма как да се каже. Ти самата неглижираш сериозния проблем, с решаването на маловажния и изобщо не го виждаш. Или се правиш, че не го виждаш.
Продължавай да се хващах за първата буква на името на детето ти и оправдавай мъжа си, но няма да ти е последно писане тук. Гледай маловажното, пропускай удобно важното и направо ще цъфнеш и вържеш. Няма нужда да ни убеждаваш, че мъжа ти е озаптил баща си или, че е рязал майка си уж. Важното е, че си убедила себе си

Направо ме изумява всеки път, като някоя се оплаче от свекървата (и в другата тема включително) и получи отговори, че не тя е виновна, а мъжа ѝ, а тя си затваря очите още повече. Фръцва се обидено и отклонява темата, само и само мамин златен да си остане идеалния в нейните очи. А това, че тя самата носи последиците изобщо не го осъзнава. Наистина се изумявам
Ако не си затвори очите, трябва да признае, че се е омъжила за льольо.....и ще трябва да си го търпи доживотно.
Виж, ако свекървата е вещица, винаги можем да я игнорираме и да не я видим повече.

И да, напълно подкрепям, че в конкретния случай мъжа е за "бой".Баща му го изнудва-той кляка.Майка му се държи гадно и обижда жена му, той си кюта в стил "Абе, да се оправят там по женски, аз каква работа имам в женски крамоли!".
Един "пораснал" мъж би показал ясно и категорично докъде могат да се простират претенциите/нахалството/съветите на родителите му и би защитил достатъчно ясно жена си.

# 12 139
Кечър, обидите показват слабост. Сигурна съм, че можете да се справите по-добре. Оставете ме да бъда "посредствена" и "неадекватна", а Вие се фокусирайте върху необятните си възможности да помагате с "адекватност". Wink

ПП Благодаря за пунктуационната забележка. Grin

# 12 140
И най-добрата свекърва си остава свекърва. Глупаво и безсмислено е да искаш да сте приятелки.

# 12 141
Е приятелки чак не е нужно да са, но би било добре, ако имат нормални отношения. Което става кауза пердута, предвид гореописаните ситуации и коментари.

# 12 142
[quote author=

Направо ме изумява всеки път, като някоя се оплаче от свекървата (и в другата тема включително) и получи отговори, че не тя е виновна, а мъжа ѝ, а тя си затваря очите още повече. Фръцва се обидено и отклонява темата, само и само мамин златен да си остане идеалния в нейните очи. А това, че тя самата носи последиците изобщо не го осъзнава. Наистина се изумявам
[/quote]

Не съм се фръцнала обидена. Мнение на човек, когото не познавам не би ме обидило, камо ли квалификации, които лепват на мен или мъжа ми от няколко мои коментара. Въпросът с отношението на свекървата бе решен, вече се държи в рамките на нормата, не говори  на детето за мен по име, взела си е бележка.
За това, че вече отношенията ни няма да са както преди ми е ясно, сега имаме не супер близки взаимоотношения, но приемливи като свекърва и снаха, които се уважават, защото едната държи и цени изборът на сина си за жена, а другата уважава и цени жената ,която е възпитала мъжа й и баща на детето й.
Относно дали мъжът ми е муньо, лигльо и т. н., както една от потребителите каза, няма смисъл да се опитвам да убеждавам когото и да било, но ще кажа, че той не е конфликтен, не се конфронтира с никого, не само с родителите си, предпочита да вкара тази енергия, която би изхабил в спор, за нещо градивно, примерно да обърне внимание  на мен и детето и да ни направи щастливи. Моят проблем е решен. Благодаря на всички включили се по конкретния казус със свекървата.

# 12 143
  • Варна
Ако наистина сте изградили такива отношения, стискай палци положението да се запази. Общо взето сте намерили златната среда. Нито една от другите две крайности не е здравословна - нито да се плюете една друга, нито да се изживявате като майка и дъщеря и да ходите по кафета.

# 12 144
Кого бихте предпочели?

1. Леко глупавичък мъж, който дава всичко за вас, боготвори ви, вие сте Богиня за него. Сексът е нормален.
2. Мъж, с когото сексът е страхотен, но се заглежда и по други, което вас не ви впечатлява- човещинка.
3. Мъж, който докосва страхотно, май сте влюбена в него, готин секс, но той не е готов за връзка- финансово.

Последният ми е фаворит, но предпочитам вариант 1, макар и да не ми е по сърце.
Тримата биха направили идеалната комбинация.

# 12 145
да си богиня за глупак ще ти омръзне бързо

едит: да си богиня за леко глупавичък мъж ще ти омръзне само една идея по-бавно

# 12 146
1. Леко глупавичък мъж, който дава всичко за вас, боготвори ви, вие сте Богиня за него. Сексът е нормален.
2. Мъж, с когото сексът е страхотен, но се заглежда и по други, което вас не ви впечатлява- човещинка.
3. Мъж, който докосва страхотно, май сте влюбена в него, готин секс, но той не е готов за връзка- финансово.
Последният ми е фаворит, но предпочитам вариант 1, макар и да не ми е по сърце.
Затова жена трябва да бъда финансово независима. За да избира си мъж без компромиси.

# 12 147
А първия финансово привлекателен ли е?
Ако да - веднага го избирам.
Финансово независима съм, но не пречи да има още.

# 12 148
А първия финансово привлекателен ли е?
Ако да - веднага го избирам.
Финансово независима съм, но не пречи да има още.
И ще изневярваш със третия? Не е лоша мисъл )

# 12 149
Това ли са опциите само?

Общи условия

Активация на акаунт